Naon anu kuring lakukeun upami anak kuring henteu hoyong tuang?

Dahar orok

Kaseueuran kolot orok ngalaman perasaan asa-asa nalika putra atanapi putri henteu hoyong tuang atanapi nolak tuang sagala anu aranjeunna pikahoyong tuang. Perhatosan ieu dina kaayaan normal tiasa diperhatoskeun sabab Orok anu séhat tiasa ngatur jumlah tuangeun anu tiasa didahar kumargi aranjeunna terang nalika aranjeunna pinuh.

Tapi kolot tiasa frustasi pisan upami unggal-unggal tuangeun murangkalihna henteu tuang. Tapi éta sanés frustasi kusabab amarah, tapi kusabab prihatin yén budak leutik éta henteu tuang cukup sareng tiasa ngarugikeun kasihatanana. Barudak anu teu hoyong tuang tiasa janten umum sareng éta bakal merhatoskeun pisan indung sareng bapak di dunya.

Entong kadeudeuh upami anak anjeun henteu tuang

Naha anjeun ngagaduhan orok atanapi upami anak anjeun yuswa dua taun sareng mimiti kamerdékaan, aranjeunna sadayana tiasa ngalangkungan fase pangwangunan anu béda anu ngalibatkeun henteu tuang cekap, tapi ieu bakal teras-terasan ningkat sareng waktos upami dikokolakeun kalayan leres. Penting pisan pikeun anjeun henteu janten obsesi kana subjek atanapi yén anjeun ulah ambek atanapi ngarékrut anjeunna upami anjeunna henteu tuang. Anjeun kedah ngajaga sikap tenang sareng positip, sabab salian ti anu pangsaéna pikeun anjeun sareng saraf anjeun, aranjeunna bakal ngajarkeun anak anjeun hal anu langkung saé.

Aranjeunna tuang énergi

Kaseueuran murangkalih tuang cekap pikeun tetep aktip sareng energetik, sanaos aranjeunna nolak tuangeun. Anjeun kedah émut yén beuteung orok atanapi murangkalihna henteu sami ukuran sareng burih anjeun, janten anjeun moal tiasa tuang seueur dina hiji waktos. Upami anak anjeun henteu hoyong langkung, tong maksakeun anjeunna tuang deui. Coba henteu hariwang teuing ngeunaan naon anu didakan ku anak dina hiji tuang atanapi dina sadidinten, langkung saé panginten ngeunaan sabaraha anjeunna tuang dina saminggu.

Naon anu kudu dilakukeun lamun anak anjeun henteu hoyong tuang

Orok anjeun teu hoyong tuang

Kaseueuran murangkalih ngalangkungan fase tuang ukur sababaraha tuang khusus sareng ieu mangrupikeun fase normal pangwangunan. Barudak sering nampik tuang énggal sareng kedah diwanohkeun ka aranjeunna sababaraha kali ku cara anu pikaresepeun dugi aranjeunna ngatur nampi aranjeunna pikeun tuangeun, ieu biasana kajadian khususna saatos dua taun.

Anjeun kedah émut yén éta mangrupikeun fase sapertos anu sanés sareng ieu bakal lulus, anjeun bakal langkung resep tuang kana hal-hal anu anjeun terang tapi anjeun bakal laun ngagaduhan kapercayaan pikeun mimiti ngaraosan tuangeun.

Penting pikeun anjeun diajar ngadeukeutan masalah diét anak anjeun pikeun ngagaduhan hubungan anu séhat sareng tuangeun kumargi anjeunna alit pisan. Ogé, upami anak anjeun latihan sareng obah teras-terasan, anjeunna sigana bakal lapar sareng tuang deui. Tapi upami anjeun hoyong terang naon anu kedah dilakukeun nalika anak anjeun nolak tuang, tong sono tip ieu.

Ngadegkeun rutinitas tuangeun

Perlu pikeun barudak ngaraosan aman dina dinten ka dintenna sareng éta ogé kanggo waktos tuang. Barudak langkung raoseun sareng rutinitas, sabab aranjeunna terang naon anu bakal datang sareng aranjeunna terang kumaha polah sareng naon anu dipiharep ku aranjeunna sepanjang waktos. Éta penting nyiptakeun tradisi di tabél janten anjeun diajar iraha tuang sareng dimana tuang unggal dinten.

Dahar salaku kulawarga

Penting pikeun aranjeunna tuang salaku kulawarga iraha waé aranjeunna ngagaduhan kasempetan sabab diajar ku niru sahingga aranjeunna tiasa diajar kabiasaan séhat dina tabel (Tapi ati-ati, sabab éta ogé tiasa diajar kabiasaan henteu damang). Upami duanana anjeun sareng pasangan anjeun damel sapinuh waktos, tiasa sesah pikeun ngahontal éta, tapi cobian pikeun mastikeun yén sahenteuna pikeun sarapan atanapi tuang anjeun sadayana tuang salaku kulawarga atanapi sahenteuna salah sahiji kolot.

Tetep sikep positip

Dahar awéwé

Anjeun panutan aranjeunna janten anjeun kedah antusias supados anak anjeun langkung motivasi pikeun nyobaan brokoli. Hayu anak anjeun ningali kumaha bagja anjeun nalika tuang tuangeun anu séhat, maka aranjeunna bakal niron anjeun terasrasakeun puji, hal anu bakal ngadorong anjeun pikeun terus tuang kalayan saé. Upami anjeun ukur merhatoskeun anjeunna nalika anjeunna henteu tuang, anjeunna tiasa ngamimitian nolak tuangeun ngan ukur réaksi anjeun. Upami anjeunna henteu ngarengsekeun tuangeun dina 30 menit, anjeun kedah ngaleupaskeun tuangeun bari henteu mairan anjeunna. Narima yén anjeunna parantos tuang cekap sareng entong memarahi anjeunna kanggo ngarengsekeunana.

Jantenkeun tuangeun waktos anu pikaresepeun

Upami anjeun hoyong anak anjeun ngaraos bagja, aranjeunna kedah ngaraos yén waktos tuang mangrupikeun waktos anu pikaresepeun pikeun dinikmati sareng dipasihan karaharjaan. Perlu tuang jauh tina gangguan sapertos televisi, buruan, piaraan atanapi cocooan (sanaos tiasa rumit pisan, langkung saé coba éta ti waktos ka waktos). Gangguan ukur bakal ngajadikeun hésé pikeun anak anjeun fokus dina tuang.. Langkung saé kanggo nyarios seueur hal anu béda dina tingkat dimana anak anjeun tiasa ilubiung.

