PR di usum panas, leres atanapi henteu? Dilema abadi kolot

Barudak ngalakukeun PR di usum panas

Usum panas parantos sumping sareng usum liburan barudak. Ieu waktos anu pas pikeun nimbangkeun dilema anu langgeng: PR di usum panas, enya atanapi henteu?

Aya kolot yakin yén PR dina usum panas penting pisan supaya barudak henteu kaleungitan rutinitasna sareng henteu hilap kana élmu anu dipikagaduh salami kursus.

Di sisi anu sanésna, aya kolot anu resep nempatkeun kumisan kana tugas barudakna nalika liburan sareng ngantep murangkalih mikaresep usum panas sapinuhna.

Naon anu ceuk para ahli pendidikan?

Numutkeun ka para ahli, nalika liburan, murangkalih sakola henteu kedah linggih unggal dinten pikeun marios sareng diajar, ogé henteu kedah nyéépkeun usum panas bari henteu ngalakukeun jinis PR.

Aranjeunna bet dina jenis "béda" tugas. Tugas anu ningkatkeun kapasitas anu béda pikeun barudak. Éta mangrupikeun jinis tugas anu langkung kreatif numutkeun karakteristik khusus unggal murangkalih sareng kulawarga. Ku cara kieu, PR teu janten hukuman tapi cara ngahudangkeun rasa panasaran maranéhna pikeun diajar. Motivasi mangrupikeun faktor konci dina prosés diajar.

Tip pikeun ngalakukeun PR di usum panas

  • Upami anak anjeun gaduh padamelan pikeun dikintunkeun dina bulan Séptember, hal anu paling alus pikeun dilakukeun nyaéta nyetél jadwal tetep pikeun ngalaksanakeunana. Jam kahiji énjing anu paling sering ditunjuk.
  • Satuju kana rohangan khusus pikeun ngalaksanakeun PR.
  • Upami diperlukeun, bantosan anjeunna sareng ngiringan anjeunna nalika anjeunna ngalaksanakeunana.
  • Waktu anu dihabiskan kedah henteu ngaleuwihan satengah jam sapoé.
  • Ninggalkeun akhir minggu gratis tina PR sareng ngarencanakeun kagiatan outdoor. Kegiatan gerakan (lumpat, luncat, leumpang, ngojay, bersepeda, sareng sajabana) nguntungkeun pisan pikeun barudak sareng nyumbang kana stimulasi uteukna.

Bacaan mojang

Alternatipna pikeun tugas tradisional

  • Hayu aranjeunna milih buku anu aranjeunna hoyong baca. Maca mangrupikeun cara anu saé pikeun diajar, tapi nalika wajib éta bakal kaleungitan sababaraha poténsina. Anjeun tiasa nganjang ka perpustakaan atanapi toko buku sareng milih buku atanapi carita anu ngahudangkeun karesep anjeun.
  • Tulis buku harian sareng kagiatan sareng anékdot usum panas senang tiasa narik ati. Éta tiasa kalebet gambar, poto, kliping, jst. Imajinasi kana kakuatan!
  • Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan, anak anjeun tiasa milarian inpormasi dina internét ngeunaan tempat anu anjeun badé didatangan sareng nyiapkeun pituduh perjalanan. Tempat anu anjeun badé didatangan, réstoran, tugu di daérah éta, kanyataan anu pikaresepeun, jst.
  • Anjeun tiasa nonton pilem atanapi gambar dina basa Inggris. Mangrupikeun cara anu béda pikeun latihan basa ieu. Anjeun tiasa ogé milih lagu pikeun narjamahkeun sareng naha henteu nyanyi.
  • Upami anjeun resep élmu sakedik Aya seueur percobaan bumi anu ngahibur anu tiasa anjeun laksanakeun. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina saluran YouTube.
  • Pikeun nguatkeun matématika, henteu langkung saé tibatan nerapkeunana kana kahirupan sadidinten sapertos marios akun nalika anjeun balik ti balanja atanapi ngitung cangkang anu anjeun mendakan di pantai.
  • Karajinan ngembangkeun katerampilan motor rupa sareng kreativitas. Cocog pikeun dinten hujan atanapi jam paling cerah.

Ieu ngan ukur sababaraha conto. Kuring yakin anjeun tiasa mendakan deui seueur kagiatan gumantung kana umur sareng minat barudak anjeun. Kami bakal gumbira upami anjeun bagikeun ka kami.

PR anu pangsaéna dilakukeun nalika usum panas

Puterkeun, seuri, rangkul, ngagambar, ngajalajah, ékspérimén, ngaco, ngadangukeun musik, jogét, nyipta, ngabagi, ngimpina, ngabayangkeun sareng mikaresep.

Barudak dina usum panas

kacindekan 

Salami liburan usum panas, sadaya murangkalih kedah ngaraoskeun waktos sareng waktos luang pikeun bosen, anu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun ngembangkeun kapasitasna pikeun penemuan sareng kreativitas.

Penting pisan pikeun milari kagiatan anu pikaresepeun pikeun barudak sareng anu antukna nyumbang kana konsolidasi élmu anu aranjeunna pikagaduh salami kursus. "Buku ulasan" anu khas sacara pedagogically ketinggalan jaman sareng pikaboseneun sareng pikaboseneun pikeun kaseueuran murid.

Tujuan tina liburan usum panas nyaéta pikeun ngeusi ulang batréna pikeun tiasa ngamimitian kursus anyar kalayan sumanget sareng énergi anu diperbarui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.