Endog beku janten indung kapayunna

awéwé anu hoyong janten indung

Évolusi dina élmu, boh dina téhnik pelestarian sareng téhnik réproduktif dibantosan, parantos ngajantenkeun langkung gampang awéwé pikeun mutuskeun iraha ngagaduhan murangkalih tanpa kedah hariwang ngeunaan jam biologisna.

Ayeuna untung urang hirup di masarakat dimana awéwé tiasa mutuskeun iraha sareng kumaha janten indung, saloba upami aranjeunna hoyong ngalakukeun éta salaku indung tunggal atanapi ngiringan, komo henteu upami aranjeunna henteu ngagaduhan kahoyong.

Téhnik sapertos katirisan endog Aranjeunna ngabantosan seueur awéwé di Spanyol pikeun nyegah masalah subur di masa depan sareng tiasa ngagaduhan murangkalih nalika aranjeunna mutuskeun tanpa masalah.

Béda awéwé, béda kaayaan

Sieun kasuburan anu ngurilingan seueur awéwé parantos ngadorong aranjeunna pikeun milarian solusi anu béda pikeun meringankeun masalah. Katirisan endog parantos janten alternatip anu sampurna, sabab ngamungkinkeun ngajaga kualitas ovarium endog sateuacan waktosna kalangkungan.

Naha seueur awéwé mutuskeun nyandak kaputusan ieu? Jaman sareng adat istiadat parantos robih. Upami sateuacan aranjeunna ngagaduhan murangkalih dina yuswa langkung ngora, ayeuna beuki seueur awéwé nunda waktos éta dugi aranjeunna mendakan momen anu pas. Kaayaan padamelan sareng aksés ka jabatan anu tanggel waler sering maksa awéwé nunda sateuacanna henteu mampuh ngahijikeun kahirupan profesional sareng pribadi. Ka ieu ngagabung ka kahayang frustasi pikeun milarian pertandingan anu sampurna kalayan anu ngabina murangkalih anjeun.

dibantuan téhnik baranahan
Tulisan anu aya hubunganana:
Jinis téhnik beternak anu aya

Sanaos biasana awéwé anu paling sering nyandak kaputusan ieu, ku rekomendasi médis, biasana awéwé anu ngagaduhan résiko genetik anu luhur. The kasakit genetik sareng perawatan médis agrésif Éta tiasa nyababkeun masalah serius anu sacara langsung mangaruhan kualitas ovarium anjeun, hasilna henteu mampuh ngagaduhan anak sacara alami.

Katirisan endog

endog beku janten indung

Vitrifikasi endog mangrupikeun téknik anu paling seueur dianggo pikeun ngabantosan awéwé pikeun ngajaga kasuburanana. Téhnik ieu diwangun ku ékstraksi ovules anu henteu dibéréskeun dina cara operasi, kanggo engké ngabekukan aranjeunna sareng neraskeun inseminasi buatan nalika diputuskeun. Ku cara kieu, awéwé mastikeun yén endogna beku sareng bakal tiasa ngajaga kasuburanna ku sababaraha waktos, sahingga tiasa milih momen anu paling pas dina hirupna pikeun hirup dina indung. Bakal anjeun anu mutuskeun naha anjeun atos siap janten indung.

katirisan endog

Sateuacan ékstraksi ovules, perlu nyiapkeun awak awéwé pikeun pipilueun. Awéwé éta ngalaman prosés stimulasi ovarium ngaliwatan perlakuan hormonal dilakukeun pikeun anjeunna. Janten, umur janten faktor penting sapertos kitu. Salaku umur, umur ovarium awéwé beuki parah. Awéwé anu resep kedah beku endog nalika aranjeunna masih yuswa ngalahirkeun. Ahli nyarankeun ngalakukeun perlakuan ieu sateuacan ngahontal umur 35 taun pikeun nyegah masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.