Dupi anjeun tiasa meuntas suku anjeun nalika kakandungan?

Dupi anjeun tiasa meuntas suku anjeun nalika kakandungan?

Leres yén seueur awéwé ngadopsi sikep nyebrang suku nalika aranjeunna calik. Numutkeun data sarta dina sababaraha kampanye iklan eta geus digambarkeun yén sikep ieu ngabahayakeun pikeun sirkulasi. Bari urang inget, méakkeun loba waktu dina posisi ieu pamustunganana bisa ninggalkeun suku atawa leg heuras. Patarosan sanésna naha anjeun tiasa nyebrang suku nalika kakandungan sareng pikeun ieu urang badé debat lamun sikep ieu boga konsekuensi pikeun indung atawa orok.

Aya seueur patarosan sareng debat hébat dibuka ngeunaan naon hal anu tiasa atanapi henteu tiasa dilakukeun ku ibu hamil. kira-kira nyoco mangrupa salah sahiji konci na dimana saratus persén teu dipercanten ngeunaan naon diwanohkeun kana awak. Perlu ngupingkeun sababaraha peringatan dimana seueur di antarana bakal teu dipikanyaho atanapi dimana mamang sapertos kitu bakal aya.

Dupi anjeun tiasa meuntas suku anjeun nalika kakandungan?

Urang terang seluk beluk crossing suku. Aranjeunna dibasajankeun daptar anu teu kaétang akibat anu sadayana patalina jeung tekanan darah. Antukna bisa ngabalukarkeun karuksakan saraf atawa urat varicose, sanajan pamariksaan salajengna diperlukeun pikeun nempo naon bener dina sakabéh téori ieu.

Anu pasti nyaéta tetep dina posisi ieu kanggo waktos anu lami bisa ngabalukarkeun palsy saraf peroneal naon bisa ngabalukarkeun Anjeun teu bisa ngangkat hareup suku, atawa ramo. Upami ieu kajantenan nalika anjeun henteu reuneuh, bayangkeun kumaha upami ngadopsi posisi ieu nalika anjeun parantos ngajaga beuteung anu protruding.

Anjeun tiasa nyebrang suku anjeun nalika kakandungan, tapi tanpa ragu, ukuran sareng posisi hips anjeun bakal ngantep anjeun henteu ragu yén Sikep anu paling santai nyaéta suku anjeun henteu meuntas sareng rada kabuka.

Dupi anjeun tiasa meuntas suku anjeun nalika kakandungan?

Naha nyebrang suku ngarugikeun orok?

Teu aya anu lepat upami suku anjeun nyabrang. Orok ditangtayungan pinuh jero rahim berkat cairan amniotic, cervix uterus jeung colokan mukosa. Elemen ieu ngajaga anjeun tina seueur kajadian anu teu kaduga sareng kanyataan yén suku anjeun nyebrang teu kuat ngabahayakeun atawa ngaganggu orok.

Ieu ogé geus ngomong yén bisa megatkeun napas orok, hal anu sagemblengna absurd, saprak hawa teu asup orok ti luar sarta ngan dikaluarkeun ngaliwatan sac amniotic ngaliwatan umbilical cord, dina spasi katutup.

mitos sejen nyaeta lamun cicing pikeun lila jeung suku anjeun meuntas, éta ari-ari bisa jeung waktu mungkus kana beuheung orok. Kanyataan ieu biasana sering kajadian, tapi teu aya tindakan anu kantos aya hubunganana sareng data khusus ieu.

Dupi anjeun tiasa meuntas suku anjeun nalika kakandungan?

Meuntas suku bisa ngarugikeun indung

Kami parantos rinci yén nyebrang suku nalika diuk henteu ngabahayakeun orok pisan. Tapi posisi ieu henteu dianjurkeun saprak ngajaga posisi ieu keur lila Bisa ngaganggu sirkulasi getih dina suku.

Dina sorangan, kanaékan atawa volume getih dina ibu hamil, beurat orok jeung akumulasi cairan - a ngarareunah cukup sering. Lamun awéwé condong meuntas suku nya bisa leuwih intensif masalah. Pembuluh getih dina posisi ieu dipencet nyieun sirkulasi hésé pisan.

Lamun kasusah dina sirkulasi getih terus, éta bisa nyieun masalah pakait, kaasup urat varikos. Nalika kakandungan aranjeunna tiasa janten masalah nalika gestation sareng akumulasi cairan, tapi upami urang henteu nyandak ukuran, sapertos nyebrang suku, aranjeunna tiasa langkung parah. Varicose urat bisa jadi pisan unsightly, bangor sarta nyieun itching sarta sensasi ngaduruk.

halangan getih pakait sareng masalah kaséhatan séjénna jeung nu bisa muncul, kayaning numbness, anthills, numbness dina suku, rarasaan beurat, nyeri deui jeung rasa capé suku.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.