Upami anjeun reuneuh, tong ngarasa salah tina 9 hal ieu

Rasa salah biasana di awéwé hamil, anjeunna rumaos kaliru kana seueur hal, kalebet penampilanana nyalira (sabab henteu sami sareng awéwé anu hamil anu nembé dina majalah ...). Bahkan aya awéwé hamil anu rumaos salah sabab henteu terang naha aranjeunna ngurus diri sakumaha kuduna.

Tapi waktuna parantos sumping pikeun ngeureunkeun éta kahariwangan teu perlu anu seueur ibu hamil karaos ti waktos aranjeunna ningali yén uji kakandungan deui positip. Salajengna, urang badé ngajelaskeun sababaraha hal anu kedah anjeun lirén pikeun lirén ayeuna.

Hal-hal anu HENTEU karaos salah upami anjeun hamil

Janten killjoy a

Ti saprak awéwé janten reuneuh, kacapean janten bagian rutin tina kahirupanana. Anjeun panginten henteu hoyong janten senang kusabab hoyong balik di tabuh 9.00 wengi, tapi anjeun nyayogikeun kahirupan anyar ka dunya ieu sareng éta henteu gampang siga anu katingalina di luar. Éta capé sareng capé. Entong ngarasa hanjakal angkat di tengah kajadian sosial janten anjeun tiasa bobo. Bakal mangtaun-taun sateuacan anjeun tiasa bobo deui, janten terasrasakeun anjeun bobo sareng istirahat.

setrés dina indung tunggal

Tuang tuang sampah

Oke, éta sanés kadaharan anu paling séhat di dunya, sareng upami anjeun nyobian tuangeun anu séhat pikeun anjeun sareng orok, anjeun kedah netepkeun wates. Tapi tong karaos indung anu pikasieuneun sabab anjeun gaduh muffin coklat saatos tuang siang. Ngarasakeun sakedik napsu sareng lirén ngaraos lepat ngeunaan ngadahar barang-barang anu anjeun resep ti jaman ka jaman.

Kaleungitan saraf anjeun

Nalika aya manusa sanés anu ngabentuk dina diri anjeun, normal yén anjeun ngagaduhan hormon dina permukaan. Ieu tiasa nyababkeun anjeun teu dihaja kaleungitan ambek anjeun dina kasempetan atanapi ngajantenkeun anjeun ngaraos langkung lincah tibatan biasana dina sababaraha paguneman ... Entong ngaraos parah. Upami anjeun ngaraos amarah, tong nutupan éta, ngan ukur milari cara pikeun nganyatakeun bari henteu kedah ngamimitian perang anu pikasieuneun.

Entong latihan

Dokter nyarios ka anjeun, yén anjeun kedah milampah sahenteuna 30 menit sapoé, anjeunna ogé ngawartosan yén latihan dina sedeng mangrupakeun ide anu saé pikeun anjeun. Nyatana, kaséhatan anjeun sakumaha pentingna pikeun anjeun sapertos ogé ka orok anu tumuh dina rahim anjeun. Upami dokter anjeun parantos masihan anjeun payun pikeun olahraga tapi anjeun henteu acan mendakan waktos pikeun ngalakukeunana, tong hariwang atanapi ngaraos parah.

ngumbara bari nyandung

Seueur awéwé ngaraos capé teuing pikeun olahraga, utamina upami salian ti hamil anjeun damel sareng gaduh seueur murangkalih. Entong ngarasa hanjakal teu olahraga. Upami anjeun tiasa jalan-jalan satengah jam sadinten sareng upami anjeun henteu tiasa ngalakukeun éta unggal dinten, tong frustasi ku éta ogé!

Anjeun henteu gaduh beuteung anu sampurna

Média nunjukkeun indung anu ngagaduhan kakandungan anu sampurna sareng anjeun tiasa ngaraos parah nalika anjeun ningali dina eunteung sareng ningali beuteung anjeun henteu saé sareng éta ogé ngagaduhan tanda manteng. Naha beuteung anjeun leres-leres henteu sampurna? Éta anu aranjeunna ngajantenkeun anjeun yakin! Tapi enya, éta sampurna. Éta sampurna sabab ngawangun kahirupan di jero, Éta sampurna kusabab éta beuteung hamil anjeun sareng ogé, éta henteu ngagaduhan photoshop.

Émut yén teu aya kakandungan atanapi beuteung anu sampurna, unggal awéwé mangrupikeun dunya anu béda sareng masing-masing beuteung ogé.

Hoyong terang jinisna orok di jalan

Urang sadayana nyarios yén jenis kelamin orok henteu janten masalah, anu penting nyaéta budak leutik sumping di dunya ieu anu séhat. Sareng pamustunganana, enya, ieu anu leres-leres penting. Tapi panasaran terang jenis kelamin orok sareng hariwang pikeun ngamimitian nyiapkeun hal-hal pikeun kalahiran anjeunna terang naha éta bakal janten awéwé atanapi budak lalaki, teu aya anu salah. Teu aya anu bakal ragu kana cinta anu anjeun raoskeun pikeun orok anjeun ngan ku hoyong terang naha éta bakal janten budak lalaki atanapi awéwé.

ngumbara bari nyandung

Hating kakandungan

Kakandungan henteu sadayana permén kapas. Mikanyaah anak anjeun tanpa sarat henteu hartosna anjeun kedah ngararasakeun unggal waktos kakandungan. Aya seueur awéwé anu bencong kakandungan pikeun sadaya anu kalebet, boh dina parobahan fisik boh émosional ogé nyeri sareng teu ngarareunah anu tiasa dirasa.

Sugan anjeun salah sahiji awéwé hamil anu utah unggal énjing, atanapi awak anjeun parantos robih langkung ti kedahna atanapi anjeun henteu tiasa nahan péih langkung ti dua menit. Henteu, éta henteu pikaresepeun. Henteu masalah sababna, anjeun kedah ngantepkeun diri anjeun tanpa ngarasa aya salahna yén anjeun henteu resep kakandungan. Sadayana ibu hamil di sababaraha waktos hoyong pencét tombol maju gancang sareng dugi ka nalika orok parantos aya dina panangan anjeun pikeun kahiji kalina.

Ngaraos jengkel ku naséhat anu teu acan dipénta

Entong ngaraos kaliru ngeunaan janten jengkel ku seueur naséhat anu badé nampi tanpa nyungkeun éta. Anu sanés ngalakukeun éta kalayan sagala niat anu saé, sabab aranjeunna kapaksa masihan anjeun nasihat anu pangsaéna pikeun hamil. Sababaraha panginten tiasa ngabantuan sareng sababaraha ogé henteu bakal aya pisan. Tapi hiji hal anu jelas: tong ngarasa salah kusabab henteu daék ngupingkeun sadaya naséhat anu aranjeunna hoyong pasihkeun.

Hoyong awak énggal

Kami sanés hartosna hoyong awak bugar, tapi hoyong awak anyar anu gratis. Hoyong kabébasan tiasa bobo dina beuteung anjeun, tiasa ngabéngkokeun nempatkeun sapatu anjeun, ngagem jas tanpa katingalina sapertos anjeun tenda. Awak anjeun milik anjeun sareng nalika anjeun reuneuh sigana éta ngaleungit sareng éta moal sami-sami deui. Entong ngaraos parah ngeunaan ngitung dinten nalika anjeun tiasa nyimpen kaos kaki anjeun tanpa bantosan. bobo dina posisi anu anjeun pikahoyong sareng tiasa nganggo calana karesep anjeun deui. Teu aya anu lepat sareng ieu!

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.