Hayu atuh ékspérimén sareng tuangeun

Upami anjeun ngantep anak anjeun tuang nganggo ramo, anjeun ngantepkeun anjeunna noél sareng ulin tuang dahareun sareng langkung terang rasa sareng tékstur langkung saé. Salaku tambahan, anjeun bakal mimiti ngaraos yén anjeun gaduh kadali tuangeun sareng éta Éta ogé bakal ngadorong anjeun tuang langkung seueur sareng langkung saé.

Entong tuang teuing tuangeun

Komo upami anjeun hoyong anjeunna tuang jumlah anu langkung saé, langkung saé upami anjeun ngirangan kirang tuangeun sareng upami anjeunna langkung lapar tibatan ngulang. A) Leres anjeun bakal ngaraos raoseun parantos tuang sadayana, sareng tong hariwang upami éta sakedik tuangeun sabab upami anjeunna langkung lapar anjeunna bakal ngabéjaan anjeun.

Tips sanés anu kedah diémutan

Orok macaroni kotor

Anjeun tiasa ogé nuturkeun tips ieu pikeun tetep émut unggal dinten:

  1. Atur waktos tuangeun biasa ngadidik burih murangkalih anjeun. Janten salawasna dina waktos anu sami, anjeun bakal terang kumaha prédiksi iraha waktuna tuang sareng anjeun bakal lapar.
  2. Entong ngantep anjeunna tuang diantawis tuangeun atanapi caket tuangeun anu utami sabab éta tiasa kaayaan napsu anjeun.
  3. Entong nganggo tv sakumaha klaim ngalatih atanapi ngaganggu anjeunna tuang. Éta ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun tuang kirang ti anjeun lapar.
  4. Entong diémutan upami anjeunna henteu tuang sabab éta moal ngajantenkeun anjeun robih bahkan tiasa nyababkeun parasaan ngarugikeun tuangeun dahareun.
  5. Upami anjeunna hoyong tuang hayu waé anjeunna ngalakukeun éta sanaos anjeunna kotor. Hayu éta ngagaduhan otonomi nyalira sareng ngararasakeun tuangeun, janten anjeun tiasa ngamajukeun hubungan anu langkung séhat sareng tuangeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

72 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   miranda candelaria cenahna

    Kuring gaduh budak awéwé umur 4 taun sareng anjeunna tuang tapi boro-boro ngahasilkeun beurat sareng tunduh pertumbuhan 8 bulan. Kuring dikendalikeun tapi aranjeunna henteu ngintunkeun épék nya tapi nuturkeun kuring hoyong ngabimbing kuring dina pola dahar sareng naon anu kuring kedah lakukeun. Kuring ogé ngagaduhan budak umur 9 taun anu ngagaduhan endoscopy sareng anjeunna ngembangkeun gastritis kronis sedeng sareng masihan anjeunna jenis migrain sareng anjeunna henteu hoyong tuang sareng nyéépkeun utah sadidinten dugi anjeunna henteu utah lendir konéng anu anjeunna lakukeun moal angkat BANTUAN ME hatur nuhun

  2.   MARIA ISABEL RAMIREZ SOTO cenahna

    Koméntar kuring dumasar kana hiji patarosan, masalah kuring nyaéta nini-nini kuring, anu umur 5 bulan, henteu tuangeun anu normal, ngan ukur 10 dugi ka 15 sénsim FORMULA JEUNG KOMPOT BURUHAN DAN Buah-buahan anu ngan ukur ukur sakedik. NULANG KAULI JEUNG NYARIOSKEUN KUMAHA LAKU. HATUR NUHUN.

  3.   Eleanor Tejada cenahna

    Abdi ngagaduhan orok umur 01 taun sareng unggal kami siap tuang siang, anjeunna nampi 02 dugi 3 sendok sareng henteu deui. muterkeun sirah kana hiji sisi sareng anu sanésna, janten kesel sareng tungtungna nangis, sareng nyorong sendok ku pananganna, nyarios henteu, henteu, henteu, henteu.

    Ieu unggal dinten sareng di tuangeun langkung parah upami kuring ngalakukeun kumaha kuring nyiapkeun tuangeunana, atanapi ngabeda-beda aranjeunna atanapi hoyong masihan aranjeunna kuring henteu terang kuring ngaraos prustasi kusabab kuring ngarasa yén aranjeunna henteu resep nanaon kuring nyiapkeun

  4.   Genesis Orellana cenahna

    Abdi gaduh putri umur 2 taun umur 4 bulan. Anjeunna henteu motivasi ku tuangeun akhir-akhir ieu. Ninggalkeun tuang siang anjeun ampir pinuh. Anjeunna ngantosan dugi waktos susu na, tanpa tuang anu sanés. Kuring prihatin pisan, sareng hoyong bantosan atanapi naséhat, supados budak awéwé kuring kéngingkeun deui napsu sareng tuang normal. Hatur nuhun.

  5.   Rosa Maria Juarez cenahna

    Putri abdi yuswa satengah taun sareng anjeunna henteu hoyong tuang, bahkan anjeunna kirang umur kadang-kadang tuang saé sareng kadang henteu sareng ngan hoyong susu.

  6.   zoila cenahna

    Halo, orok kuring umur sataun sareng sabulan sareng aya sababaraha dinten dimana anjeunna tuang seueur dugi ka 5 tuang sadinten antawis buah sareng salad salian ti hidangan utami sareng dina jumlah anu seueur paripolah ieu lumangsung pikeun waktos anu saé, katakan sabulan, saatos waktos éta napsu na turun pisan, anjeunna henteu hoyong deui tuang deui, anjeunna boro ngan ukur tuang dua tuang sadinten tapi dina jumlah sakedik, hayu urang nyarios dua dugi ka tilu séndok sareng anjeunna ngan ukur hoyong dada kuring sadidinten, Abdi hoyong ngantunkeun kuring, naha kalakuan orok ieu normal? Kuring kalakuan kitu atanapi éta kuring akostumbranmdo bantosan bantosan kuring punten kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun .. hatur nuhun

  7.   Barbara cenahna

    Halo, kumaha kabarna? Kuring gaduh murangkalih 6 bulan sareng anjeunna henteu hoyong tuang bubur atanapi nginum sabotol ngan payudara sareng sakedik pisan

  8.   Daniela cenahna

    Halo, orok abdi yuswa 10 bulan sareng anjeunna henteu hoyong tuang tuang hungkul susu, kuring henteu tiasa nyandak éta ti anjeunna 'tampoko hoyong botol

  9.   Alessandra cenahna

    Halo kuring ngagaduhan orok yuswa 12 bulan sareng anjeunna henteu hoyong tuang bubur ngan susu, kuring asa pisan kusabab anjeunna kurang beurat, punten bantosan kuring pikeun terang naon anu kedah dilakukeun atanapi naon sareng kumaha nyiapkeun tuang kanggo anjeunna tuang.

