biwir bareuh nalika kakandungan

biwir bareuh nalika kakandungan

Ngabogaan biwir bareuh nalika kakandungan Teu nunjukkeun nanaon serius. tapi enya dina loba kasus anjeun bisa némbongkeun éta awéwé éta ngahontal manteng ahir kakandungan nya atawa nu ngalaporkeun ingetan hébat cairan. Manifestasina tiasa ngalaporkeun salah sahiji tanda anu urang rincikeun di handap ieu.

Ieu sanés pertama kalina awéwé hamil ngahontal kakandunganana bisa coincide jeung sababaraha gejala anu kakeunaan ku parobahan signifikan dina raray. Nalika tanda-tanda sapertos biwir ngabareuhan némbongan, raray anu langkung buleud atanapi langkung seueur cacad dina kulit tiasa hartosna atra parantos aya.

Naha gaduh biwir ngabareuhan nalika kakandungan mangrupikeun masalah?

Ngabogaan biwir bareuh nalika kakandungan eta bisa manifest, Henteu sakabéh awéwé kakurangan tina gejala ieu. Sakumaha anu dituduhkeun, éta tiasa ngalaporkeun gangguan anu sakedik, tapi teu aya anu nunjukkeun yén aya anu salah.

Anjeun kedah pikir éta Bisa jadi alatan ingetan cairan. sarta ku kituna kanyataanana bisa jadi samentara. Lamun sirkulasi hadé kahontal nalika kakandungan tiasa ngaleungitkeun gejala ieu. Salaku saran pangalusna eta disarankeun tuang tuangeun anu séhat sareng saimbang, kaasup pangan beunghar kalium. Y latihan fisik sedeng, nyaluyukeun kana kaayaan kakandungan.

Nyababkeun biwir bareuh nalika kakandungan

Ngagaduhan biwir ngabareuhan tiasa janten gejala tina sababaraha hal. Hipotesis pangsaéna anu ditetepkeun nyaéta kusabab ingetan cairan disababkeun ku parobahan hormonal anu lumangsung nalika kakandungan.

Perlu dipikanyaho yén indung hamil ngagaduhan langkung seueur getih dina awakna supados orok tiasa disuap ku zat anu dipikabutuh pikeun kamekaranana. Lamun cukang lantaranana alatan busung lapar lokal badag atawa digeneralisasi bakal diperlukeun pikeun nyegah ingetan cairan dina kakandungan kalawan sakumpulan tungtunan.

biwir bareuh nalika kakandungan

Ngirangan beurat eta oge gejala accumulating kanaékan badag dina gajih dina awak. Morfologi awak robah sarta salaku konsekuensi tina beungeut ogé, utamana mangaruhan kanaékan volume dina biwir.

Ogé bisa jadi alatan réaksi alérgi, atawa alatan kadaharan atawa inuman nu teu pantes keur dikonsumsi, asupan pangobatan, pamakéan kosmetik atawa ku kontak jeung partikel nu ditunda dina hawa atawa ku kontak jeung bahan nu ngabalukarkeun réaksi.

Masalah timbul nalika réaksi alérgi ieu pas sareng kakandungan, sabab tiasa nyababkeun kabingungan. Nalika kakandungan réngsé, biwir ngabareuhan kudu balik deui ka kaayaan alam maranéhanana, tapi lamun henteu, sabab kudu dianalisis.

Parobahan séjén dina raray hamil

Aya parobahan séjénna nu bisa manifest dina nyanghareupan hiji ibu hamil. Melamin naek nalika kakandungan sareng ieu dibuktikeun ku nada anu langkung ageung dina kulit, khususna kalayan jumlah bintik anu langkung ageung atanapi anu disebut chloasmas.

biwir bareuh nalika kakandungan

chloasmas Éta bintik-bintik anu muncul kusabab pangaruh hormonal ieu sareng diwujudkeun kalayan langkung intensitas nalika raray kakeunaan panonpoé. Pikeun ieu merenah ngagunakeun sunscreen a ku kituna ieu noda permanén teu tetep.

Dina tahap ahir kakandungan, éta bisa muncul ngaronjat ingetan cairan sakuliah awak, keur beungeut mana eta bakal paling noticeable. Biwir bakal kandel sareng janten langkung daging, ku kituna éta mangrupikeun salah sahiji tanda anu nuduhkeun deukeutna ngalahirkeun.

rhinitis ogé hadir, muncul sékrési kontinyu dina irung mukus, méré dina sababaraha kasus penampilan irungna tersumbat komo mangaruhan nada sora.

urat lancah Éta ogé bisa hadir, muncul utamana di wewengkon pipi. Parobahan ieu dina raray bisa jadi pisan bangor tur uncomfortable, tapi anjeun kudu mikir yén éta téh ngan sakedapan. Sakali orok dilahirkeun, épék bakal ngaleungit sareng seueur dampak ieu tiasa disumputkeun ku makeup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.