Resep pencuci mulut Natal pikeun nyiapkeun barudak

Indung sareng putrina nyiapkeun manisan Natal

Pesta Natal anu sampurna pikeun kagiatan béda sareng murangkalih, ku cara kieu, boh anom boh sepuh resep pisan Natal. Salah sahiji kagiatan anu paling dipikaresep ku barudak nyaéta ngabantosan di dapur. Barudak resep maénkeun sareng nanganan sadaya bahan anu pikaresepeun anu khusus dianggo dina baking.

Salaku tambahan, dina Natal manisan tiasa ngagaduhan hiasan anu langkung endah sahingga anu leutik, ngembangkeun sagala kreativitasna bari senang sareng nyéépkeun waktos sareng kulawarga. Upami anjeun hoyong masak sareng murangkalih alit anjeun, anjeun tiasa nyiapkeun resep anu sanés-sanésna, ti anu paling tradisional sapertos marzipan atanapi nougat, atanapi ngempelkeun resep anu énggal sareng aslina. Sakumaha biasa, macem-macem mangrupikeun rasa sareng aya raos pikeun sadayana, urang tinggalkeun anjeun pilihan manisan Natal anu lezat sareng gampang dilakukeun.

Imah jahe mini

Imah jahe mini

Imah jaheut mangrupikeun tradisi di seueur nagara, éta mangrupikeun ideu sampurna pikeun ngalakukeun sareng barudak salain lucu pisan. Upami anjeun hoyong ngadamel a imah roti jahe asli, didieu urang tinggalkeun anjeun step by step sahingga anjeun tiasa hasil ti mimiti. Ieu mangrupikeun gagasan anu gancang pikeun nyiapkeun, idéal pikeun murangkalih kumargi alat anu tiasa bahaya teu diperyogikeun.

Anjeun ngan ukur peryogi cookies pasagi, krim atanapi icing kanggo ngahijikeun union sareng ngeusian bumi, sareng sababaraha cikopi coklat atanapi kacang jelly.

The Grinch lollipop

The Grinch lollipop

Imut anti Natal imut ieu aranjeunna didamel ku awan amis anu lezat. Cakupanna tiasa dipendakan di pasar swalayan, éta héjo fondant anu tiasa anjeun mésér buatan atanapi tumaros di bumi. Kalayan ngawarnaan kadaharan héjo sakedik, anjeun bakal ngahontal nada anu mencolok tina The Grinch. Lebetkeun tilu awan dina unggal iteuk, teras angkat ku cara nempatkeun fondant di sakuliling méga. Rengse ku sababaraha hiasan fondant beureum sareng hiasan manis anu sanés.

Jeli Natal

Jeli tangkal Natal

Jeli anu saé ieu disiapkeun dina sababaraha menit sareng barudak tiasa ngagaduhan éta pikeun tuang. Anu anjeun peryogikeun nyaéta cetakan silikon dina bentuk tangkal Natal atanapi motif anu aya hubunganana sareng liburan anu anjeun tiasa mendakan. Nyiapkeun a gelatin kiwi, apel atanapi naon waé rasa anu anjeun paling resep, salami warna na cocog pikeun bentuk anu anjeun hoyong pikahontal.

Cupcakes salju

Cupcakes salju

Cupcakes anu pikaresepeun ieu disiapkeun dina sababaraha menit, anjeun tiasa nganggo adonan cupcake anu anjeun resep, sapertos buludru beureum atanapi coklat. Di dieu kami ninggalkeun anjeun resep dasar sareng saderhana pikeun nyiapkeun cupcakes.

  • bahan:
  • 2 gelas tina tipung pastry
  • huevos 3
  • 100 g mentega
  • 2 gelas gula
  • 1 séndok numpuk tina soda kuéh
  • Sacangkir susu
  • 1 séndok téh vanili

Persiapanana saderhana pisan, dina hiji sisi, nempatkeun sadaya bahan garing dina wadah. Disarankeun anjeun ayak tipung supados henteu aya gumpalan anu kaluar. Dina mangkok anu sanés, campur bahan baseuh, endog, mantega, susu, sareng esén vanili. Kocok bahan baseuhna saé teras campur sareng tipung sakedik, sareng spatula sareng ngadamel gerakan enveling.

Nyiapkeun kapsul kanggo cupcakes dina loyang, eusian kapsul ku adonan dugi ka langkung satengahna tina kapang anu. Panggang dina suhu 180º sakitar 20 menit, lebetkeun tusuk gigi kanggo ningali naha éta leres dilakukeun di jero. Hayu aranjeunna tiis sadayana sateuacan anjeun mimiti ngahias sareng voila.

Kueh Natal muncul

Kueh Natal muncul

Hiasan pop jajan lucu ieu tiasa asli sakumaha anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa mendakan seueur bahan khusus pikeun baking éta bakal hébat anjeun ningali dina gambar. Resep nyiapkeun adonan kanggo jajan sapertos kieu.

  • bahan:
  • 120 gr tipung pastry
  • endog 1
  • 100 gr gula
  • 1 séndok téh vanili
  • Susu 75 ml
  • 1 séndok téh bubuk bubuk

Hal anu pangpayunna nyaéta panaskeun heula oven dugi ka 180º, nalika urang nyiapkeun bahan-bahan na. Urang ayak tipung sareng ragi dina wadah. Dina mangkok anu sanés, urang campur mentega sareng gula sareng sambel dugi ka adonan krim diala. Ayeuna urang nambihan endog, susu sareng sari vanili sareng gaul rata. Kanggo neraskeun, tambahkeun tipung, campuran sakedik sakedik dugi ka kéngingkeun adonan homogén.

Eusian cet pikeun nutupan kapasitas lengkepna, caket sumur sareng tempat dina oven sakitar 18 atanapi 20 menit. Sakali adonan parantos siap, urang nyandak kaluar cake cake sareng antepkeun ambek-ambekan sateuacan dibentuk, sakali aranjeunna tiris pisan, urang tiasa ngahias aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.