Tangkal Natal kalayan bahan daur ulang

Ngahias tangkal Natal

Halo! Nami abdi Ale sareng abdi pendidik murangkalih sareng ti saprak ayeuna kuring ngamimitian dina blog ieu kanggo masihan naséhat pikeun sagala rupa (nutrisi, kaséhatan, karajinan, jst.), Sahingga anjeun, moms ti sakumna dunya, ngabéréskeun patarosan naon waé anu anjeun ngagaduhan perkawis indung anjeun, tangtosna, orok anjeun.

Dinten ayeuna, nalika urang caket kana Natal, sareng Santa Claus sumping ka masing-masing imah murangkalih, abdi bawa anjeun Tangkal Natal didamel tina bahan daur ulang. Meureun éta rada telat sareng anjeun parantos gaduh sakumna bumi dihias ku hiasan Natal anu biasa, tapi pikeun anu salajengna, sapertos kuring, kuring ngantepkeun ide ieu pikeun anjeun tiasa ngalaksanakeun éta di perusahaan barudak anjeun sahingga senang babarengan samentawis.

Sakumaha urang aya di waktos krisis sareng anjeun kedah ningali unggal artos anu urang nyéépkeun, kuring masihan anjeun ide henteu nyéépkeun nanaon taun ieu. Ngan ku bahan daur ulang urang tiasa ngadamel tangkal Natal anu saé ieu, ogé ngaraos senang sareng murangkalih sareng ngajar aranjeunna yén daur ulang penting pisan pikeun ngurus lingkungan kusabab éta bakal janten masa depanna.

Ayeuna, kuring masihan anjeun léngkah-léngkah pikeun masing-masing hiasan Natal kuring Tangkal Natal kalayan bahan daur ulang.

Tangkal Natal

Struktur tangkal Natal pangpentingna. Kuring parantos nganggo sababaraha cabang tina motong tangkal anjir anu kuring gaduh di bumi. Upami anjeun henteu ngagaduhan kebon, anjeun tiasa teras ngalalana sareng murangkalih pikeun milarian kebon, maka anjeun ngalakukeun dua kagiatan pikeun ngahibur diri.

Nalika urang parantos milih cabang, urang bakal ngadamel struktur padet sareng cabang. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha liang anu henteu ngagaduhan dahan dina strukturna, tong hariwang, candak dahan alit sareng dasi kana struktur anu ceuk kawat. Simpen ngan ukur dua dasi di luhur sareng handapeun sahingga dahanna dipuseurkeun. Teras, nalika strukturna ditetepkeun urang bakal nyandak pot naon waé sareng urang bakal dipaku dina keusik atanapi bumi supados nangtung lempeng.

Kalayan hormat ka perhiasan, tinsel emas, kuring kéngingkeun éta sabab indung kuring mésér hiasan anyar taun ieu sareng masihan kuring anu baheula, sareng sakumaha anjeun tiasa tingali, éta masih dipaké. Sareng mutiara dina dasarna nyaéta kalung lami anu kuring henteu nganggo deui.

Bal Natal

Kuring ngadamel bal ieu di kelas sareng barudak tempat kuring damel. Kuring mastikeun yén éta mangrupikeun kagiatan anu aranjeunna resep. Pikeun ieu urang peryogi cadar warna, karton, gunting, lem, kertas kulit patén, kertas tisu, ari atanapi tali. Sakumaha anu Kuring parantos béjakeun ka anjeun, éta pikeun ngamajukeun daur ulang di murangkalih janten urang bakal nganggo potongan lambar sareng kertas anu dianggo ku barudak sateuacan ngagambar.

Léngkah munggaran nyaéta ngalakukeun a bunderan kalayan folio warna, anu bakal kami diteukteuk. Maka kami bakal ngalipetna janten dua sareng deui kana dua, dugi ka aya jenis segitiga kalayan dasar buleud. Ayeuna waktuna pikeun motong bentuk dina segitiga éta, sahingga nalika urang muka bunderan, gambar éndah bakal kaluar. Ati-ati, entong motong tip, upami henteu nalika muka éta kami tiasa mendakan hasilna goréng.

Motong bal Natal

Nalika urang gaduh bunderan kalayan gambar anu diteureuy, urang bakal mukakeunana sareng urang bakal nempel dina karton pikeun masihan langkung karasa sareng nambihan warna anu sanés nalika ngungkulanana. Kami ogé bakal lem di luhur kertas tisu atanapi kulit patén tina warna naon waé pikeun masihan caang sareng langkung warna.

Bal Natal

Tungtungna, urang bakal motong a sapotong tali, benang, atanapi wol sareng urang bakal lemkeun ti tukang kanggo ngagampangkeun na ngagantung dina tangkal Natal.

Santa Claus, Snowman sareng Tangkal Natal

Keur kitu bonéka karton Urang peryogi piring leutik, karton, potongan kertas warna, gunting, lem, spidol hideung, kertas jaringan warna.

Mimiti, urang bakal ngagambar garis besar piring polos leutik dina karton. Gumantung kana boneka mana anu urang badé ngadamel, urang bakal milih hiji warna atanapi warna anu sanés. Urang bakal motong éta sareng ngadamel kebat anu motong bunderan kana dua bagian sareng kami ogé bakal motong éta.

Urang bakal néwak salah sahiji bagian sareng urang bakal ngadamel kerucut sareng urang bakal tetep dina éta hiasan anu bakal janten ciri na. Pikeun tangkal, bal sareng tinsel nganggo kertas tisu. Pikeun folio salju atanapi kartu warna pikeun syal sareng sirah, sareng folios warna Santa Claus kanggo fitur raray sareng janggot.

Hiasan tangkal Natal

Kuring miharep kagiatan ieu paling kanggo anjeun senang jeung saé. Émut yén éta pikeun ngahibur barudak urang sakedap waktos salian ti nyéépkeun waktos sareng aranjeunna, sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung caket kana diajar sapertos daur ulang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.