Naon anu kuring tiasa tuang murangkalih kuring

tuang barudak

Henteu brokoli, anjeunna henteu resep wortel, anjeunna henteu mendakan daging ngeunah, ogé sup. Naha anjeunNaon anu kuring tiasa tuang murangkalih kurings unggal dinten? Patarosan ieu matak hariwang indung sareng bapa, sareng éta némbongan unggal dinten di seueur bumi nalika waktos tuang. Teu gampang pikeun ngahijikeun ménu barudak anu séhat sareng ngeunah. Aya murangkalih anu nampik tuangeun tertentu, aranjeunna henteu hoyong tuang sayuran, buah atanapi jus.

Naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngahontal kasaimbangan dina waktos tuangeun? Ngasuh orok sok janten barang penting dina agenda kulawarga. Ku sababaraha cara, dahareun mangrupikeun bagian tina perawatan déwasa pikeun murangkalih, cara pikeun nyayogikeun kaasih sareng ngajaga karaharjaan budak. Dina unggal séndok sanés ngan ukur tuangeun anu dikonsumsi tapi bagian tina perawatan sareng panyalindungan. Tapi sanaos niat anu saé, di seueur bumi waktos tuang janten perang kulawarga. Naha anjeunNaon anu kuring tiasa tuang murangkalih kuring pikeun nyingkahan skenario ieu?

Masihan tuangeun, nutrisi sareng cinta ka murangkalih

Kadaharan penting pisan dina tahap ngasuh. Barudak aya dina pamekaran lengkep sareng penting pikeun aranjeunna ngalebetkeun nutrisi anu diperyogikeun pikeun ngungkulan prosés pangwangunan sareng kamekaran anu konstan. Mangrupikeun tahapan metabolisme anu teras-terasan robih. Nutrisi anu goréng tiasa nyababkeun masalah pertumbuhan.

tuang barudak

Kusabab kitu, pediatrik ngalaksanakeun kendali périodik dimana aranjeunna ngaevaluasi persentil anak dina urutan pikeun ngendalikeun kurva pertumbuhan. Nya teras nalika masalah timbul. Éta henteu sering kusabab kurang jaga tapi ogé kusabab dua masalah dasar: kurangna waktos sareng panolakan seueur murangkalih tuang rupa-rupa tuangeun. Masalah anu munggaran kajantenan kusabab waktos damel anu lami sareng sakedik waktos di bumi kanggo nyéépkeun di dapur. Ieu nyababkeun poin kadua, ku murangkalih teu biasa ngempelkeun kadaharan anu énggal sareng séhat. Kulawarga anu ngahurungkeun kana dahareun anu gancang, gampang dilakukeun pikeun ngahémat siang atanapi tuang. Tapi,naon anu kuring tiasa tuang murangkalih kuring nyanghareupan kanyataan ieu?

Dilegakeun lalangit barudak

Kéngingkeun murangkalih tuang rupa-rupa kadaharan henteu sesah. Masalahna muncul nalika prosés ieu mimiti telat. Anu pangsaéna pikeun meunang barudak tuang sagala jinis kadaharan anu séhat nyaéta aranjeunna mimiti ngalaksanakeunana pas dimimitian ku kadaharan anu padet. Porridges anu munggaran bakal lemes tapi, sakali diadaptasi, ideu na pikeun ngabantosan aranjeunna ngasupkeun rasa anyar ku ngajantenkeun aranjeunna nyobian sagala jinis produk.

tuang barudak

Upami murangkalih janten biasa kana intensitas rasa kumargi orok, aranjeunna sigana tiasa ngembangkeun langit-langit anu lega sareng rupa-rupa. Entong mikir yén sabab leutik, anjeun kedah masihan aranjeunna tuangeun teu raos. Sabalikna, anjeun tiasa usum kalayan rasa aslina sareng rupa-rupa tékstur. Orok bakal didorong ku ampir naon waé upami prosés ieu sacara alami ka aranjeunna. Ayeuna, upami murangkalihna biasa tuang hal anu sami sareng henteu aya bumbu, sareng dina hiji dinten anjeun mutuskeun masihan tuang, anjeunna sigana bakal nolak éta. Pikeun terang naon tuangeun barudak penting pikeun mikir sacara lega.

Tulisan anu aya hubunganana:
Naha sarapan penting pikeun barudak

Naha budak leutik bakal nolak rasa anu kuat sareng saimbang? Saha anu nyarios yén budak leutik henteu resep rasa anu kuat sareng bau? Sateuacanna anjeun ngadorong aranjeunna pikeun nyobaan piring ku kapribadian, leuwih gampang éta bakal ngalegaan lalangitna. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaraosan tuangeun sareng bakal mempermudah anjeun pikeun ngalaksanakeun padamelan sadidinten. Di sisi anu sanésna, rupa-rupa bau, rasa sareng tékstur tuangeun bakal ngajamin diet anu séhat sareng saimbang dina hal gizi sareng ragam. Hayu murangkalih anjeun mendakan sihir masak, masak sareng aranjeunna, raoskeun nalika aranjeunna masak, ngantep aranjeunna maénkeun tuangeun supados langkung caket unggal dinten ngalangkungan kanikmatan sareng ulin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)