Naon pompa payudara anu pangsaéna

pompa payu

Pompa payudara tiasa ngaleupaskeun anjeun tina seueur masalah. Gumantung kana kaayan pribadi sareng pilihan anjeun, anjeun tiasa nganggo sporadis atanapi anjeun tiasa meryogikeunana sacara rutin pikeun nganyatakeun susu anjeun. Aya mérek sareng model anu teu kaétung dina pasaran, sareng milih pompa payudara anu pangsaéna éta tiasa henteu tugas gampang. Éta sababna dinten ayeuna urang ngabantosan anjeun milih anu pangsaéna pikeun cocog sareng kabutuhan anjeun.

Pompa payu, anu hébat hilap

Nalika anjeun daptar daptar hal-hal anu anjeun peryogikeun pikeun kadatangan orok anjeun, pompa payudara biasana anu hilap pisan. Anjeun panginten hoyong nyusuan sareng teu nyangka éta bakal mangpaat pikeun anjeun, atanapi anjeun bakal masihan botol na anjeun moal peryogi deui. Bener na éta biasana diperyogikeun langkung ti sigana.

Upami anjeun mutuskeun nyusuan budak anjeun, anjeun moal tiasa tiasa babarengan sareng anjeunna unggal waktos kanggo nyusuan nalika dipénta sareng anjeun kedah ngalih ti anjeunna nalika-waktos (sapertos kalayan balik damel). Supados jalma sanés tiasa tuangeun, anjeun kedah ngekspresikeun susu anjeun sareng nyimpenna, sareng kitu ogé hindarkeun naék susu. Atanapi bahkan sanaos anjeun teras-terasan sareng orok anjeun dina waktos nyusuan anu anjeun pikahoyong jalma séjénKumaha carana pasangan anjeun tiasa? Kuring ogé masihan anjeunna tuang.

Pikeun Orok prématur Anjeun ogé kedah nganyatakeun susu anjeun sacara manual. Éta mangrupikeun kadaharan anu paling saé pikeun aranjeunna ayeuna sareng unggal teundeun emas. Anjeun tiasa ogé nganyatakeun susu ka ningkatkeun jumlah susu anu dihasilkeun upami urang gaduh susu sakedik. Beuki kami nyandak kaluar, beuki kami ngahasilkeun. Kumaha anjeun ningali pompa payudara mangrupikeun hal anu cukup manpaat, pelengkap anu tiasa nyalametkeun urang tina seueur kaayaan sareng saé alusna terang jero pikeun milih anu hadé.

Kumaha carana milih pompa payudara anu pangsaéna

Hal anu pangpayunna urang kedah terang nyaéta naon anu bakal kami anggo. Ieu bakal ngabantosan kami pikeun milih, sabab henteu sami nganggo sporadis atanapi rutin, upami anjeun peryogi dua kali atanapi tunggal. Kabutuhan anjeun tiasa bénten-bénten sapanjang nyusuan. Hayu urang tingali naon ciri anu dipibanda sareng naon anu kedah urang tingali pikeun milih anu saé.

  • Pompa payudara manual atanapi listrik. Pompa payu manual langkung mirah, langkung sepi sareng langkung praktis. Éta disarankeun pikeun ékstraksi sesekali, sareng anjeun tiasa nyandakna dimana waé. Éléktrik langkung gampang dianggo, langkung mahal tapi langkung disarankeun upami anjeun kedah sering ngalakukeunana. Upami anjeun gaduh sakedik waktos ieu mangrupikeun pilihan pangsaéna.
  • Ganda atanapi bujang. Dobel bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngarangsang kadua dada dina waktos anu sami, kukituna urang bakal ngahémat seueur waktos. Salaku tambahan, pompa ganda ngamungkinkeun anjeun nimba nepi ka 18% langkung seueur susu tibatan nyatakeun nyalira. Cocog pikeun kalahiran dini atanapi pikeun orok anu teu tiasa nyusuan kusabab sababaraha kasusah. A extractor saderhana anu saé pikeun ékstraksi sesekali, atanapi dianggo nalika urang nyusuan.

pompa payudara pangsaéna

Tips kanggo ngasilkeun susu

  • Milarian tempat anu anjeun raoseun sareng tenang. Kumaha anjeun kedah sababaraha menit, milari tempat anu anjeun raoseun sareng santai, sareng henteu buru-buru. Pompa anu mimitina kedah sakitar 15 menit, tong hariwang upami susu henteu seueur anu mimitina.
  • Upami orok anjeun dini, mimitian pompa gancang-gancang. Ku cara kieu urang bakal ngirim sinyal ka awak urang yén éta kedah ngahasilkeun susu siga orok anu nyusu. Coba lakukeun kira-kira 8-10 kali sapoé mimitina, nepi ka anjeun ngagaduhan susu lonjakan. Konsultasi ka pusat médis anjeun, aranjeunna biasana gaduh ékstraktor di rumah sakit sareng aranjeunna bakal ngajarkeun kumaha ngagunakeunana.
  • Cobian dikedalkeun susu di waktos anu béda pikeun ningali anu mana anu paling cocog pikeun anjeun. Tiap awak bénten sareng henteu sadayana awéwé ngaréspon sami dina waktos anu sami. Buka uji coba sareng henteu ngantosan payudara anjeun janten pinuh pisan.
  • Ngajaga kabersihan unggal unggal ékstraksi.

Naha émut ... pompa payu anu pangsaéna nyaéta anu ngamungkinkeun urang pikeun ngasilkeun susu kalayan gampang sareng henteu nyeri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.