Benang getih nalika ngabersihkeun diri nalika kakandungan

benang-getih-kakandungan

Salah sahiji gejala mimiti aborsi nyaéta penampilan getih. Éta mangrupikeun jurig hébat seueur ibu hamil sareng alarm anu maksa konsultasi. Résiko henteu salawasna sapertos kitu sareng seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun. Anu pasti nyaéta upami anjeun ngadeteksi benang getih nalika ngabersihkeun kakandungan rundingan saharita diperlukeun.

Alesan? Justru, teu aya jawaban anu pasti. Penampilan getih nalika kakandungan tiasa janten gejala leungitna atanapi bagian tina prosés kakandungan. Tapi anu pangsaéna nyaéta henteu ngagambar kacindekan anjeun nyalira, tapi ngadamel konsultasi langsung pikeun terang kumaha teraskeun.

waspada: getih

Pikeun mimitian ku, hal anu penting pikeun nyaho yén perdarahan heunceut nalika kakandungan Éta henteu umum, sanaos upami lumangsung dina minggu mimiti kakandungan sareng hampang, éta tiasa janten prosés implantasi. Éta sababna penting pikeun ngalaksanakeun diagnosis, pikeun mupus X tina Y sareng ngadeteksi kasulitan naon waé.

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta upami anjeun perhatikeun sababaraha benang getih nalika ngabersihkeun kakandungan sarta éta mangrupa getihan lampu, a noda leutik teu kudu salempang. Ieu normal nalika kakandungan mimiti jeung lumangsung nalika endog dibuahan implanting dina rahim. Tapi hiji hal nyaéta a getihan hampang, trickles leutik getih nalika kakandungan, sarta séjén nyaéta perdarahan beurat. Upami anu terakhir kajantenan, angkat ka kamar darurat langsung.

Alesan pikeun ngaluarkeun getih

El perdarahan heunceut Éta tiasa lumangsung iraha waé nalika kakandungan, sanaos dina tilu bulan kahiji anjeun kedah ati-ati sabab tiasa janten gejala kakandungan ectopic, nyaéta, kakandungan anu ngembang di luar rahim. Éta ogé tiasa janten gejala aborsi spontan atanapi kakandungan molar atanapi kakandungan anembryonic. Ieu lumangsung nalika fértilisasi lumangsung tapi kakandungan teu makmur. Dina hal ieu, awéwé hamil tapi teu aya cikal bakal, sanajan aya kantong gestational.

benang-getih-kakandungan

Dina kasus séjén, benang getih nalika kakandungan aranjeunna halus atawa dina bentuk bintik lemes jeung alesan pikeun mahluk bisa jadi alatan inféksi, isu hormonal atawa maranéhna malah bisa muncul salila sanggama. Upami urang ngobrol ngeunaan kakandungan anu langkung maju, benang getih nalika ngabersihkeun nalika kakandungan tiasa janten gejala abruption plaséntal, anu kajantenan nalika plasénta kaluar tina témbok rahim, hal anu kedah didiagnosis pas mungkin. Perdarahan ogé tiasa muncul dina kasus plasénta previa atanapi dina plasénta akreta. Ieu lumangsung nalika plasénta narajang sarta henteu misahkeun tina témbok uterus. Dina kasus séjén, nu getihan Bisa jadi salaku konsekuensi tina kalahiran prématur nu keur dipicu. Dina kasus eta, geus ilahar dipirig ku gejala séjén kayaning nyeri deui, keram jeung kontraksi.

Obyek

Salian ti nelepon dokter atawa indit ka penjaga bisi detecting streaks getih nalika ngusap nalika kakandungan, hal anu penting pikeun nawiskeun spesialis saloba mungkin pikeun ngadegkeun diagnosis pas mungkin. Dina hal ieu, éta mangpaat pikeun nengetan sababaraha parameter: lilana perdarahan jeung kaayaanana, nu perioda eta lumangsung. Upami aranjeunna dibarengan ku nyeri, upami anjeun muriang, upami kontraksi dideteksi, upami getihna bau, naon warnana, upami perdarahan terus-terusan sareng naon waé anu tiasa ditambah.

Tulisan anu aya hubunganana:
Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan faktor Rh sareng sauyunan getih

Éta ogé kapaké pikeun nginget upami aya usaha anu dilakukeun dina waktos éta, upami aranjeunna gaduh hubungan seksual atanapi kagiatan fisik, atanapi upami jalma éta ngalaman seueur setrés. Sakur nyeri tambahan, pusing, diare, utah, atanapi gejala bakal ngamungkinkeun dokter pikeun terang naon anu bakal kajantenan. Ieu sareng studi pelengkap sareng analisa bakal ngamungkinkeun diagnosis anu akurat pikeun ngahindarkeun résiko.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.