  10.   marianela cenahna

    Putri abdi yuswa sataun sareng anjeunna henteu tuang nanaon tapi dada kuring, kuring asa pisan kusabab anjeunna kaleungitan beurat sareng henteu aya anu ngajantenkeun napsu na langkung ageung

  11.   Andrea cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur 1 taun 5 bulan. Anjeunna nolak tuang tuang asin kanggo tuang siang sareng tuang, upami anjeunna tuang éta ku paksaan. Abdi nekat, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun! Punten kuring peryogi naséhat, kuring parantos nyobian sadayana

  12.   Mercedes cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur 12 bulan, anjeunna tuang pisan sareng dina hiji dinten anjeunna kaserang tiis sareng napsu na leungit! henteu deui sapertos kitu !! Cenah mah kusabab tiis tapi tirisna tos langkung ti saminggu sareng napsu oge parantos, anjeunna tuang buah, susu na henteu kantos ngantunkeun anjeunna, kuring pasihkeun sareng séréal, janten anjeunna aya dina beuteung na . Kami henteu terang naon anu kudu dilakukeun kami masihan anjeunna sadayana kecuali manisan anu paling parah, abdi peryogi bantosan !!!

  13.   ivis brocade cenahna

    Abdi gaduh budak lalaki umur 2 taun sareng anjeunna henteu hoyong tuang susu na waé.

  14.   Danelia cenahna

    anak kuring yuswa 3 taun anjeunna henteu hoyong tuang sareng anjeunna ngan ukur inuman susu saban waktos anjeunna henteu kersa nampi tuangeun

  15.   miracles cenahna

    Budak awéwé kuring umur 1 taun sareng 2 bulan henteu hoyong tuang nanaon, anjeunna bieu nampi hiji atanapi dua sendok sareng ti dinya anjeunna henteu hoyong tuang, nyandak kirang langkung dada kuring, henteu ukuran atanapi beuratna cekap, kuring asa pisan, Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, bantosan abdi

  16.   barina cenahna

    Halo, abdi gaduh budak awéwé umur 1 taun sareng 3 bulan na anjeunna henteu hoyong tuang, anjeunna ngan ukur tuang dua sendok teu nanaon salami 3 bulan anjeunna henteu deui nginum susu, naon anu kuring tiasa, punten bantosan abdi
    Gracias

    1.    Gina cenahna

      Karina, kuring ayeuna aya dina kaayaan anu sami sareng anjeun, ngan ukur anak awéwé kuring umur 1 taun tujuh bulan ... anjeunna henteu hoyong jinis susu sareng sakedik tuang dahareun ... Abdi hoyong anjeun carioskeun naon anu anjeun laksanakeun… abdi e-mail nyaéta dandg2108@hotmail.com

  17.   éditan cenahna

    Hai, abdi Edita sareng kuring ngagaduhan orok umur 9 bulan sareng anjeunna henteu hoyong tuang pas ningali séndok, anjeunna mimiti ceurik, anjeunna henteu hoyong nanaon atanapi buahna, ngan ukur hoyong payu sareng kuring hariwang, punten bantosan abdi. ceurik jeung jerit naon anu kuring lakukeun

  18.   lidiagecis cenahna

    Halo, kuring tutupia sareng kuring gaduh budak awéwé yuswa 1 ka 4 bulan sareng kuring almarhum, anjeunna henteu hoyong tuang nanaon, hiji-hijina barang anu didamelna nyaéta gandum sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, bantosan abdi Punten

  19.   HELLO AKU SUSAN cenahna

    Salam kuring gaduh budak lalaki umur 3 taun sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, anjeunna henteu hoyong tuang naon-naon sateuacanna, sanaos susu sasatoan dua dinten, kuring henteu hoyong ngaraos jengkel, kagiatan tuang 3 SPOONS AND SIAP BANTELAN KAULAAN AYA TEU NYAHO NU LAKU

  20.   MILENA cenahna

    Halo, kuring gaduh anak umur dua taun, anjeunna henteu hoyong lirén nyusu sareng henteu hoyong nampi tuang uyah, anjeunna nyiduh nalika kuring masihan ka anjeunna, sareng anjeunna nyobian katuangan warna-warni, kuring parantos ngarobih ménu , Sareng anjeunna nyiduh sadayana atanapi milih éta, kuring parantos nyobian sagala hal pikeun nyabut dada sareng tuang saé. Punten bantosan abdi,

  21.   cristina canchig cenahna

    Halo, nami abdi Cristina. Abdi gaduh anak umur 3 taun umur 6 bulan. Anak kuring sok ipis tapi henteu seueur ayeuna. unggal-unggal naék sareng turun aranjeunna ngirim kuring kalsium unggal bulan upami kuring pasihkeun tapi teu aya gunana sabab henteu nambih beurat dina umur mustahil pikeun kuring tuang teu gaduh napsu upami éta pikeun éta moal tuangeun Kuring kedah maksa unggal dinten Éta sami, punten bantosan aranjeunna pikeun ngasupan solusinya

  22.   gloria cenahna

    Halo, kuring gaduh budak umur 2 taun sareng umur genep bulan, anjeunna kirang beurat, beuratna ngan ukur 10 kilo, anjeunna henteu tuang ampir nanaon, anjeunna henteu hoyong nginum susu sareng tuangeun anu pikareueuseun, urang butuh jam nyobian anjeunna nyandak tuang teras anjeunna utah, urang parantos putus asa kusabab éta résiko kurang gizi. Kami parantos ngalaksanakeun sadaya ujian sareng anjeunna séhat, tapi anjeunna henteu ngiringan beurat, anjeunna ogé aktip pisan sadidinten, anjeunna ngaji sareng muter. dokter ngawartosan kuring yén henteu saé masihan anjeunna sababaraha multivitamin atanapi hal sanés ... naon anu kuring lakukeun ?? tulungan abdi punteun…

