Sabaraha baju peryogi orok dina taun kahijina?

Baju orok

Nalika urang timers munggaran Di dunya ibu sareng bapak, umum pikeun urang pikeun gaduh keraguan tanpa wates nalika balanja. Urang baheula ningali naon anu peryogi orok Sacara umum, dinten ieu urang ngan ukur bade fokus kana papakéan, khusus kana sagala anu anjeun peryogikeun salami taun mimiti hirup anjeun.

Ti saprak lahirna dugi ka bulan kahiji (Upami anjeun mutuskeun mésér baju énggal)

  • 4 baju katun
  • Dua jaket wol
  • 4 atanapi 5 piyama

  • Kantong saré diluyukeun sareng musim (upami anjeun mutuskeun nganggo)
  • 4 pasang kaos kaki
  • 6 bibs

Ti 1 dugi ka 3 sasih

Anjeun peryogi peryogi sami sareng anu dijelaskeun dina daptar di luhur, janten disarankeun baju orok dipésér tina ukuran 3 bulan tibatan ukuran 0 atanapi bayiKu cara ieu anjeun henteu kedah mésér sadayana dua kali sabab hal anu sami anu ngajantenkeun anjeun sateuacanna bakal ngalayanan anjeun ayeuna.

Ti 3 dugi ka 6 sasih

Upami anjeun ngagaleuh baju tina ukuran 3 bulan, anjeun bakal tiasa ningali yén kalolobaanana parantos béak, janten ayeuna waktosna ngagaleuh ukuran 5-6 bulan. Anjeun peryogi sacara praktis sami (4 awak, 4 atanapi 5 piyama, sareng sajabana ...), tapi urang tiasa ngalebetkeun sababaraha baju di jalan, anu mana waé disarankeun éta henteu seueur teuing kusabab orok na gancang pisan tumuh. sareng jam 8 sasih sadayana Éta bakal alit deui.

Saatos 8-9 sasih, pertumbuhanana langkung laun teras urang tiasa ngamimitian mésér langkung seueur hal, tapi mimiti henteu disarankeun nyéépkeun seueur sabab gancang janten alit teuing. Sadayana bakal gumantung ka anjeun rasa sareng kabutuhan.

Inpormasi lengkep - Naon anu bakal dibutuhkeun ku orok kuring dina sasih mimitina?

Poto - Ngareklameukeun


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.