Putri abdi resep baju barudak. Naon anu kuring kedah lakukeun?

Budak awéwé nganggo baju budak

Sanaos beuki umum ningali budak lalaki diasah baju pink sareng budak awéwé dina baju anu dirancang pikeun murangkalih, masih kénéh aya béda-béda pakean numutkeun jinisna. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ningali éta unggal dinten di toko sareng toko baju.

Sakumaha paméré anu ngabédakeun pakean awéwé sareng papakéan lalaki, toko ogé sami sareng pantun barudak, kalebet baju orok. Ku naon kumaha waé Aranjeunna ngatur naon anu urang kedah mésér.

Salami taun-taun mimiti murangkalih, éta jalma déwasa anu milih baju anu aranjeunna anggo. Kolot ogé nangtoskeun gaya barudak urang sareng mangtaun-taun aranjeunna henteu paduli.

Tapi bakal datang jaman, nalika umumna budak awéwé beuki katarik kana pantun. Anu leutik condong langkung nungtut ku baju anu aranjeunna anggo. Sareng barudak biasana hoyong raoseun.

Budak awéwé lukis kuku na

Kaseueuran budak awéwé resep balanja sareng nalika aranjeunna aya di daérah murangkalih, aranjeunna terang persis naon tampilan awéwéna. Tapi,Naon kajadian upami mojang teu mendakan gaya na di jero baju éta?

Éta budak awéwé hoyong dangdan sapertos budak lalaki, bisa jadi sabab hariwang pikeun sababaraha kolot. Utamana kusabab éta tiasa ngakibatkeun anjeun mikir yén aya hal anu sanés di tukangeunana. Tapi sateuacan hariwang sareng mikiran hal anu langkung serius, hayu urang ngabédakeun sababaraha hal.

Budak awéwé girly leutik

Memang leres yén kaseueuran mojang awéwé pisan feminin, aranjeunna resep nganggo rok, cet kuku sareng pura-pura budak awéwé langkung sepuh. Tapi dina cara nu sami aya seueur budak awéwé kalayan rasa kewanitaan anu kurang maju.

Ieu sanés hartosna aranjeunna homoseksual atawa yén maranéhna mungkin ngagaduhan masalah gender séks. Sugan aranjeunna ngan saukur budak awéwé anu ngarasa langkung raoseun, kalayan warna sanés sareng desain anu sanés.

Éta baju janten budak awéwé atanapi budak lalaki, tos dipastikeun ku mérek sareng pabrikan. Sareng éta dimana ayana kasalahan anu munggaran, yén mojang resep kana bagian barudak, kusabab anjeunna resep warna anu aranjeunna pilih pikeun aranjeunna langkung saé, éta sanés hartosna anjeunna henteu raoseun sapertos awéwé.

Pakean tanpa génder

Pakean tanpa génder pikeun murangkalih

Urang kedah terang heula yén baju éta ngan ukur, baju, anu kedah dianggo. Baju henteu ngahartikeun kapribadian urang, éta henteu ngajantenkeun urang langkung saé atanapi goréng. Kusabab kitu, urang henteu kedah ngantep putri urang ngaraos kapaksa ngagem baju girlish. Kusabab jauh ka jero kami bakal maksakeun anjeunna ngaraos, yén éta sanés anu kedahna.

Pakean orok sareng murangkalih kedah babarengan, éta kedah sadayana henteu aya bedana warna, harga atanapi tampilan. Barudak henteu kedah sieun nyarios hoyong nganggo kaos oblong pink. Katresna henteu kedah sieun nyarios yén aranjeunna hoyong nganggo baju lalaki.

Ngobrol sareng putri anjeun

Upami ieu masalah anjeun, upami anjeun gaduh putri anu resep milih baju na dina bagian anu parantos ditangtoskeun pikeun murangkalih, ngobrol sareng anjeunna. taroskeun ka anjeunna naon anu anjeun paling resep kana baju éta. Hal anu paling aman nyaéta éta bakal kaget anjeun sareng janten masalah kanyamanan atanapi kaamanan.

Aya seueur budak awéwé anu langkung sopan sareng anu henteu pikaresepeun ngaji sareng luluncatan dina rok. Nyarios alami sareng putri anjeun, éta yakin teu aya anu hariwang.

Didik tanpa prasangka

Bapa sareng ibu anu ngadidik, dina panangan urang janten ngadidik barudak tanpa prasangka. Upami urang nyalira ngritik sareng ngahukum jalma kusabab cara dangdananana, urang bakal ngagedékeun murangkalih urang ku cara anu sami.

Barudak kedah tumuh dina sasaruaan, terang yén budak awéwé sareng budak lalaki sami, yén aranjeunna ngagaduhan hak anu sami sareng kabebasan pilihan anu sami. Sareng cara anu langkung saé pikeun ngamimitian mikaresep kabébasan pilihan, sapertos milih baju anu anjeun badé pake.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   sammie_kun cenahna

    Éta ngajantenkeun kuring konyol hariwang ngeunaan éta, kusabab jalma henteu peryogi labél, éta pikeun baju.

    Kalayan hormat pisan kuring nyarios, tong hariwang ngeunaan éta.
    saliwatan, kuring budak awéwé umur 12 taun anu benci kana baju "mojang". Kolot kuring ngartos ieu sareng aranjeunna mésér kuring baju "budak".

  2.   jelema nu maehan cenahna

    Tulisan ieu leres-leres ngajantenkeun kuring asa saé pisan sabab kuring masih budak leutik sareng kuring awéwé sareng kuring langkung resep kana papakéan lalaki tibatan awéwé, tapi éta henteu aya hubunganana sareng seksualitas kuring atanapi hal-hal sapertos kitu. Kuring masih awéwé sanajan kuring resep baju séjén. Nuhun parantos nyerat éta.

  3.   Priscila cenahna

    Kuring pisan bersyukur pikeun tulisan ieu yén aranjeunna parantos ngalaksanakeunana. Kami budak awéwé umur 13 taun sareng bagian tina kulawarga kuring nyempad kuring sareng nyempad kuring kusabab hoyong nganggo "baju budak" tapi kuring nyarios baju lega kusabab baju éta ngajantenkeun kuring ngaraos langkung raoseun sareng teu aya hubunganana sareng seksualitas kuring masih kénéh kuring henteu resep budak awéwé ngan budak lalaki sareng kuring ngan ukur hoyong dangdan sakumaha Abdi hoyong tapi kolot kuring ambek sareng ngawartosan kuring pikeun baju anu langkung feminin sareng kuring henteu resep baju éta langkung kuring resep baju lega sareng dinten ayeuna aranjeunna kagungan kuring Said anjeun ganti baju sapertos lalaki akhir-akhir ieu, pakéan langkung feminin kalayan nada sora anjeun sareng kuring gering sareng sadaya waktos éta sapertos kitu tapi tulisan anjeun ngajantenkeun kuring raoseun < 3

  4.   Nelson Ramirez cenahna

    Tulisan anu saé ... kuring ngabagéakeun anjeun..
    Jeung katresna nu pakéan kumaha maranéhna ngarasa nyaman
    Tapi ulah leungit feminitas Anjeun. .. nilai maranéhanana jeung kareueus keur katresna…. teras urang ningali aranjeunna dina catwalk ilahi sareng hébat ..
    Kami manajer awéwé modél sareng éta henteu ngahesekeun kuring kusabab éta. tapi upami aranjeunna kedah gaduh nilai sareng dihargaan pisan.