  23.   suheily cenahna

    Hola

  24.   suheily cenahna

    Anak kuring umur 2 taun henteu kantos tuang saé, ngan susu sareng jus, anjeunna henteu hoyong nanaon pisan, kami hariwang pisan dinten ieu kuring parantos angkat ti janji ka janji sareng kuring ngantosan hasilna, kuring nyobaan masihan anjeunna sarapan na, dahar beurang, tuang sareng anjeunna henteu kantos hoyong nanaon ngan susu kuring gélo ... Kuring ngadoa ka Gusti yén sadaya hasil anu kami ngarepkeun hasilna leres ……

  25.   INGRID cenahna

    Halo, kuring gaduh putri umur 19 bulan sareng éta sering henteu saé tuang, anjeunna nunjukkeun teu sabar pikeun protéin susu, janten dugi ka taun kuring nyandak susu anu terhidrolisis sareng sataun saurna aranjeunna masihan anjeunna tantangan pikeun susu sadayana sareng kuring lulus Alergi na parantos kajantenan sareng anjeunna parantos sabar sadayana produk susu anu saé, masalah anu kuring gaduh nyaéta anjeunna tuang tapi kuring kedah keukeuh pisan, ulin sareng anjeunna, nyanyi ka anjeunna, nempatkeun cocooan kanggo anjeunna tuang ... Upami teu mustahil, maka hiji-hijina hal anu Anjeunna tuang sampurna tanpa masalah nyaéta bibel na, sésana sanajan anjeunna yoghurt kuring kedah maénkeun anjeunna sahingga anjeunna tuang sadayana ..

  26.   Ruth osorio cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 1 taun 4 bulan, anjeunna ngan sakedik sarapan, 3 séndok dina tuang siang sareng tuang na, anjeunna masih nginum jus, enya, tapi henteu aya susu dina botol atanapi dina gelasna atanapi nganggo jarami, upami anjeunna Inuman kuring, anjeunna ngan ukur nyandak 2 ons sapoé tapi éta ngan ukur 2 dinten parantos kalangkung sareng anjeunna henteu ngaraosan susu naon kuring hariwang sabab kuring parantos maca yén anjeunna kedah nginum satengah liter susu sapoé kuring masihan kéju tapi anjeunna henteu tuang jumlah anu diperyogikeun ngan ukur 2 ngegel sareng anjeunna ngan ukur ngawartosan naon anu anjeunna hoyong tit kuring. Kuring henteu terang kumaha nyapih payu na meureun janten anjeunna nampi susu sareng tuang langkung, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring ' abdi leres-leres nekat

  27.   marlin cenahna

    Abdi gaduh budak awéwé umur 1 sareng 8 bulan, kirang langkung dua atanapi tilu bulan anjeunna henteu tuangeun saé, anjeunna tuang sakedik sareng ngegel anu alit teuing sareng nyimpen potongan anu langkung ageung dina sungutna, ngajantenkeun siga anjeunna bade utah; Teu sangka éta ngan mana sareng hiji dinten kuring teu maliré anjeunna sareng anjeunna utah, sareng anjeunna ngalakukeun ieu ampir-ampiran, anjeunna ngan ukur nyandak 3 séndok sareng henteu deui ... ieu kuring hariwang pisan, naon anu kuring tiasa laksanakeun ???

  28.   Denis cenahna

    Halo, kuring gaduh sataun satengah mojang, anjeunna henteu hoyong tuang saé, kuring hariwang yén anjeunna aya dina beurat sareng jangkungna minimum, abdi parantos nyobian sadayana tapi kuring henteu tiasa ngajantenkeun anjeunna tuang, cobi waé dahareun sareng anjeunna henteu hoyong deui, kuring bakal ngahargaan bantosan anjeun kumargi kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun sareng kuring hariwang yén kuring bakal gering

  29.   Dina Celys cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok umur 10 bulan sareng kuring hariwang kusabab anjeunna henteu hoyong tuang, sateuacan anjeunna tuang krim sareng buahna tapi ayeuna ngan ukur hoyong payu sareng sakotol, kuring henteu terang kedah kumaha kuring. hariwang yén anjeunna bakal gering kusabab kakurangan tuangeun. naon anu kuring bantosan. Hatur nuhun.

  30.   Monica cenahna

    Abdi ngagaduhan orok umur 14 bulan sareng anjeunna tuang sakedik sareng hoyong nyusuan sareng kadang anjeunna henteu hoyong tuang sareng nalika tuang, anjeunna tuang sakedik, naon anu kedah abdi lakukeun?

  31.   Jenny Quispe cenahna

    Kuring ngagaduhan orok genep genep satengah bulan sareng ayeuna kuring mimiti tuang bubur sareng bubur tapi anjeunna henteu hoyong tuang, anjeunna ngan ukur tuang dua atanapi tilu sendok teras anjeunna ngacungkeun wajahna ka kuring sareng nangis teu terang. naon anu kudu dilakukeun pikeun tuang éta kusabab pediatrik kuring parantos ngawartosan yén anjeun kedah tuang waé sareng kumaha atuh upami unggal ningali sendok anu caket kana sungut anjeun ceurik éta ngan saukur hoyong dada kuring naon anu kuring ngabantuan punten.

  32.   VANESSA cenahna

    Halo, orok abdi umur 2 taun 3 bulan, anjeunna biasana tuang sarapan anu saé, tuang siang sareng tuangeun anu anjeunna nolak. Nalika tuang siang anjeunna biasana tuang ngan ukur 4 atanapi 5 séndok. Hésé pikeun urang nyéépkeun buah sareng jus alami. Naon anu kuring tiasa lakukeun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Vanessa!

      Naha ieu kajantenan ku anjeunna nyandak potongan atanapi upami anjeun masihan anjeunna buah sareng sayuran dina bentuk puree, anjeunna ogé henteu hoyong?

      Wasalam

  33.   luis cenahna

    koméntar kuring ngeunaan anak kuring yuswa tilu taun anjeunna ngan ngagaduhan sababaraha ons susu aldia henteu hoyong tuang upami aya anu tiasa ngabantosan kuring hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Luis

      Mimiti anjeun kedah parios naha anu ditolakna nyaéta sadayana tuangeun atanapi ngan ukur nolak tuangeun padet. Dina tautan ieu anjeun gaduh langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha ngabantosan orok sareng murangkalih tuang tuang padet: http://madreshoy.com/consejos/mi-bebe-me-niega-los-alimentos-solidos-%C2%BFque-puedo-hacer_5097.html

      Tiasa ogé anjeun ngaraos timburu ka orok (lanceuk atanapi adi anyar, orok caket di kulawarga sapertos dulur misan, sareng sajabana) sareng anjeun nyobian nyonto éta. Upami ieu halna, sigana mah sateuacan anjeunna tuang tuangeun sanés tapi ayeuna anjeunna mutuskeun ngan ukur nginum susu. Anjeun kedah nyarios tenang sareng anjeunna, ngajantenkeun anjeunna ngarasa yén anjeunna parantos sepuh nginum susu sareng peryogi tuangeun sanés kanggo terus tumuh sareng kuat, jst. Jantenkeun anjeunna ningali anjeun resep tuangeun, ngawartosan kumaha ngeunahna anu anjeun tuang, sareng sajabana.

