Alesan ngadamel kontrak paripolah

Naha anjeun hoyong terang naon anu resep dibaca ku nonoman?

Kontrak paripolah mangrupikeun pilihan anu saé supados murangkalih sareng nonoman sadidinten tiasa ngagaduhan kabiasaan anu langkung saé sareng ku cara ieu, aya harmoni anu langkung ageung di bumi. Kontrak paripolah mangrupikeun cara anu hadé pikeun kolot pikeun terang persis naon anu diarepkeun ku barudakna sareng ngalirkeunana kalayan hasil. Barudak bakal terang naon anu diarepkeun ku aranjeunna sareng naon akibat anu positip sareng négatip tina minuhan naon anu dipasrahkeun ka aranjeunna.

Barina ogé, dina kahirupan nyata, nonoman anjeun kedah nunjukkeun yén aranjeunna siap pikeun tanggung jawab langkung seueur sateuacan aranjeunna dipercanten atanapi dipasihan kabébasan anu langkung ageung (anu dipikahoyong pisan ku nonoman: ngagaduhan kabébasan pikeun nunjukkeun kamandirian).

Ieu saolah-olah anjeun naros ka bos anjeun pikeun masihan anjeun promosi tapi anjeun henteu ngurus padamelan anu anjeun gaduh ... Upami anjeun henteu nunjukkeun tanggung jawab anjeun moal nampi promosi éta, sanaos anjeun nunjukkeun yén teuing henteu tanggung jawab anjeun bisa diturunkeun bahkan anjeun tiasa kaleungitan padamelan.

Kontrak paripolah ogé tiasa nguatkeun pikeun murangkalih sareng nonoman ideu anu penting pisan anu kedah dihasilkeun. Ngan kusabab aranjeunna ngancik sataun deui henteu hartosna aranjeunna cukup dewasa pikeun nanganan tanggung jawab anyar. Sabalikna, aranjeunna kedah nunjukkeun ka anjeun ngalangkungan paripolah sadidinten yén aranjeunna tiasa ngatur langkung seueur kaistiméwaan ku nunjukkeun tanggung jawab pikeun naon anu parantos dipiboga.

Dina pengertian ieu, dina kontrak anjeun tiasa netepkeun sababaraha paripolah anu kedah aranjeunna nunjukkeun sareng ku cara ieu aranjeunna tiasa ngalaksanakeunana. Dina kontrak paripolah anu kedah dihontal unggal dinten kedah leres-leres katingali sareng saatos X waktos, palaksanaan konsékuansi positip atanapi konsékuansi négatip tiasa ditaksir gumantung kana sikep nonoman.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.