Babaturan barudak anjeun, aranjeunna sanés réréncangan anjeun

Empati dina barudak

Teu gampang terang naha budak bakal pangaruh anu hadé atanapi goréng pikeun barudak anjeun, Tapi pamustunganana éta barudak anjeun anu kedah mutuskeun naha sobat éta bakal hirup atanapi henteu. Sabenernna, upami anjeun henteu resep ka babaturan barudak anjeun, hal anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta ngundang aranjeunna supados langkung kenal deui sareng nyobian nambihan nilai-nilai anu hadé pikeun aranjeunna.

Entong nangtoskeun babaturan barudak anjeun sabab maka barudak anjeun bakal ngalawan ka anjeun. Luhureun sadaya, ti umur 10 sareng sapanjang umur nonoman, silaturahim janten penting pisan dina kahirupan barudak sareng nonoman, janten anjeun kedah teras-terasan nalika anjeun badé nyarios anu négatip ngeunaan salah sahiji sobatna.

Anjeun kedah janten pituduh putra anjeun ngeunaan hubungan silaturahimna, Ieu ngan ukur kahontal upami anjeun leres-leres gaduh nilai anu hadé pikeun dikirimkeun unggal dinten. Éta bakal janten tindakan anjeun anu saleresna. Aranjeunna pituduh. Barudak anjeun kana naon sareng naon anu dipiharep tina silaturahim anu saé. Gumantung kana kumaha anjeun ngubaran jalma sanés atanapi hubungan anjeun sareng réréncangan anjeun, murangkalih anjeun tiasa diajar hubungan sareng sasama ku cara anu langkung séhat.

Ajar anak anjeun pikeun janten bageur, seuri, ningkatkeun kamampuan sosialna, ngagaduhan empati, pikeun nganyatakeun dirina kalayan negeskeun ... Sareng anjeunna moal ngagaduhan masalah pikeun mikaresep silaturahim anu sajati. Anjeun kedah ngartos ti alit pisan, yén dina hal silaturahim, kualitas bakal langkung saé tibatan kuantitas. Langkung saé ngagaduhan sababaraha réréncangan sareng anu leres terang seueur jalmi anu henteu leres-leres nyumbang nanaon atanapi anu aranjeunna henteu dina momen nalika aranjeunna leres-leres diperyogikeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.