      Naon waé anu matak sabar; )

      Kuring miharep kuring parantos tiasa ngabantosan anjeun, upami anjeun ningali yén anjeun peryogi langkung seueur bantosan atanapi aya detil anu tiasa dianggo pikeun masihan naséhat anu langkung saé, tong ragu-ragu ngawartosan kuring

      Salam sareng sing sadayana lancar

  34.   anah cenahna

    Budak awéwé kuring umur dua taun gumantung kana naon anu dipasihkeun, anjeunna tuang nyalira, upami henteu kuring kedah masihan atanapi tuang sareng akina dina pangkuan .. anjeunna henteu tuang buah-buahan, anjeunna nginum susu sakedik tapi kumaha upami anjeunna inuman seueur cairan sanajan subuh anjeunna hudang sareng naros ka kuring .. naha normal?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Hai Anahi

      Ngeunaan kadang anjeunna tuang nyalira sareng kadang anjeunna peryogi anjeun atanapi akina teu aya masalah, barina ogé anjeunna masih orok sareng anjeunna masih kedah biasa dahar nyalira. Kaleresan aya budak awéwé tuang nyalira dina yuswa dua taun mangrupikeun prestasi anu hébat, janten ucapan salamet pikeun anjeun sareng anjeun; )

      Kanyataan yén anjeunna henteu tuang buah tiasa kusabab anjeunna henteu resep ka aranjeunna. Coba pasihkeun ka anjeunna ku cara anu sanés, contona dicampurkeun sareng yoghurt atanapi ku cara ngadamel smoothie kalayan buah anu béda-béda dugi ka mendakan kumaha anjeunna resep pisan. Anjeun tiasa ogé milarian resep anu pikaresepeun anu langkung pikaresepeun pikeun anjeunna.

      Tungtungna, upami anjeun nginum seueur cairan, anjeun panginten nyéépkeun seueur maén sareng kedah ngeusian. Pokokna, nginum seueur cai saé pisan, éta mangrupikeun salah sahiji naséhat anu sok dipasihkeun ka sadayana, naha éta budak atanapi déwasa, sareng upami anjeunna parantos ngungkulan masalah éta, langkung saé :)

      Wasalam

  35.   aya raquel cenahna

    Putri kuring anu umur 1 taun henteu tuang, anjeunna ngan ukur hoyong nginum susu unggal 2 atanapi 0 jam sareng anjeunna nginum 3 onsas, sareng sanaos sadayana anu gemuk langkung normal, naha éta kusabab susu sayang anu kuring pasihkeun nya? Abdi peryogi anjeun masihan pendapat anjeun upami henteu kunanaon nginum susu sareng henteu tuang normal, hatur nuhun

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Ana Raquel

      Naha susu anu anjeun pasihkeun tiasa saé atanapi henteu nyaéta hal anu kedah ditaksir pediatrik na, panginten diperyogikeun pikeun ngaganti susu tapi ngan ukur anjeunna tiasa nyarioskeun anjeun kalayan langkung percaya diri. Sareng upami anjeunna henteu nginum anu sanés salain susu, pikeun umur na henteu leres. Anjeunna terus tumuh sareng peryogi langkung seueur nutrisi tibatan anu aya dina susu. Coba pasihkeun botol susu sareng botol buah atanapi sayuran kanggo tuang siang sareng tuangeun, sadayana cair pisan sahingga anjeunna biasa ku raos, sareng engké anjeun tiasa masihan anjeunna purees ku séndok. Kuring ngantunkeun anjeun tautan ieu dimana anjeun tiasa mendakan langkung seueur inpormasi ngeunaan dahar orok

      Wasalam

  36.   Ana cenahna

    Halo, anak kuring umur 9 bulan henteu hoyong tuang bubur sayuran sareng daging atanapi hayam. Kuring parantos nyobian cukup sareng anjeunna henteu tuang. Anjeunna nyandak bubur payudara sareng séréal normal sareng kompot tina sagala rupa buah, anu anjeunna resep pisan sacara umum sagala rupa anu sedeng amis anjeunna tuang, anjeunna henteu beurat awak sareng ukuran na langkung luhur rata-rata tapi kuring hariwang yén anjeunna henteu tuang daging sareng sayuran kanggo eusi protéin anu dipibanda. Éta moal ngabahayakeun ka hareup

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Ana

      Tong hariwang, éta ngan sakedap waktos ti orok anjeun mimiti nyusu komplemén sareng lumrah pikeun anjeunna nolak tuang anu tangtu. Sabar sareng cobian ngenalkeun daging atanapi hayam ku sababaraha cara, mimitian alit, nyampur sareng sayuran anu béda dugi ka mendakan anu mana anu anjeun pikaresep, jst.

      Wasalam

  37.   mariela cenahna

    Hai, kuring ngagaduhan orok umur 6 bulan sareng sapeupeuting anjeunna henteu seueur bobo, anjeunna hudang unggal waktos sakedik, naon anu kuring tiasa laksanakeun?

