Sabaraha lami botol rumus anu disiapkeun?

orok nyokot botol

Sabaraha lami sabotol formula tahan? Sareng kumaha rumus bubuk disimpen? Dupi anjeun beku? Ieu mangrupikeun jawaban kana sadaya patarosan anjeun ngeunaan tuang botol.

Orok ngan hayang dahar, sare jeung dirangkul. Sigana mah daptar gampang, henteu? Tapi hal-hal tiasa matak ngabingungkeun nalika anjeun ngartos rumus anu nyoco si alit anjeun, khususna sabab anjeun sigana ngarasa capé.

Hal kahiji kahiji: kumaha carana nyiapkeun botol

  1. Ngumbah leungeun ku sabun jeung cai.
  2. Pastikeun botol, tutup karét sareng pentil janten disterilisasi dina steamer microwave, cai nu ngagolak, atawa solusi sanitizing.
  3. Ukur cai anu digodog teras tiis kana botol. Lajeng nambahkeun rumus bubuk. Ngalakukeunana dina urutan ieu bakal mastikeun Anjeun ngajaga babandingan ditangtoskeun tina rumus jeung cai.
  4. Tighten tutup na ngocok botol pikeun nyampur. Nalika sakabéh lumps geus leyur, nguji suhu rumus dina pigeulang anjeun. Éta kudu dina atawa ngan handap suhu awak.

Tapi kumaha lamun orok anjeun teu hayang dahar deui? Naha anjeun tiasa nyimpen rumus anu anjeun siapkeun engké?

Panyimpenan rumus anu disiapkeun

Sabaraha lami rumusna saé saatos dicampur?

Sakali anjeun tos nyiapkeun botol, susu lasts ngeunaan dua jam dina suhu kamar.

Tapi sakali orok Anjeun inuman saeutik, anjeunna boga maksimum hiji jam saméméh discarding eta, nyaeta, eta lasts saeutik kirang.

Naha susu formula ngan ukur sajam upami orok parantos nyoco?

Lamun orok Anjeun ngamimitian botol jeung murag saré saméméh manéhna kasempetan pikeun ngabéréskeun botol, Anjeun meureun hoyong buang kaluar koret langsung, tapi mikir eta bisa lepas saeutik leuwih lila jeung manéhna bisa hayang balik ka dahar. Tangtu, ngan pikeun sajam, euweuh deui.

Pedoman ieu aya sabab susu formula téh haneut, amis tur pinuh ku gizi, sahingga lingkungan sampurna pikeun baktéri tumuwuh.

Upami orok anjeun nginum botol lami deui saatos langkung ti sajam, aya kamungkinan anjeunna tiasa gering tina kamekaran baktéri.

Sabaraha lami botol tiasa tetep dina kulkas?

Rumus refrigerating janten siap panas sareng angkat tiasa ngagampangkeun kahirupan kolot.

Éta hadé pikeun nyimpen botol dina tonggong kulkas, dimana hawa leuwih handap sarta leuwih konstan batan di Gerbang.

Sakali anjeun tos nyiapkeun botol, anjeun tiasa nyimpen dina kulkas pikeun horas 24.

Tapi sing ati-ati, sing emut-emut, upami si alit tos nyandak tembakan, aturan tetep ngan ukur 1 jam masih berlaku.

sabaraha lila susu formula orok lepas

Panyimpen rumus anu siap dianggo

Rumus siap-siap langkung mahal tibatan rumus bubuk, tapi kamampuan pikeun ngalangkungan tahap ngagolak, tiis, sareng nyampur persiapan botol tiasa dianggo dina waktosna.

Rumus siap-siap tiasa disimpen dina pantry dina suhu kamar dugi ka siap dianggo. Salawasna parios tanggal kadaluwarsa sabab biasana henteu salami sababaraha bulan.

Anjeun tiasa nyimpen wadahna kabuka dina kulkas pikeun horas 48, salami orok anjeun henteu nginum langsung tina éta.

Sabaraha lami wadah rumus tahan?

Sakumaha gancang anjeun béak tina botol rumus bakal gumantung kana kumaha laparna budak leutik anjeun.

Hiji orok dicampur-feed ngan butuh hiji wadah sabulan, tapi orok anu inuman genep botol unggal poe bakal butuh deui wadahna.

Naha formula bubuk ngarusak?

Sedengkeun pikeun sabaraha lila rumus lasts nepi ka jadi goréng, lolobana wadahna rumus bubuk nyarankeun make eta dina bulan bubukapaduli sabaraha sésana.

Upami anjeun nyimpen éta langkung lami, kalembaban tiasa mangaruhan tékstur rumus sareng kamungkinan langkung ageung baktéri bakal mimiti tumbuh dina wadahna.

Naha formula bubuk tiasa beku sareng botol?

Sanajan mungkin pikeun beku ASI anu dikedalkeun, rumusna henteu kedah beku dina bentuk bubuk atanapi cair.

Bubuk éta henteu nyampur sareng cai saatos beku, sarta rumus cair thawed biasana misahkeun.

Éta langkung aman, upami henteu langkung pikaresepeun pikeun orok, pikeun nyampur éta dina dinten anjeunna peryogina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.