Bak mandi orok: kumaha kuduna

bak mandi orok

Aya seueur jinis sareng gaya bak mandi orok di pasar, sareng milih anu cocog pikeun urang tiasa ageung. Pilihan anu pangsaéna pikeun urang bakal gumantung kana kabutuhan urang salaku kulawarga. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan tips anu hadé pikeun milih bak mandi orok anu pangsaéna.

Upami anjeun reuneuh, bakal waktuna pikeun milih barang-barang kanggo orok sareng bak bak mandi janten salah sahiji diantarana. Merhatoskeun yén anjeun bakal ngamandian orok anjeun unggal dinten, penting pikeun nyandak pilihan anu saé supados anjeun henteu kedah mésér deui. Pilihan anu goréng tiasa nyababkeun urang setrés sareng henteu resep saat santai ieu sareng orok urang. Kamar mandi mangrupikeun waktos anu khusus pikeun hubungan sareng putra kami sareng kami henteu tiasa ngantep mandi anu goréng ngaruksak éta.

Ayeuna aya sababaraha gaya anu béda dina pasaran sareng henteu sadayana pas sareng sadaya kulawarga. Kami ngawartosan anjeun naon ciri anu dimibanda ku orok supados adaptasi sareng kabutuhan anjeun.

Karakteristik bak mandi pikeun orok

  • Tahan. Éta kedah bak mandi anu stabil sareng tahan. Kaamanan orok urang bakal gumantung kana éta.
  • wujud. Anu penting ngeunaan bentukna nyaéta orok urang henteu lesot. Ayeuna kedah sakumaha anatomis sabisa pikeun ngabantuan kolot dina waktos mandi. Ogé anu tiasa urang lakukeun nyaéta mésér salami sasih mimiti kahirupan, tempat tidur gantung pikeun dilebetkeun kana bak mandi. Ku cara ieu urang bakal nyegah aranjeunna tina dieunakeun sareng aranjeunna raoseun pisan dimandian.
  • Bahan. Bahan anu pangsaéna nyaéta polipropilén, anu kuat sareng henteu ngorondang kana waktos.
  • struktur. Éta bakal gumantung kana situs anu anjeun gaduh. Anu penting nyaéta stabil sareng henteu goyah.
  • Ngosongkeun sareng ngeusian. Penting pikeun terang kumaha bak mandi dieusi sareng dikosongkeun. Éta kedah janten operasi anu raoseun pikeun anjeun, sabab anjeun kedah ngalakukeunana ampir unggal dinten.

bak mandi orok pangsaéna

Model bak mandi orok

Di pasar anjeun bakal mendakan modél-béda bathtub orok. Di dieu urang carioskeun naon ieu modél utama sareng ciri-cirina. Ieu dimana raos pribadi, kabutuhan sareng rohangan anu sayogi sumping.

  • Bak mandi tradisional. Éta bak mandi dina kahirupan, anu tiasa disimpen dina permukaan naon waé. Éta leutik sareng murah, sareng anjeun tiasa nempatkeun dimana waé anu anjeun pikahoyong. Aranjeunna teu gaduh suku atanapi struktur. Anjeun bahkan tiasa nempatkeun kana bak mandi pikeun ngagampangkeun ngeusian sareng ngosongkeun. Émut gaduh a lanté non-slip pikeun ngahindarkeun rasa teu pikaresepeun, sareng anjeun tiasa nempatkeun tempat tidur gantung pikeun kaamanan anu langkung ageung.
  • Bak mandi kerucut. Éta bak mandi bentukna kubus jangkung. Éta niru posisi orok dina rahim, ngajantenkeun idéal pikeun bayi énggal. Salaku tambahan, bak mandi ieu nyegah colic, kusabab posisi ieu mempermudah pengusiran gas.
  • Bak mandi tilepan. Éta ngagaduhan émbér anu dipasang dina pigura tilepan. Anjeun tiasa ngantepkeun dipasang atanapi ngalipet nalika henteu dianggo pikeun ngahémat rohangan. Aya ogé pilihan pikeun gaduh méja robih internal, gunana pisan pikeun mandi sareng pikeun parobahan popok.
  • Bak mandi-laci kalayan méja anu robih. Sapotong jati anu ngagaduhan 3 kagunaan dina hiji. Aranjeunna biasana geulis pisan sareng hiasan, sareng éta ngahijikeun pisan sareng hiasan kamar. Ogé nalika anjeunna ageung sareng bak mandi henteu nganggo deui, anjeun tiasa neraskeun nganggo lomari kanggo nyimpen barang-barang anjeun. Hal anu paling henteu raoseun nyaéta ngeusian sareng ngosongkeun bak mandi anu kedah anjeun lakukeun di kamar mandi. Pilihan ieu Éta anu paling mahal sadayana sanaos éta ogé paling lengkep.
  • Kabinet bak mandi kalayan tabel ngarobah. Éta mangrupikeun jati kai langkung mirah tibatan anu sateuacanna, kumargi éta henteu ngagaduhan peti laci. Pilihan ieu tiasa dilebetkeun dina kamar mandi, anu ngagampangkeun ngeusian sareng ngosongkeun. Downside nyaéta anjeun kudu gaduh spasi tetep pikeun struktur.

Kusabab émut ... Mandi mangrupikeun ritual pikeun orok anjeun, sareng bak mandi na bakal ngajantenkeun anjeun resep saat-saat indah ieu sareng anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.