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      Halo Mariela

      Tong hariwang, orok anjeun masih ngatur siklus saréna sareng anjeun tiasa ngabantosan anjeunna ku nuturkeun sababaraha tips saderhana. Anu mimiti nyaéta pikeun milarian terang upami aya anu ngaganggu anjeun sapertos tiis, panas, lapar atanapi haus. Ogé titénan sabaraha lilana sare waktu tidur anjeun, upami anjeun bobo pisan siang siang wengi anjeun moal bobo sareng bakal hésé pikeun anjeun bobo. Hal séjén anu kedah diémutan nyaéta seueur orok umur 6 bulan masih henteu kénging saré sacara wengi, tibatan hudang sahenteuna sababaraha kali. Kuring ngantepkeun anjeun 3 tautan sareng inpormasi anu tiasa manpaat pikeun ngatur bobo orok anjeun,
      Tip pikeun waktos bobo

      Kuring miharep éta tiasa janten bantosan pikeun anjeun; )
      Wasalam

    2.    soniamorocho cenahna

      Halo, orok abdi yuswa 11 bulan sareng anjeunna henteu resep tuang naon-naon sareng upami kuring mikeun anjeunna nyobian anjeunna utah sagala anu aya di burihna

  38.   lcuia cenahna

    Halo, kuring gaduh putri umur 19 bulan ... sareng anjeunna henteu hoyong tuang naon-naon, biayana kuring matak pikabitaeun upami tiasa nyarap anjeunna sareng kuring parantos nyobian sadayana tuang, sareng sadayana susu sadayana yogurt sareng teu aya anu dipikaresep, sigana anjeunna henteu kantos ngaraos lapar .. punten

    1.    Nyusun Ibu Ayeuna cenahna

      pantun,

      Sugan éta tékstur anu henteu ngayakinkeun anjeunna, anjeun tiasa nampilkeun tuangeun anu sami dina tékstur anu béda (tékstur béda tina purees, potongan ukuran anu bénten-bénten ...) sareng ningali anu mana anu anjeunna pikaresep. Anjeun tiasa ogé ngan saukur teu gaduh napsu sareng kedah ngantosan langkung lami diantara tuangeun janten lapar. Coba duanana sareng upami éta henteu jalan, tong hariwang, salami éta tumuh saé, henteu kaleungitan beurat teuing sareng dina kaséhatan anu saé éta moal janten masalah. Upami teu kitu perlu konsultasi sareng dokter pediatrik anu pastina bakal tiasa masihan anjeun solusi; )

      Salam sareng sing sadayana lancar

  39.   Karen cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 1 satengah taun sareng dugi ka dua dinten ka pengker anjeunna tuang sadayana tapi ti hiji waktos ka waktos anu sanés anjeunna anjeunna henteu hoyong tuang Kuring nempatkeun dua séndok paling sareng anjeunna henteu hoyong deui sareng anjeunna miceun éta, atanapi anjeunna utah, sareng anjeunna ngan ukur ceurik hariwang naon anu kuring tiasa kudu dibawa ka dokter ??, kuring pasihkeun sanajan kuring henteu hoyong ??, naon anu kuring tiasa lakukeun.

  40.   Carmen cenahna

    Halo, kuring gaduh budak awéwé umur 6 bulan, badé ngancik 7 bulan. Anjeunna parantos tuangeun saé pisan tapi ujug-ujug anjeunna henteu hoyong deui, anjeunna parantos tuang dua dinten teu hoyong susu. Abdi prihatin pisan. Naon anu kuring tiasa lakukeun.

  41.   Dalia cenahna

    Abdi ngarep pisan, putra kuring umur 4 bulan umur 7 bulan henteu tuang nanaon tapi sup mi, nasi bodas, flans sareng jus kotak danoninos, abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun sabab upami kuring masihan anjeunna anu sanés ti ieu anjeunna bakal utah sagalana. Anjeunna bahkan nyingsieunan kuring kusabab anjeunna henteu lirén utah. Anjeunna parantos tuang hal anu sami salami dua taun sareng akhir-akhir ieu kuring batuk sareng dokter ngawartosan yén éta kusabab anjeunna henteu tuang buah sareng sayuran sareng henteu nampi vitamin anu diperyogikeun. Kuring henteu weruh naon anu kudu dilakukeun pikeun anjeunna pikeun nyobaan sadayana tanpa utah. Ogé kuring sering kabendung sareng nalika anjeunna kotoran anjeunna henteu nganggo sakedik getih sareng éta pikeun alesan anu sami yén anjeunna ngan ukur ngahakan hal anu sami sareng aranjeunna ngan ukur ngirimkeun obat pencahar. Punten bantosan kuring kusabab kuring sieun aya kajadian anu langkung parah dina beuteung na

  42.   christna cenahna

    Sabaraha cau anu kedah didahar ku budak umur dua taun énjing

    1.    enya cenahna

      Halo dalia, kumaha kabar anjeun sareng putra anjeun, milik kuring ngalaman masalah anu sami sareng kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun

  43.   Alexandra cenahna

    Halo ,,,, Abdi gaduh incu, anjeunna badé turun sataun tujuh bulan ,,, sareng langkung ti tilu minggu anjeunna kaserang flu ,, sareng batuk ,,, anjeunna nyandak anjeunna ka dokter sareng masihan ubar na anu diresepkeun, tapi Ti sababaraha dinten dugi ka ayeuna anjeunna boro-boro tuang, anjeunna henteu deui nginum susu, anjeunna bobo seueur, sareng dina waktos nyelek ciduh na henteu ngaraheutkeun tapi éta siga anu nyangkut, sareng anjeunna kaleungitan beurat, anu hariwang kuring, éta disebut jade

  44.   laura Elizabeth cenahna

    Wave Abdi ngarep pisan orok kuring 1 taun 3 bulan anjeunna henteu hoyong tuang sareng anjeunna bobo pisan

  45.   Yonathan cenahna

    Ho tiasa saha ngabantosan kuring terang kumaha kuring tiasa ngajantenkeun putri abdi 1 taun 3 bulan hoyong tuang tuangeun sabab anjeunna ngan ukur tuangeun botol hatur nuhun mugia anjeun tiasa ngabantosan kuring ngantunkeun email abdi supados anjeun tiasa ngiringan koméntar bantosan anjeun ku mail . Hatur nuhun yonathaneliud2@hotmail.com

  46.   Macarena cenahna

    Salaku réspon kana koméntar anu terakhir, sebutkeun yén upami orok (sanaos yuswa langkung ti sataun, éta orok) nolak ngaraosan sanés salain susu, tapi anjeunna katingalina bagja, sareng jangkungna + beurat na saluyu kurva pertumbuhan, teu aya seueur teuing masalah, kuring ogé ngabayangkeun yén dokter moal ngingetkeun ngeunaan éta. Tapi tangtosna, sakedik-sakedik bakal langkung saé aranjeunna pikeun biasa ngabijilkeun hal-hal anu sanés.

    Hal sanésna nyaéta kadang jalma dewasa nyarios "anjeunna henteu tuang nanaon" sareng tétéla anjeunna parantos tuang satengah apel, atanapi sapotong roti. Sanaos urang henteu nganggap éta kadaharan sapertos anu urang tingali salaku piring anu panas, éta.

