Albeum poto, kado anu saé pikeun anu nembé lahir

Upami anjeun mikirkeun naon anu kedah dipasihkeun ka orok anu datang ka dunya sareng anjeun hoyong ulah aya beuli baju atanapi kerang, a albeum poto Éta mangrupikeun pilihan anu saé, éndah, mangpaat sareng sepuh anu bakal dianggo lami sareng éta bakal janten bagian tina kamekaran anak.

Ayeuna aya seueur jinis albeum poto orok. Sampulna kalebet ti karakter barudak anu kawéntar kana bonéka anu didamel nganggo kaén atanapi rohangan pikeun nempatkeun gambar mimiti murangkalih sareng janten panutup. Aya ogé albeum poto anu ngalebetkeun rohangan dina unggal poto pikeun kolot pikeun nyerat frasa atanapi tanggal pikeun poto na nyarioskeun carita sareng janten buku mémori. Sababaraha tempat nawiskeun Albeum anu dipersonalisasi kalayan nami orok.

Langkung merenah pikeun milih albeum anu disertakeun ku rohangan pikeun poto anu rupa-rupa ukuran, janten urang tiasa gaduh gambar anu langkung ageung pikeun acara penting sapertos baptisan atanapi mandi anu mimitina silih berganti sareng poto anu langkung alit dina acara sadidinten.

Poto ngalangkungan: Ifema, Di luhur


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

11 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Maria Angeles cenahna

    Alus soré,

    Abdi hoyong nampi inpormasi ngeunaan albeum orok anu aya dina halaman utama, anu warna pink ku bear sareng busur. Abdi hoyong terang kumaha interiorna sapertos, harga sareng kumaha ngakses urutanna.

    hatur nuhun

  2.   Lorraine cenahna

    Wilujeng énjing kuring bakal resep ngagaduhan inpormasi ngeunaan albeum dina halaman utama, dina warna pink.
    Hatur nuhun

    1.    NEREIDA SUAREZ cenahna

      Wengi Enjing Abdi hoyong ngabantosan perkawis beuleuman utama ALBUN .. HARGA JEUNG KUMAHA SIA KANG NGAJANGKEUN .. Sateuacanna, hatur nuhun

  3.   Maca cenahna

    Abdi peryogi mésér kumaha kuring ngalakukeun éta ?????

  4.   Tamara cenahna

    Kumaha carana kuring tiasa mésér hiji punten

  5.   kanyamanan cenahna

    Abdi hoyong mésér albeum kalayan nami

  6.   Priscila cenahna

    Halo, abdi hoyong 2 tina naon anu anjeun resep sareng kuring hoyong terang sabaraha masing-masingna sareng kumaha kuring tiasa mésérna ti ayeuna, hatur nuhun pisan kuring ngantosan waleran anjeun

  7.   Maria Jose cenahna

    Halo, abdi hoyong terang harga albeum orok sareng eusina. Kuring ngarepkeun réspon anjeun.

  8.   Rosa cenahna

    Halo, abdi hoyong terang nilaina sababaraha nami orok sareng kumaha kuring ngagaleuhna sareng dimana

  9.   Jessica Fuentes cenahna

    Punten. Peunteun sareng sabaraha lami kanggo ngirimna. Abdi peryogi di akhir. Minggu dina dinten Sabtu. the. nilai sareng ragam anu ngagaduhan
    Nuhun atte
    Jessica Fuentes

    1.    Macarena cenahna

      Halo Yessica, Mothers Today mangrupikeun blog, janten kami henteu ngirimkeun produk anu dipikaresep ku anjeun. Anjeun kedah naroskeun ka pabrikan atanapi dealer.

      Hiji salam.