Séréal béas pikeun orok, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé?

Séréal béas kanggo orok

Beuki loba kolot anu paduli nawiskeun barudak anjeun diét anu séhat, kalayan produk anu kualitasna saé pisan (anu henteu hartosna yén éta mérek paling mahal atanapi anu pangsaéna). Kusabab kitu, nalika orok ngancik 6 bulan sareng waktuna ngamimitian tuangeun pelengkapIeu ogé waktos pikeun naroskeun ka diri nyalira naon waé katuangan anu kedah dikonsumsi ku anak, tapi anu langkung ti sadayana, naon anu henteu kedah dikonsumsi.

Salah sahiji kadaharan pangheulana dilebetkeun kana diet orok, saatos waktos nyusu khusus, nyaéta séréal. Aya seueur pilihan pikeun persiapan séréal orok di pasar, ampir pikeun sadaya raos sareng harga. Masalahna nyaéta olahan ieu ngandung jumlah gula anu ageung, anu leres-leres henteu perlu ogé ngabahayakeun orok.

Tiasa waé pikeun mendakan olahan séréal kualitas luhur pisan, katingalina, sanaos enya, dina harga anu saé pisan sareng henteu leres-leres ngémutan jinis produk éta. Kusabab éta bakal langkung saé sareng langkung séhat pikeun nyiapkeun tuangeun di bumi, Naha henteu nyiapkeun teh bubur séréal sorangan pikeun orok anjeun?

Anjeun tiasa milih produk anu pangsaéna kalayan harga anu langkung mirahAnjeun ogé bakal nyingkahan panggunaan gula sareng zat sanés anu dianggo dina prosés produksi produk ieu. Tapi naha anjeun terang anu séréal anu paling saé pikeun orok anjeun?

Séréal béas kanggo orok

Bubur séréal buatan imah

Sangu mangrupikeun séréal bébas gluten, kitu ogé disarankeun pikeun orok ti mimiti ngenalkeun tuangeun. Masalahna nyaéta séréal ieu ngandung zat anu disebat 'inorganic arsenic', anu sacara alami aya dina taneuh. Bahan ieu tiasa nyababkeun masalah kaséhatan anu serius upami dikonsumsi dina jumlah anu seueur.

Intina nyaéta yén sacara alami aya dina taneuh, éta ogé aya dina séréal anu sanés sareng dina kaseueuran kadaharan anu asalna ti bumi. Bahan ieu dicampur sareng péstisida sareng produk kimia sanésna, tiasa ngabahayakeun kaséhatan pisan sareng ku sabab éta urang kedah jaga khusus sareng aranjeunna.

Pikeun ngahindarkeun résiko, hal anu paling pas nyaéta pola dahar orok anu rupa-rupa sareng saimbang, Kusabab ti bulan kagenep na hirup anjeunna tiasa tuang sacara praktis sadayana. Ku cara kieu, anjeun bakal nyingkahan seueur teuing awak budak ku zat sareng nutrisi anu kaleuleuwihna panginten henteu pantes. Ku alatan éta, ganti porridges béas sareng anu sanés anu disiapkeun sareng gandum atanapi gandum, sabab séréal ieu henteu ngandung jumlah anu sami tina arsén organik.

Bubur séréal buatan imah

Ku milih tuangeun sakumaha lumrahna, pAnjeun tiasa nyegah orok anjeun tina meakeun zat bahaya. Salaku tambahan, persiapan buatan imah jauh langkung séhat, langkung mirah sareng pikaresepeun pikeun orok anjeun. Kusabab anjeun bakal nawiskeun, salian ti nutrisi anu séhat, pangalaman indrawi.

Bubur orok

Nyiapkeun bubur séréal pikeun orok anjeun nyalira saderhana, dina tulisan ieu kami ngajarkeun kumaha nyiapkeun bubur nasi buatan bumi. Salaku tambahan, kami ngabantosan anjeun milih séréal pangsaéna pikeun bubur orok anjeun, ku cara kieu anjeun tiasa teras pilih tuangeun anu paling séhat sareng optimal pikeun budak leutik anjeun. Émut yén anjeun tiasa nganggo susu ibu anjeun pikeun nyiapkeun bubur sareng puree kanggo orok anjeun. Upami anjeun parantos milih nyusuan pikeun tuang orok anjeun.

Dahar orok anjeun salami taun kahijina hirupna bakal ngabijilkeun yayasan pikeun kumaha tuangeunana engké. Iklaskeun yayasan anu séhat sareng bantosan murangkalih anjeun ngembangkeun kabiasaan tuang anu séhat. Pikeun ngabantosan anjeun dina prosés anu penting ieu kami nyungkeun sababaraha tips ngeunaan kumaha éta ltuang orok anjeun salami taun kahijina tina kahirupan. Kami ogé ngantunkeun anjeun tulisan ieu supados anjeun henteu ngalakukeun ieu kasalahan tuangeun tina orok anjeun.

Sareng émut, Upami anjeun ngagaduhan patarosan, konsultasi ka dokter murangkalih orok pikeun mastikeun yén kamekaran sareng pamekaranana lumangsung sacara normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.