    Naséhat anu pangsaéna anu tiasa kuring tawarkeun ka anjeun ayeuna nyaéta tetep keukeuh (tanpa kaleuleuwihi, tanpa tekanan) pikeun nawiskeun sababaraha rupa tuangeun. Kadang-kadang anu dipikahoyong ku barudak nyaéta tuangeun anu dibéré sapertos sepuh: dina yuswa anjeun moal tiasa masihan aranjeunna kacang-kacangan upami tersedak, nyingkahan coklat sareng bumbu, jst; tapi anjeun tiasa nyandak séndok téh lentil tanpa naksir, anjeun tiasa nempatkeun satengah kentang pindang sareng sakedik minyak. Upami naon anu anjeun pikahoyong nyaéta ékspérimén, purees sareng porridges ngabantosan anjeun, kuring nyarios tina pangalaman

    Éta pikeun nawiskeun unggal dintenna, sareng niténan réaksi naon anu dipibanda ku aranjeunna. Masalah anu sanésna sakapeung kurangna kasabaran anu urang gaduh ... murangkalih tuang kalayan saé nyalira. Upami anjeun parantos nempatkeun sapotong apel anu dikupas dina anjeunna sareng anjeunna nyandak, dibalikkeun kana pananganna, tapi henteu disimpen dina sungutna, anjeun panginten hoyong ngaleungitkeun éta sareng masihan orok (anu langkung raoseun). Jalanna nyaéta kasabaran déwasa.

    Tapi upami anjeun pikir éta masalah, konsultasi ka dokter murangkalih anjeun tanpa ragu. Kuring parantos bébéja yén sanajan aranjeunna nyaritakeun yén dina yuswa éta aranjeunna kedah tuang sadayana, aya seueur murangkalih anu henteu.

    Hiji salam.

  47.   Olga cenahna

    Halo, kuring gaduh putu umur 2 taun tujuh bulan, Emilianito henteu tuang tuangeun, ngan ukur payu, kami henteu terang sareng mantu abdi kumaha maksa anjeunna tuang, anjeunna ngaraos yén séndok sareng tuangeun parantos caket sareng anjeunna miceun éta, urang asa-asa sareng anjeunna ngan ukur tuang roti sareng tit

    1.    Macarena cenahna

      Halo Olga, anjeun henteu ngan ukur kedah nganilai naon anu aranjeunna tuang tapi aspék sanés sapertos kaséhatan umumna, naha anak aktip atanapi henteu, atanapi upami aranjeunna ngagaduhan masalah kaséhatan.

      Kuring ogé kedah nambihan yén langkung ti dua taun, orok anu masih nyusuan, ngalangkungan krisis anu disebat "2 taun" anu aya hubunganana, diantarana waé, pikeun langkung seueur paménta, sareng hoyong nyusuan sering pisan, saolah-olah éta leuwih leutik.

      Anjeun henteu ngawartosan kami upami anjeunna sateuacanna ngaraos langkung seueur tuangeun, atanapi upami anjeun ngantep anjeunna nyandak séndok ku pananganna pikeun dibawa kana sungutna; kadang-kadang anu nyababkeun yén manula ngalakukeun pikeun aranjeunna sareng henteu ngantep aranjeunna ilubiung.

      Upami éta kuring, kuring bakal nawiskeun sababaraha rupa katuangan anu disiapkeun dina cara anu gampang pikeun anjeun nyapek sareng ngelek, éta moal nyurung, tapi éta bakal masihan kabébasan gerak sareng nyobian ku metik teras nempatkeun kana sungut anjeun. Ku umur, anjeun tiasa ngalakukeun ieu sampurna. Naha anjeun nawiskeun anjeunna endog, sayuran, buah, kacang-kacangan, pasta, lauk pindang, hayam bakar? Naha anjeun ngalakukeun éta tanpa maksa anjeunna? Naha anjeun ngantep anjeunna nyandak tuangeun nyalira? Tanya ka diri patarosan ieu banter.

      Tapi di luhur sadayana penting pikeun nganalisis kaayaan sacara gembleng, sareng upami perlu indit ka ahli kaséhatan pikeun mastikeun yén anakna henteu ngagaduhan masalah, lakukeun.

      Nyusu dina 2 taun 7 bulan leres-leres alami, masalahna sanés ...

  48.   mileydi cenahna

    Halo, kuring ngagaduhan orok sataun sareng saminggu sareng sababaraha dinten anjeunna henteu hoyong tuang naon-naon, ngan ukur payudara, anjeunna aktip pisan sareng seueur maénkeun tapi teu aya naon anu kuring pasihkeun ka anjeunna anu dipikahoyong, anjeunna henteu nginum susu , anjeunna henteu resep, nalika anjeunna hoyong anjeunna tuang tuangeun orok atanapi nyobian sababaraha séndok gelatin, kuring sieun kuring gering, punten bantosan abdi

    1.    Macarena cenahna

      Halo Mileydi, kalayan sataun, sanaos kuring ngan ukur inuman susu anjeun, éta moal kunanaon, anjeun ogé mairan yén anjeunna ogé tuang hal-hal sanés. Anjeun tiasa nyobian BLW: tibatan purees atanapi porridges, nyiapkeun tuangeun kanggo anjeunna dina tékstur anu anjeunna tiasa nyapek sareng ngelek (asak atanapi pindang, remuk, potong, parut) sareng ngantepkeun tuang nganggo panangan, atanapi nganggo séndokna sanaos anjeunna nyieun kasalahan. Sing salamet.

  49.   Cristina cenahna

    Halo, putra abdi yuswa 3 taun, sareng saprak mimiti tuang, anjeunna henteu kantos nunjukkeun minat kana tuangeun. Urang masih kedah masihan anjeunna tuang dina sungutna kusabab upami kusabab anjeunna anjeunna tiasa angkat sadidinten tanpa tuang. Aya hal-hal anu anjeunna langkung resep, tapi anjeunna henteu tuang nyalira. Anjeunna resep hal anu amis tapi sanaos kitu sareng naon waé anu urang kedah unggal dua detik «tuang tuang» kaleresan henteu aya hukuman deui, kecap, nunjukkeun nanaon anu ngahudangkeun minat na x tuang. Kami parantos ngaluarkeun éta, sareng teu nanaon. Naon anu kuring tiasa lakukeun ?? Anjeunna aktip, anjeunna angkat ka kebon, anjeunna janten gering ku colds umum dina waktos éta tapi euweuh tinimbangan. Anu dipikahoyong kuring nyaéta lungguh tanpa janten trauma sareng gelut pikeun kuring tuang. Tuang sadayana henteu pilih. Tapi siga anu henteu kantos lapar. Punten bantosan.

