Naon telepon anu paling disarankeun pikeun jalma anu langkung sepuh

Milih telepon anu pangsaéna pikeun manula

Ngagaduhan telepon di bumi penting ayeuna, sahingga tawaran éta saé pisan yén henteu gampang milih modél anu paling pas dina unggal kaayaan. Aya telepon tina sagala jinis, pikeun sadaya karesep sareng kantong, kalayan ciri anu ngajantenkeun komputer saku sareng, dina seueur kasus, aranjeunna janten hiji deui alat padamelan.

Nanging, nalika ngeunaan pilihan a telepon teu nganggo kabel pikeun sepuh, penting pikeun ngarobih visi naon anu saleresna diperyogikeun. Kusabab dina hal kaperluan, pikeun jalma sepuh langkung penting teleponna gampang dianggo, tinimbang modél anu ultra modéren sareng lemes.

Nanging, pasar telephony ageung pisan ayeuna nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagabungkeun fungsionalitas sareng modéren. Jadina, jalma anu langkung sepuh henteu kedah nyerah nganggo alat anu modéren sareng ayeuna. Ngan ukur perlu diperhatoskeun sababaraha aspék penting anu alat anu kedah dikandungna janten praktis pikeun panggunaan anu dihaja.

Kumaha cara milih telepon pikeun jalma anu langkung sepuh

Anu langkung sepuh sanés hartosna kirang terampil atanapi kirang modéren. Saha waé tiasa nganggo telepon anu pang anyarna, sabab kanyaho sareng katerampilan henteu ngaleungit ku sepuh. Nanging, sababaraha aspek janten langkung sesah kanggo direngsekeun sakumaha mangtaun-taun.

Paningal mangrupikeun indera anu paling kaleungitan ku umur, tapi sesah ningali henteu matak janten batasan nalika nganggo telepon. Kusabab kitu, nalika milari telepon kanggo sepuh, Penting yén bérésna ngagaduhan ciri sapertos kieu.

Dibereskeun atanapi mobile?

Jalur darat henteu kedah teras-terasan dijangkar dina 4 témbok bumi. Paduli naha telepon tanpa kabel dipilih atanapi henteu. Sababaraha perusahaan ngamungkinkeun kamungkinan masang telepon darat di bumi, tapi kalayan fitur anu sami sareng anu ditawarkeun ku telepon sélulér.

Jinis terminal ieu ngagaduhan desain anu sami sareng telepon sélulér munggaran anu dipasarkeun di tingkat pangguna sababaraha taun ka pengker. Kalayan ukuran sareng beurat langkung ageung tibatan smartphone ayeuna, tombol gedé sareng fitur anu saderhana pisan.

Sanaos telepon darat, kalayan nomer tetep, telepon ieu tiasa dianggo sami sareng jaringan sélulér. Nyaéta, éta tiasa dibawa ka luar bumi tanpa kaleungitan sinyal, sampurna pikeun jalma anu langkung sepuh sabab henteu peryogi telepon sélulér pikeun nalika aranjeunna kedah ninggalkeun bumi.

Fitur penting

Ngeunaan ciri anu paling penting nyaéta telepon tanpa kabel anu pangsaéna anu badé dianggo ku sepuh, ieu anu penting:

  • Éta ngagaduhan konci ageung: Naha anjeun milari telepon darat atanapi anjeun peryogi telepon sélulér dasar, penting yén modél anu dipilih ngagaduhan konci ageung. Ku cara kieu, pangguna tiasa gampang ngajalankeun telepon. Konci ageung cocog pikeun jalma anu henteu gaduh paningal, ogé pikeun anu kaleungitan agility ku panangan.
  • Éta tiasa dihubungkeun sareng layanan darurat: Tombol darurat nyaéta sistem anu paling gancang pikeun ngahubungi kaayaan darurat nalika jalma sepuh nyanghareupan masalah atanapi kabutuhan naon waé. Sanaos kaseueuran terminal anu tetep dina pasaran ngagaduhan pilihan ieu, penting pisan pikeun mastikeun yén éta. Anjeun ogé kedah parios sareng perusahaan telepon upami aranjeunna ngagaduhan jasa ieu, kusabab sadaya perusahaan ayeuna henteu nyambung kana jasa bantuan bumi.
  • Layar ageung: Éta ogé penting pisan yén telepon gaduh layar anu saé. Malah éta aya kamungkinan milih ukuran hurupna. Dina telepon sélulér ayeuna dimungkinkeun pikeun ngagaduhan pilihan ieu, tapi henteu sadayana terminal anu dirancang pikeun lansia sareng landline.

