Anjeun anu PANGSAÉNA sareng cekap pikeun murangkalih anjeun

Indung sareng putri seuri

Langkung ti cekap ... anjeun naon anu kedah dibahagiakeun ku barudak anjeun. Aranjeunna peryogi anjeun kalayan kasampurnaan sareng kasampurnaan anjeun, kalayan masalah anjeun ... aranjeunna peryogi anjeun kusabab anjeun paduli kana éta hal. Upami anjeun kantos ngaraos yén anjeun henteu cekap pikeun murangkalih anjeun atanapi anjeun henteu ngalakukeun sagala anu anjeun kedah… lirénkeun pikiran anjeun tina pamikiran anu ngaruksak! Ti ayeuna anjeun kedah ngadidik deui alam bawah sadar anjeun.

Unggal dinten salami 21 dinten balikan deui mantra ieu: 'Kuring cukup'. Entong nyarios nyalira, anjeun kedah leres-leres nempatkeun éta jero di tengah mahluk anjeun. Éling yén anjeun jalma anu paling penting pikeun murangkalih anjeun sareng éta moal pernah robih kusabab naon waé anu kajantenan di dunya.

Upami anjeun pikir kecap 'cekap' henteu leres-leres ngahartikeun kumaha anjeun raos atanapi hoyong ngaraos ngeunaan kulawarga atanapi barudak anjeun, anjeun tiasa sacara bébas ngarobihna. Anjeun tiasa nempatkeun kecap sanés dina mantra anjeun nyaéta contona: bagja, kuat, percaya diri, jst.

Upami anjeun kedah kéngingkeun katerampilan pikeun ningkatkeun pendidikan anjeun sareng anjeun yakin yén éta penting pisan pikeun ngarasa leuwih hadé dina pendidikan barudak anjeun, teras kéngingkeun katerampilan sepuh. Anjeun tiasa ngamimitian maca buku anu diperyogikeun pikeun sepuh atanapi angkat ka pendidikan sareng parenting pikeun mamatahan anjeun ngeunaan sagala anu anjeun peryogikeun pikeun ngabina murangkalih kalayan bagja sareng anjeun ngaraos aman ngeunaan parenting anu anjeun pasihkeun, kalayan sadaya alat anu anjeun anggo unggal dinten.

Émut unggal dinten yén anjeun ukur jalma anu paling penting pikeun murangkalih anjeun. Aranjeunna kedah ngaraos kapercayaan anjeun, pikeun terang yén anjeun terang naon anu anjeun laksanakeun sareng yén sagala anu anjeun lakukeun anu paling saé pikeun aranjeunna. Barudak anjeun peryogi anjeun di sisi aranjeunna, aranjeunna henteu peryogi langkung sabab ngan peryogi anjeun. Kolotna mangrupikeun pilar anu paling penting dina kahirupan aranjeunna sareng alesan éta, anjeun kedah ngalawan pikeun nawiskeun parenting anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.