Balik sakola badé dimimitian

balik deui ka sakola

Masih aya sakedik langkung saminggu kanggo balik deui ka sakola, tapi dina pipikiran seueur kolot sareng murangkalih parantos dimimitian. Barudak parantos ngémutan babaturan sakelasna, ngeunaan kumaha guru anyar atanapi guru énggalna, kolot nuju ngagaleuh bahan anu diperyogikeun pikeun mimiti kelas. Barudak bagja ku ransel énggalna, sapatu énggal, baju anu bakal aranjeunna anggo di kelas dina dinten anu kahiji ...

Rutinna robih deui. Ayeuna saatos 3 bulan liburan di murangkalih sigana normalitasna deui deui. Idéal dina jaman ayeuna anu tetep dugi ka sakola dimimitian nyaéta di bumi rutinitas dimimitian deui. Entong ngantosan dinten terakhir kanggo normalitas sumping di bumi.

Ngamimitian nempatkeun barudak ka bobo sakedik unggal dinten sareng bangun aranjeunna dina waktosna aranjeunna badé angkat ka sakola. Ku cara kieu, nalika waktuna alarm pikeun pareum pikeun ngamimitian rutinitas énjing, éta moal hésé pisan pikeun aranjeunna.

Salian ti dimimitian ku rutinitas ieu, anjeun tiasa ngamimitian ngadamel sababaraha lembar kerja di bumi pikeun ngabiasakeun murangkalih anjeun kana damel sakola. Tapi tong maksakeun aranjeunna upami aranjeunna henteu hoyong, langkung saé anjeun lakukeun salaku kaulinan. Upami aranjeunna henteu kersaeun ngadamel kartu kontén akademik, anjeun tiasa milih pikeun karajinan. Karajinan biasana resep ku barudak sareng memotivasi aranjeunna pikeun ngalakukeun sareng diajar hal-hal anu énggal. Hal anu penting ogé pikeun mimiti sakola.

Pikeun ngabiasakeun anjeunna, anjeun tiasa nganjang ka sakola pikeun ngobrol sareng guruna sateuacan kelas ngamimitian atanapi buka rapat munggaran taun ajaran sahingga anjeunna mimiti ngartos kumaha caketna awal kelas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.