Naon anu kudu dilakukeun lamun mitoha anjeun ngritik yén anjeun cicing di bumi pikeun ngurus budak anjeun

hubungan goréng jeung mitoha

Teu aya anu nyarios yén hubungan sareng ibu mertua gampang, sanaos kadang-kadang ogé. Nalika kulawarga tumuh sareng anjeun janten indung sareng mitoha anjeun nini, panginten aya dina sababaraha waktos aya ketegangan anu disababkeun ku béda-béda pendapat. Ieu henteu kedah janten masalah pisan upami aya bedana tina komunikasi sareng hormat, sanaos henteu gampang pisan ngalakukeunana.

Upami anjeun parantos mutuskeun cicing di bumi sapinuhna pikeun ngurus murangkalih anjeun atanapi, sabalikna, anjeun parantos mutuskeun balik damel tibatan cicing di bumi ... Éta kaputusan anjeun yén sadayana kedah hormat, sanaos meureun indung anjeun -di-hukum hoyong nyarios ngeunaan anjeunna. Naon pendapat anjeun, kami masihan anjeun nasihat pikeun langkung saé kaayaan éta sareng neraskeun harmoni kulawarga.

Henteu janten masalah naha anjeun ibu anu damel atanapi ibu anu cicing di bumi, indung mertua anjeun panginten hoyong nyarios ngeunaan perkawis kaputusan anjeun ngeunaan naha padamel atanapi henteu. Anjeunna tiasa nyempad anjeun, sanaos anjeunna ngalakukeun hal anu sami dina waktosna kapungkur.

Tapi naon anu anjeun tiasa laksanakeun? Koméntarna tiasa ngarusak, saolah-olah anjeun cicing di bumi atanapi damel anjeun nganyenyeri kulawarga anjeun. Kahiji kalina anjeun nguping koméntar sapertos kieu, bejakeun ka mitoha anjeun yén kaputusan anjeun cicing di bumi atanapi damel di luar bumi pikeun kapentingan kulawarga anjeun. Upami anjeunna teras-terasan ngajantenkeun anjeun ngaraos parah ngeunaan kaputusan anjeun, parantos waktos pikeun pasangan anjeun maju sareng ngawartosan yén anjeun duaan nyandak kaputusan babarengan kusabab éta hal anu leres pikeun kulawarga nuklir anjeun. Anjeun tiasa nyaritakeun yén anjeun ngahargaan pendapatna tapi éta sanés hal anu tiasa diputuskeun ku anjeunna. Upami anjeun nyarios kalayan hormat, sadayana bakal saé!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.