Aplikasi mobile anu bakal ngabantosan anjeun nalika kakandungan

Gebeg ningali kana tablét

Dinten ayeuna urang awéwé paduli pisan janten mutahir tina kamajuan dina kakandungan urang. Kami resep ngajaga kontrol pribadi, sajaba ti éta bidan anu nyandak kami. Éta sababna naon pitulung anu tiasa dipendakan tiasa ditampi pikeun ieu.

Hatur nuhun kana aplikasi mobile, kami gaduh senjata ampuh anu gampang pisan dianggo sareng caket pisan. Janten urang gaduh ratusan kamungkinan pikeun tiasa ngendalikeun sagala anu urang pikahoyong tina kakandungan urang.

Aplikasi mobile pikeun ibu hamil

Kami bahkan kamungkinan gaduh aplikasi anu ngabantosan urang pikeun ngendalikeun haid, janten urang ogé tiasa ngalacak periode ovulasi urang. Hal anu matak pikaresepeun pisan upami anjeun milarian nyandung.

Ovulasi sareng kontrol haid

Aplikasi pikeun ngendalikeun haid

Kalénder kuring mangrupikeun aplikasi gratis sayogi kanggo android. Gampang dianggo sabab éta pisan intuitif, cocog pikeun sadaya awéwé. Éta sampurna pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngontrol période anjeun, sabab anjeun ngan ukur kedah nambihan dinten dimana periode anjeun dimimitian.

Maka aplikasi jaga pikeun ngabéjaan nalika anjeun badé ngamimitian jaman anjeun, janten anjeun tiasa tipayun sareng ngajauhan kajadian anu teu disangka-sangka. Aplikasi ogé ngingetkeun anjeun unggal bulan dina dinten-dinten ka ovulasi.

Ieu mangrupikeun inpormasi dasar anu tiasa ngabantosan anjeun pisan upami anjeun badé nyandung. Ngagunakeun kalénder ovulasi anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur kasempetan pikeun cicing dina kaayaan, Kusabab anjeun bakal terang mana dinten anu paling dipikaresep pikeun pembuahan.

Anjeun ogé tiasa nambihan data penting ngeunaan jaman anjeun, anu bakal mangpaat pisan pikeun anjeun. Salami kakandungan anjeun, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalacak poé pasti kakandungan anjeun lumangsung, sareng éta ogé nyaritakeun anjeun iraha tanggal tunduk anjeun janten.

Aplikasi pikeun ngawaskeun kakandungan anjeun dugi ka ayeuna

Larapkeun kakandungan kuring sapoé

Aplikasi My Pregnancy Daily sayogi pikeun android sareng apel. Ieu gratis sareng dianggo ku rébuan awéwé unggal dinten, éta ogé nampi penghargaan sareng seueur pisan manpaatna sareng komprehensif.

Kalayan aplikasi ieu anjeun tiasa nyandak monitoring sapopoé pikeun ngembangkeun orok anjeun. Anjeun ogé tiasa nyandak catetan sareng patarosan anu anjeun badé masihan ka dokter. Éta ngabéjaan ngeunaan pasini sareng cék kakandungan, anjeun bahkan tiasa nyimpen buku harian anjeun nyalira.

Salaku tambahan, aplikasi éta nawiskeun anjeun nasihat ngeunaan latihan anu pas numutkeun kaayaan kakandungan anjeun, sareng tips ngeunaan tuangeun anu tiasa ngabantosan anjeun pisan pikeun ngajaga diét anu leres salami kakandungan anjeun.

Kalayan aplikasi ieu anjeun ogé tiasa tingali tumuh orok anjeun sacara interaktif. Éta ogé kalebet pidéo 3D, ti mana anjeun tiasa kéngingkeun kumaha orok anjeun sepanjang waktos, sareng kumaha tumuh dina diri anjeun.

Aplikasi pikeun ngendalikeun kontraksi

Aplikasi kontraksi waktos

Nalika waktos pangiriman parantos caket, ibu hamil ngemutan rasa teu raoseun tertentu anu tiasa janten tanda yén waktosna parantos sumping. Tapi pikeun henteu badé ka rumah sakit sateuacana sareng ngajalankeun résiko dikirim ka bumi, penting pikeun ngendalikeun kontraksi.

Kacuali awak anjeun ngirim sinyal anu sanésSaperti meupeus cai, bidan anjeun bakal nyaritakeun yén anjeun kedah gaduh kontraksi rutin pikeun nganjang ka rumah sakit. Éta sababna aplikasi ieu tiasa janten bantosan pisan dina kasus ieu.

Aplikasi na disebut kontraksi waktuna, sareng éta mangrupikeun alat saderhana éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngendalikeun kontraksi. Anjeun kedah ngamimitian waktos nalika unggal kontraksi sumping sareng ngeureunkeunana saatosna.

Sejarah bakal disimpen anu tiasa ngabantosan anjeun konsultasi sareng dokter nalika waktosna sumping. Anjeun tiasa mariksa sabaraha kontraksi anu anjeun kantos per menit sareng durasi na, naon éta indikator kamungkinan pangiriman caket.

Aplikasi pikeun milarian nami

Sababaraha bapak sareng ibu parantos mutuskeun nami budakna ti payun sateuacan lahir. Tapi dina sababaraha kasus sanésna, milih nami tiasa janten dilema pikeun kolot éta. Kiwari beuki sering ngagunakeun nami aslina.

Pikeun kasus-kasus ieu, urang gaduh aplikasi anu pikaresepeun sapertos Baby Names. Aplikasi anu ngandung a daptar langkung ti 30.000 nami, kalayan hartos sareng lafalna anu saluyu.

Pasti sababaraha aplikasi ieu tiasa ngabantosan anjeun nalika kakandungan. Ieu nyaéta ngan ukur sababaraha conto, tapi anjeun tiasa mendakan seueur deui, numutkeun ka kabutuhan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.