  • Éta batréna gaduh kapasitas anu cekap: Salah sahiji masalah utama dina Smartphone sareng telepon sélulér ayeuna nyaéta aranjeunna gaduh seueur fitur anu teu tiasa dihindari panggunaan batréna sacara berkurang sacara signifikan. Teleponna teras-terasan jalan, sanaos anjeun henteu nganggo. Jaringan, pembaruan sareng jasa internét nganggo baterai sanaos telepon dina modeu bobo. Ieu henteu pungsional pisan pikeun sepuh, kumargi kedah ngeusi batre telepon unggal dinten tiasa rada pajeujeut sareng henteu praktis pikeun anu ngan butuh telepon.
  • Janten tahan: Milarian telepon anu beuratna, anu tiasa diurus kalayan saé sareng éta henteu raoseun. Desain anu lemes pisan tiasa hiasan pisan sareng geulis, tapi henteu praktis pikeun jalma anu langkung sepuh.

Kumaha upami éta telepon sélulér?

Seueur jalma anu langkung lami katarik téknologi anyar sareng beuki wanti ngagunakeun jaringan sosial atanapi olahtalatah instan sapertos WhatsApp. Ieu saé kusabab éta ngamungkinkeun jalma tetep nyambung, nampi poto langsung, komo nelepon pidéo pikeun tiasa ningali jalma-jalma anu henteu aya dina unggal dintenna.

Kanggo sadayana, pilihan nganggo telepon sélulér sayogi, sareng sambungan internét sareng fitur paling dasar anu diperyogikeun ku jalma anu langkung sepuh. Untungna, perusahaan beuki nganggap jalma anu langkung sepuh sareng nalika nyiptakeun desain anyar, aranjeunna mendesain terminal anu diluyukeun sareng kabutuhan dulur.

Nyaéta, di pasar anjeun tiasa mendakan telepon sélulér anu ayeuna, kalayan sambungan internét sareng karakteristik penting anu ngajantenkeun telepon janten alat anu cocog pikeun sagala umur. Sareng naon anu kedah telepon sélulér pikeun jalma anu langkung sepuh?

  • Layar anu saé
  • Fungsi nelepon
  • Fungsi pesen
  • Tombol darurat.

Dina hal ieu, éta nyambung sareng jalma-jalma anu parantos ditangtoskeun. Telepon sélulér henteu nyambung kana jasa telecare, tapi kalayan ngadorong hiji tombol anjeun tiasa ngahubungi 5 kontak anu dipilih.

Bisi mana waé, upami anjeun milih telepon sélulér pikeun jalma sepuh, anjeun bakal kedah nyéépkeun waktos ngajar aranjeunna cara ngagunakeunana leres. Naha éta modél langkung atanapi kirang ayeuna, kalayan langkung atanapi kirang fitur, jalma anu henteu pernah gaduh telepon sélulér panginten raoseun kabebanan nyanghareupan kaayaan kitu.

Hal anu pangsaéna dina kasus ieu nyaéta mimitian ku fungsi anu paling dasar, sapertos nelepon sareng nampi telepon, muka konci telepon sareng muka jasa olahtalatah. Upami éta mangrupikeun Smartphone, disarankeun anjeun nyabut sababaraha setélan, sapertos pembaruan otomatis atanapi pamasangan aplikasi. Kukituna, anjeun bakal nyingkahan kejutan tagihan telepon, sahenteuna bari jalma éta biasa kana telepon anyarna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.