Alat musik buatan imah pikeun barudak

Alat musik buatan imah

Di bumi anjeun tiasa mendakan seueur alat musik buatan imah pikeun murangkalih, kumargi praktisna obyék naon waé, tiasa ngahasilkeun sora kalayan musikalitas anu tangtu. Pikeun barudak, nyiptakeun musik atanapi sora, éta ngeuyeuban sareng kagiatan kréatip anu hébat pikeun ngaraosan waktos hiburan di bumi.

Kauntungannana nyaéta anjeun henteu kedah ngagaduhan alat musik di bumi, sanaos upami anjeun ngagaduhan kamungkinan éta, tong ragu-ragu ngantep murangkalih anjeun ékspérimén sareng aranjeunna. Upami aranjeunna alit teuing atanapi anjeun sieun aranjeunna tiasa ngarusak alat musik sabab éta berharga pisan, anjeun tiasa nyobian ieu pilihan buatan pikeun ningali kumaha réaksina barudak.

Kumaha cara ngadamel alat musik buatan sendiri

Ngalakukeun karajinan sareng murangkalih mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngarangsang imajinasi aranjeunna. Upami waktos éta ogé dimodalan pikeun nyiptakeun alat musik, ledakan kreativitas moal aya tandingna. Ogé, nalika anjeun badé mésér salajengna, anjeun tiasa nyiptakeun alat musik buatan ku naon waé anu anjeun gaduh di bumi.

Suling

Suling buatan imah

Pikeun ngadamel suling pawang anjeun ngan ukur kedah kénging 9 jarami nginum palastik. Urang kedah gabung sareng sadayana nganggo pita perekat sareng ngadamel potongan diagonal ti handap. Sareng éta waé, urang parantos ngagaduhan suling asli anu ngamimitian nyiptakeun sora sareng mélodi.

Kendang

Anjeun tiasa nganggo botol plastik atanapi logam, sapertos anu nganggo bubuk koko. Anjeun ogé peryogi balon sareng karét. Potong nozel balon sareng tempatkeun bagian anu biasana naék dina luhur parahu. Dasi sareng pita elastis supados balonna dipasang leres. Pikeun nyiptakeun kendang anu langkung saé sareng aslina, anjeun tiasa ngahias nganggo kertas warna.

Hiji gambang

Homylade gambang

Salaku tambahan pikeun alat musik anu pikaresepeun, ieu mangrupikeun percobaan bumi anu bakal nyéépkeun barudak. Anjeun peryogi sababaraha gelas, cai, pewarnaan dahareun, séndok logam sareng kai. Eusian unggal gelas cai, ku jumlah anu béda dina unggal gelas. Tambihkeun sababaraha tetes pewarna tuangeun ka unggal gelas supados langkung éndah.

Sareng voila, pencét unggal gelas ku sendok sareng tingali kumaha murangkalihna kaget ku bénten sora anu dicandak tina unggal gelas. Musik mangrupikeun alat diajar anu kuat pikeun barudak, duanana indrawi, émosional, auditory, inteléktual sareng seueur deui. Ajar budak leutik anjeun maénkeun musik sareng aranjeunna bakal diajar senang dimana waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.