    1.    Macarena cenahna

      Halo Cristina, anjeun nyarios yén anjeunna tuang sadayana, tapi saolah-olah anjeunna henteu kantos lapar, nyaéta, anjeunna tuang. Sareng anjeun ogé nyarios yén éta aktip sareng henteu gering tinimbangan. Masalah pikeun anjeun nyaéta anjeunna sigana moal lapar sareng anjeun kedah keukeuh pisan ka anjeunna supados anjeunna ngigel. Upami anjeun parantos ngaluarkeun panyakit serius atanapi kronis, upami anjeun parantos ngalakukeun tés sareng teu ngagaduhan parasit ..., saur anjeun anjeun kedah pokuskeun kana ngan ukur tuangeun anu séhat (henteu diolah, henteu seueur gula atanapi bumbu), sareng nempatkeun sajumlah leutik dina piring, masihan kabébasan pikeun nyokot sareng tuang nyalira, ngingetan anjeunna yén tuangeun payun. Hindarkeun nonton tipi bari tuang, sareng tuang sareng anjeunna, tanpa kedah ngaheureuykeun atanapi neken anjeunna; minat kana naon anu aranjeunna resep, sareng ngingetkeun aranjeunna ngeunaan hal-hal anu saé anu disayogikeun ku pangan (nutrisi pikeun séhat, maén, jst.). Mungkin kuring salah, tapi éta masihan kuring perasaan yén anjeun gaduh masalah sabab anjeun pikir yén anjeunna henteu kantos lapar, tapi nyatana anjeunna tuang, leres? Sing salamet.

  50.   Mayly cenahna

    Halo, kuring gaduh putra umur kuring sataun sareng saminggu saprak anjeunna umur 6 bulan, anjeunna henteu hoyong tuang nanaon salain ti ngan saukur payudara, naon anu kuring tiasa, bantosan kuring.

    1.    Macarena cenahna

      Halo Mayly, susu ibu tetep nyusu sanajan anak anjeun umur sataun: teraskeun nawiskeun katuangan padet dina jumlah sakedik. Nalika aranjeunna mimiti resep, éta tiasa dianggo pikeun anjeun masihan aranjeunna kadaharan anu sami anu anjeun tuang, teu aya kacuali: kacang, coklat, asin pisan, makanan anu amis atanapi lada. Salawasna bet dina pilihan alami sareng diet anu rupa-rupa. sambutan.

  51.   minum cenahna

    Anak kuring umur 2 taun henteu hoyong tuang buah atanapi sayuran, ngan ukur tortilla, kacang, kentang, endog sareng sup, kuring henteu terang saha anu kedah dipayunkeun atanapi kumaha carana supaya putra abdi tuang sadayana anu kuring hariwang pisan.

  52.   Julissa cenahna

    Anak kuring yuswa 2 taun 9 bulan tapi nalika anjeunna ngaraos bau kadaharan anu raoseun anjeunna mimiti utah kusabab sareng anjeunna henteu nampi salah sahiji ti dua anu aranjeunna pasihkeun ka anjeunna, anjeunna ngan ukur tuang gorengan Perancis sareng hodot sareng tuna sareng nages tapi ayeuna kuring bahkan henteu terang naon anu kedah dilakukeun?

  53.   Vale cenahna

    abdi peryogi bantosan
    Anak kuring yuswa 1 taun 11 bulan, tétéla anjeunna henteu hoyong tuang nanaon, ngan ukur botol, sakapeung anjeunna ngan ukur tuang endog sareng chorizo ​​kanggo sarapan, tapi tuangeunana henteu hoyong terang nanaon, kuring asa pisan , Abdi henteu terang naon anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun anjeunna tuang, anjeunna ipis sareng anu matak hariwang kuring

  54.   Adriana cenahna

    Halo, abdi peryogi bantosan, kuring ngarepkeun sareng aranjeunna ngajawab kuring, putra kuring umur 15 bulan henteu hoyong tuang nanaon, ngan na Bibi k nyaéta susu utuh, kuring henteu terang naon anu kedah dilakukeun, kuring asa pisan, hatur nuhun anjeun, kuring miharep sareng anjeun tiasa ngajawab

  55.   Sabrina cenahna

    Halo, orok kuring umur 1 taun sareng 1 bulan henteu hoyong tuang nanaon, anjeunna henteu nginum botol atanapi cai atanapi susu, anjeunna nampi sadayana anu anjeunna lakukeun nyaéta nyandak teat sareng kuring nyobian sadaya padika tapi teu nanaon digawé pikeun kuring.

  56.   aleuh cenahna

    Hai! Abdi peryogi bantosan putra abdi yuswa 3 taun sareng anjeunna nolak tuangeun, anjeunna ngan ukur nyandak jati, yoghurt, cookies…. Tapi kuring tuang anjeunna sareng anjeunna henteu hoyong, kuring nekat kusabab aranjeunna nyarios yén beuteung nutup ka barudak upami aranjeunna henteu tuang…. Abdi parantos de-wormed anjeunna sareng anjeunna masih henteu resep tuangeun. NULANG !!!

  57.   Gilet cenahna

    Babaturan, urang aya di tempat anu sami, kuring asa-asa, orok umur hiji satengah taun kuring henteu tuang ampir nanaon, ngan ukur susu sareng anu gaduh saraf saraf kuring, kuring henteu bobo mikirkeun naon anu kedah dilakukeun pikeun meunang anjeunna nampi tuangeun.

  58.   Yanira cenahna

    Halo, putra abdi yuswa 3 taun sareng anjeunna henteu kantos resep tuang, anjeun kedah nyulik supados anjeunna tuang dua siki, upami anjeunna henteu kantos tuang di luar, anjeunna ngan ukur bakal nginum pacha, margi pacha mangrupikeun hiji-hijina hal nunjukkeun emosi, Nalika éta tuang, anjeunna nyarios yén anjeunna henteu hoyong tuang, anjeunna henteu kantos hoyong tuang: o (, dina beurat sareng jangkungna anjeunna normal, tapi kuring hariwang yén anjeunna henteu kantos hoyong tuang. Kuring parantos ngawartosan pikeun ngaluarkeun pacha sapinuhna sareng yén nalika anjeunna ngaraos lapar anjeunna bakal ngamimitian tuang, tapi kuring sieun sanaos tanpa pacha anjeunna moal tuang teras anjeunna moal nginum susu atanapi tuang tuang, aya naséhat, kuring nekat