Anak pasangan kuring henteu nampi kuring, naon anu kuring tiasa lakukeun?

agrésip anak

Hésé gaduh hubungan sareng batur sareng ningali yén jalma anu anjeun paling resep di dunya ieu henteu nampi anjeun. Éta panginten kusabab cerai éta traumatis pikeun anjeunna. Sugan anjeun nangkél teuing ka indung bapa anjeun sareng anjeun henteu hoyong batur campur. Dina tiap hal, éta kaayaan sesah pikeun disanghareupan.

Hese kaayaan sapertos kitu henteu mangaruhan pasangan, Sugan éta bakal ngabantosan anjeun pikeun nganalisis kaayaan kalayan saé. Dina ahir poé, éta mangrupikeun awal ti mana waé solusi bisa dimimitian.

Meunteun kaayaan anak sareng pasangan anjeun

Disarankeun anjeun mikir pisan ngeunaan kaayaan dimana lumangsungna pisah. Éta henteu sami yén éta parantos janten cerai anu pikaresepeun, yén upami budak ieu kedah sangsara atanapi bahkan nyaksian sengketa, boh pikeun aset pasangan atanapi pikeun dijagaan aranjeunna. Penting pikeun anjeun ngartos kumaha héséna pikeun anjeunna.

hukuman psikologi di barudak

Upami éta parantos janten cerai anu pikaresepeun, éta tiasa waé kajadian éta anak ngagaduhan harepan perdamaian. Normal pikeun anjeun pikeun nolak kamungkinan aya kajadian ieu. Kusabab kitu, normal yén dina awalna, anjeunna nolak anjeun. Tapi éta henteu hartosna éta bakal ngalakukeunana salamina.

Papisahan rumit

Upami budak éta kedah nyaksian sengketa, hal-hal janten rumit. Dimana aya konflik meureun aya kamungkinan paksaan atanapi pangaruh goréng ku salah sahiji pihak. Éta tiasa janten panolakan pikeun jalma anjeun, kusabab urut pasangan anu maksa anjeunna.

Éta ogé tiasa kusabab pasangan anjeun sorangan henteu ngalakukeun hal-hal dina cara anu wajar. Dina dua kasus anjeun dirugikeun, jadi anu logis nyaéta anjeun ngaréaksi salah sahiji dua kaayaan dina cara anu paling tenang sareng sabar. Rushing sorangan tiasa nyababkeun langkung seueur masalah tibatan kauntungan.

barudak di cerai

Upami pasangan anjeun henteu ngalakukeun hal anu saé, ngobrolkeun éta sareng pasang sadaya kamungkinan pikeun ngalereskeun karusakan. Anjeun kedah ngartos yén éta pikeun kapentingan anak anjeun, sanés ngan ukur milik anjeun. Upami anjeun badé ngamimitian hirup babarengan, perlu anjeun akur. Moal mungkin hubungan anu saé upami sikap anjeun négatip atanapi teu produktif.

Upami tilas pasangan anjeun maksa budak, cobi nunjukkeun ka anjeunna, ku tindakan anjeun, jalma éta henteu leres. Éta bakal hésé pisan sareng anjeun kedah gaduh kasabaran anu teu aya watesna, tapi barudak henteu bodo, ulah nganggap enteng anjeunna. Kalayan cinta sareng katekunan, sadayana kahontal. Dina kasus kasus anu serius, tong ragu ngalaporkeunana.

Arwah timburu

Éta budak téh timburu nyaéta hal anu tiasa kajantenan nalika aya cekap kantétan indung bapa anu ayeuna janten pasangan anjeun. Éta tiasa kajantenan khusus upami pasangan anjeun gaduh hak asuh budak. Upami anak éta henteu pendak sareng bapak atanapi indung anu sanés, upami sanés anjeunna putra kulawarga kolot tunggal, mungkin ogé timburu ogé aya.

Aranjeunna bakal lulus, éta masalah kasabaran. Éta pikeun nunjukkeun poé ka poé, yén anjeun henteu maling kacinta saha waéUpami henteu, anjeun ogé bakal nyayogikeun milik anjeun.

Umur rumit

Aya sababaraha umur anu rumit kusabab parantos, budakna, atanapi henteu saé budakna, ngalaman seueur parobihan. Narima pasangan ramana atanapi indungna tiasa janten jarami terakhir pikeun anjeunna. Janten anjeun kedah ngartos anjeunna sareng gaduh langkung kasabaran sareng anjeunna.

Ngarugikeun diri pikeun nyingkahan kanyeri émosional: nonoman naroskeun bantosan ka kami

Émut yén sanés peran anjeun janten indungna, utamina upami anjeunna parantos gaduh anjeunna. Bisi anjeunna henteu ngagaduhanana, anjeunna anu kedah milih naha masihan anjeun peran éta. Upami anjeunna yuswa yuswa, pasangan anjeun jawab jalma na mutuskeun ngeunaan jalma anu ngurus anjeunna. Bahkan upami Pangaruh ku pasangan anjeun tiasa nganyenyerikeun hal sareng nyababkeun panolakan langkung seueur salaku tindakan pemberontakan.

Naon anu anjeun tiasa laksanakeun?

Hal pangsaéna pikeun anjeun nyaéta hormat anjeunna sabisa-bisa. Perhatoskeun parasaan panolakanana ka anjeun sareng cobian hindarkeun ngaheureuyan anjeunna sabisa-bisa. Ieu kumaha anjeun bakal kéngingkeun hormat sareng kaasih aranjeunna.

Ucup kolot sareng putri

Boga detil sareng anjeunna anu nunjukkeun anjeunna unggal dinten yén anjeun ngahargaan anjeunna salaku jalma sareng anjeun ngahargaan anjeunna. Anjeunna kedah terang yén anjeun kulawarga sareng kulawarga ngurus sareng silih asih, Jantenkeun anjeunna ngartos ku conto anjeun. Anjeun panginten henteu kéngingkeunana dina dinten anu mimiti, tapi anu pangsaéna dina kahirupan nyaéta anu diusahakeun pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manuel cenahna

    Maria, kuring mendakan naséhat anu saé pisan dina kaayaan anu langkung umum tibatan sigana,

  2.   Montse cenahna

    Naon anu kuring tiasa laksanakeun saatos hubungan tujuh taun sareng pasangan kuring, murangkalihna, 29 sareng 32 taun, henteu nampi kuring atanapi hoyong terang kuring. Aranjeunna ngondang bapakna ku ayana indungna ka tuang, sareng kuring ngaraos parah sabab ieu hubungan kuring beuki buruk. Hatur nuhun.

  3.   ives cenahna

    Abdi gaduh salaki sareng murangkalih anu umurna 30 sareng 34 taun, sanaos kuring henteu aya hubunganana sareng pisah sareng indungna, aranjeunna henteu bahagia ku ayana kuring sareng aranjeunna sok milarian jalan pikeun ngaganggu kuring, sakapeung kuring henteu. 'T know how act and sometimes I want to separate.

bool (leres)