Aturan 4 kado pikeun Natal

aturan tina 4 kado

Urang hirup di masarakat anu pinuh ku konsumerisme dimana sigana langkung seueur langkung saé, sareng teu aya anu jauh tina bebeneran. Suasana Natal beuki raoseun di jalan-jalan dunya sareng lampu-lampu anu ngahias pusat balanja sadayana. Dina televisi sok aya iklan pikeun cocooan supados murangkalih terang naon anu kedah dipénta ti Three Wise Men atanapi Santa Claus.

Sadaya kolot henteu resep murangkalihna nampi hadiah anu ageung, utamina kumargi ieu ngan ukur nyababkeun barudak leutik lirén ngahargaan hal-hal alit dina kahirupan. Ogé, aranjeunna moal ngaraos kado kusabab bakal seueur tapi bakal siga teu aya tungtungna. aranjeunna henteu kabagéan sami sareng tungtungna dipohokeun dina juru atanapi di handapeun dada kaulinan.

Aturan opat kado mawa akal pikeun Natal sareng aranjeunna henteu kedah janten cocooan. Barudak ogé peryogi hal-hal sanés pikeun unggal dintenna ... Aturan tina opat kado nyaéta masihan 4 kado, tapi ieu kedah:

  1. Hal anu tiasa dianggo. Ieu mangrupikeun hal anu sering dianggo sapertos sapasang sandal, jaket, ransel kanggo sakola, jst.
  2. Hal anu tiasa dibaca. Buku sok hadiah anu saé.
  3. Hal anu kuring hoyong pisan. Nalika murangkalih mimiti milih dina katalog cocooan, anjeunna panginten hoyong anu katingali dina halaman ... tapi anjeunna kedah tiasa milih ngan ukur 1.
  4. Hal anu anjeun peryogikeun. Naon waé anu anjeun peryogikeun pisan, bahkan alat musik atanapi pasokan sakola contona.

Kalayan aturan tina opat kado ieu, langkung gampang kamungkinan barudak anjeun bakal diajar nyandak Natal anu langkung raoseun langkung saé, tanpa ragrag kana konsumerisme mimiti.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.