Alesan pikeun kabiasaan seksual teu pantes di barudak

Naha anjeun hoyong terang kumaha ngamajukeun kamekaran seksualitas anak anu séhat?

Barudak tiasa ngalaksanakeun kabiasaan séks anu teu pantes ku sababaraha alesan, Tapi bakal diperyogikeun sateuacan dikhawatirkeun anjeun ngawartosan nyalira ngeunaan kamekaran seksual barudak numutkeun umurna. Dina pengertian ieu, anjeun tiasa nganormalkeun sababaraha paripolah sapertos budak lalaki umur 4 taun némpél sirit na salaku éksplorasi atanapi skandal anjeun ku paripolah anu sanés sapertos putra anjeun umur 14 taun parantos mutuskeun badé ngurilingan bumi.

Aya seueur kamungkinan alesan kabiasaan séksual anu teu pantes. Kadang-kadang barudak nunjukkeun tingkah laku séks sabab ngan saukur Aranjeunna henteu ngartos yén éta henteu pantes sareng aranjeunna peryogi pitunjuk pikeun jalma dewasa pikeun terang naon anu leres sareng anu henteu. Nanging, éta ogé tiasa mangrupikeun tanda masalah anu langkung serius sareng dina hal ieu, tindakan anu léngkah kedah dilaksanakeun sahingga murangkalih tiasa ngagaduhan kasaimbangan émosional anu saé deui.

Barudak anu kakeunaan eusi séksual langkung sering nembongkeun tingkah laku séksual anu teu pantes panginten kabiasaan normal. Kadang-kadang tingkah laku séksual mangrupikeun tanda peringatan yén murangkalih tiasa disiksa séksual, dina hal ieu perlu ditalungtik dugi ka akar masalahna dipendakan teras, nerapkeun sadaya tindakan anu aya hubunganana.

Nanging, henteu sadayana tingkah laku séksual mangrupikeun akibat tina nyiksa séks. Barudak anu kakeunaan tipi atanapi pilem anu henteu cocog pikeun pamekaran tiasa ngamimitian meta salaku kontén séksual. Barudak tiasa kakeunaan gambar grapik dina internét atanapi bari ngobrol ogé.

Kadang-kadang barudak kakeunaan eusi séksual ti babaturan sakolana. Barudak anu langkung sepuh dina beus atanapi di sakola tiasa nyarios lulucon anu teu pantes atanapi murangkalih tiasa ngupingkeun rakana ngabahas karya seni anu aranjeunna ningali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.