Naha anjeun parantos ngajar murangkalihna pikeun ngabagi?

barudak ngabagi bari maén

Nalika aranjeunna liburan, murangkalih anjeun sigana gelut kusabab cocooan, telepon sélulér, saha anu milih program tipi atanapi komputer. Nalika ieu kajantenan, naon anu anjeun lakukeun? Kolot anu ningali sengketa ieu salaku kasempetan diajar bakal ngalakukeun anu pangsaéna ku ngabantosan murangkalihna diajar ngabagi. Ngidinan barudak anjeun bosen tiasa janten kasempetan anu hadé pikeun ngadorong aranjeunna ngagunakeun imajinasi aranjeunna.

Perlu diperhatoskeun yén barudak (khususna diantara duduluran) gelut sareng normal pikeun ieu kajantenan, nyatana éta sehat pikeun kamekaranana, salami aranjeunna ngagaduhan pitunjuk (kolot) pikeun ngabantosan aranjeunna ningali momen ieu salaku kasempetan diajar.

Penting pikeun kolot anu ngajarkeun murangkalihna yén aranjeunna moal teras-terasan kabur, sabab ieu ngan saukur henteu tiasa dilakukeun sareng éta henteu kajadian ka saha waé. Kahirupan diwangun ku diajar kerjasama, terang kumaha ngantosan sareng ngabagi nalika ngabagi sareng anu caket anjeun. Atanapi anjeun henteu kedah ngabagi ka sadayana!

Kontras, kolot anu geuwat nyerah ngagorowok ka budakna sareng ngalaksanakeun sagala rupa kalayan tindakan hukuman bakal kaleungitan hormat barudakna ... kumaha sepuhna. Barudak anjeun bakal mikir anjeun tiasa kabur nalika langkung banter sareng badai ... sareng kéngingkeun langkung seueur komputer supados henteu ngalawan moal ngabantosan murangkalihna diajar bagikeun. Babagi mangrupikeun kaparigelan penting anu ningkatkeun hubungan. Pamustunganana, lamun anjeun ngurus diri sorangan, anjeun bakal siap pikeun nyanghareupan sagala pasang surut kahirupan kulawarga. sahingga anjeunna tiasa janten bapak hébat atanapi indung anu hébat anu bakal tiasa di pikahareupeun. Penting pikeun ngajar barudak anjeun pikeun ngabagi supados aranjeunna ngartos yén ku cara éta, aranjeunna leres-leres langkung beunghar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.