Sarapan Minggu sareng kulawarga: pancakes cau

Pancakes cau

Salah sahiji akibat tina wirahma kahirupan anu dipingpin ku kolot nyaéta urang tungtungna murag kana rutinitas sareng monotoni. Dina sababaraha kaayaan perlu rutin, tapi di batur sapertos waktos luang atanapi tuangeun.

Tapi upami urang nyarioskeun waktos luang atanapi tuang, penting pikeun nyingkahan monoton. Salawasna ngalakukeun atanapi tuang hal anu sami pikaboseneun pikeun barudak. Upami aranjeunna ogé istiméwa nalika tuang siang, éta salawasna nawiskeun aranjeunna sami tiasa nyumbang kana ngajantenkeun aranjeunna tuang langkung parah.

Salah sahiji tuangeun dimana urang condong kirang kreatif nyaéta dina sarapan. Utamana dina unggal dinten dimana urang teras-terasan buru-buru, gampang nempatkeun sagelas susu sareng sababaraha cookie sareng sakedik deui. Sareng éta sarapan saleresna henteu goréng, tapi éta tiasa matak pikaboseneun.

Kusabab kitu penting yén dina akhir minggu atanapi dinten anu urang gaduh gratis, urang bakalan sababaraha waktos pikeun nyiapkeun sarapan khusus. Éta ogé bakal janten kasempetan anu sampurna pikeun nyéépkeun waktos anu senang sareng kulawarga.

Pikeun bénten-bénten tina sarapan khas unggal dinten, sareng ogé ngamangpaatkeun sababaraha buah anu parantos ditingal dina saminggu, dinten ieu kuring nyandak ieu resep pancakes cau. Pilihan sarapan anu sampurna pikeun kulawarga.

Pancakes cau: bahan

  • 1 gelas sedeng gulung gulung
  • 1 endog L
  • 2 cau asak pisan
  • 1 sacangkir susu
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • mantega
  • bubuahan secukupnya ngiringan, strawberry, buah beureum, kiwi

Persiapan

Dina mangkok urang nempatkeun cau sareng urang mash aranjeunna ogé ku bantosan garpu. Upami anjeun gaduh adonan ipis, tuang kana mangkok jangkung cocog pikeun mesin penghancur.

Cau mashed

Tambihkeun serpihan gandum, cangkir susu, endog sareng ragi kana adonan, aduk saé dugi ka dicandak campuran homogen. Henteu diperyogikeun pikeun nambihan gula kumargi cau bakal nyayogikeun manisan anu diperyogikeun. Upami anjeun hoyong anjeun tiasa nambihan sentuhan kayu manis.

Nyiapkeun wajan nonstick sareng tambahkeun ciwit mentega, panaskeun kana seuneu sareng nalika mentega lebur, waktuna nempatkeun adonan.

Kalayan bantuan panci, nempatkeun bagéan adonan dina wajan. Entong nempatkeun seueur kuantitas, mindahkeun panci ogé pikeun ngadistribusikaeunana massa. Hayu unggal sisi masak saé, sakitar sababaraha menit dina panas low.

Sareng éta waé, kanggo ngaladén, ngiringan nganggo buah seger dicincang. Anjeun tiasa nambihan sirop madu atanapi maple. Pancake ieu idéal pikeun sakabeh kulawarga, saprak anu enteng séhat pisan. Sampurna upami anjeun ningali garisna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.