Baju renang pikeun ibu hamil

Leungit nyaéta dinten nalika awéwé hamil anu isin ngeunaan nembongkeun awakna sareng ngagem ketat anu nutupan sakabeh beuteung aranjeunna.

Kiwari, kaseueuran awéwé anu hamil resep pamer beuteungna di pantai. Anu penting nyaéta anjeun betah, naha nganggo bikini atanapi baju renang sapotong. Kabeneran aya seueur mérek anu ngahususkeun kana baju renang kanggo ibu hamil sareng aranjeunna bakal ngajantenkeun anjeun katingali hebat nalika liburan.

Perhatoskeun nalika anjeun badé mésér bikini yén kutu kedah raoseun pisan sareng leupas, sabab kamungkinan payudara anjeun bakal tumuh dina sababaraha bulan ka payun. Sareng beuteung ketang bakal ngaraos raoseun pisan.

Pribadi, sababaraha modél anu kuring resep nyaéta baju renang dua bagian ieu, anu pura-pira gembleng. Geulis, raoseun sareng anggun.

Poto via Tulisan orok, mipueblogh, blogbabies


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marcela Alvarado D. cenahna

    Baju renang sigana lucu pisan pikeun kuring, kuring henteu nganggap yén awéwé anu modél, kalayan ipisna kaleuleusan ngémutan cangkir anu tumuh di ibu hamil anu ngagaduhan masalah anoréksik, kuring henteu ngaraos nyata, upami kuring mikir aya nyaéta awéwé ipis sareng gizi anu hadé tapi ningali modél ieu sigana henteu leres. Kuring nyarankeun aranjeunna langkung seueur poto.

    atte.

  2.   Maryam para Malaikat cenahna

    Baju renangna lucu pisan sareng kuring badé mésér sapertos kitu kanggo indung kuring, kuring parantos 10 taun awon

  3.   Michel cenahna

    Abdi mendakan jas mandi anu berharga éta lucu