Bobo sareng orok: Tip sareng ideu pikeun kamar tidur babarengan

saré jeung orok

Seueur kolot mutuskeun pikeun nempatkeun imbit orok di kamarna dugi orok bobo. Ieu tiasa janten masalah sababaraha bulan atanapi 2 atanapi bahkan 3 taun. Upami anjeun badé nempatkeun boks di gigireun ranjang anjeun, tip sareng ide ieu di handap pikeun nyiapkeun kamar pikeun bobo sareng orok.

Naha anjeun terang yén gaduh anak di kamar anu sami ngagaduhan seueur kauntungan? Utamana pikeun indung mikir ngeunaan ASI. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun istirahat langkung saé, sabab langkung gampang nenangkeun orok nalika anjeunna hudang sareng anjeunna ngarasa langkung aman, sabab anjeun henteu kedah sadar. monitor panjagaan atawa ninggalkeun sagalana kabuka ngan bisi nu saeutik teu kadéngé. Tuliskeun tip sareng ideu ieu!

Jieun rohangan pikeun orok

Lamun kamar téh cukup badag, nempatkeun rak atawa curtain a supados orok boga spasi na, kalawan Toys jeung boneka na. Anjeun malah tiasa wallpaper témbok atawa ngagantung gambar kalawan motif barudak. Tapi upami anjeun henteu ningali éta tiasa dilaksanakeun, teras Anjeun ngan saukur tiasa nempatkeun ranjang orok sareng gigireun éta sofa atanapi korsi goyang pikeun nenangkeun anjeunna, sakumaha peuting tiasa rada panjang. Hal anu saé nyaéta anjeun tiasa ngawatesan rohangan, supados hiasan tetep saimbang.

Gagasan pikeun ngabagi kamar sareng orok

Ulah nempatkeun meja ganti baju di kamar

Kamar barudak biasana aya méja ganti pikeun diapers. Tanpa ragu, éta mangrupikeun pilihan anu praktis sareng fungsional, sapertos anu urang resep. Tapi sadaya hal ieu nyéépkeun seueur rohangan di pangkeng, janten langkung saé milarian alternatif, sapertos kamar mandi atanapi bahkan kamar kaulinan, bari hormat ka master pangkeng anu langkung ageung. Kalayan kecap séjén, éta salawasna hadé mun boga kabutuhan poko di pangkeng urang jeung ninggalkeun sababaraha kamar séjén pikeun parabot tambahan.

Jieun wewengkon barudak di imah

Anjeun teu tiasa nyimpen sadaya barang orok anjeun di kamar kolot anjeun., sacara umum, jadi éta merenah pikeun nyieun wewengkon di imah dimana hiji saeutik bisa boga spasi pikeun mindahkeun jeung hal-Na. kamar anjeun bisa dimimitian salaku kamar kaulinan (dimana anjeun ogé tiasa nempatkeun tabel ngarobah, sakumaha urang disebutkeun saméméhna). Aya anjeun ogé tiasa gaduh papakéan, contona. Upami anjeun masih teu gaduh kamar pikeun éta, anjeun tiasa nyiptakeun daérah di ruang tamu, contona. Nu penting mah imahna adaptasi jeung budak leutik. Ieu mangrupikeun cara pikeun ngahijikeunana sareng ngantunkeun rohangan pikeun hiburan.

Ngabagi lomari

Mimitina baju orok bakal nyandak sakedik rohangan, janten tiasa ngadamel kamar dina lomari pasangan atanapi dina dada laci (moal aya nanaon nu penting pikeun ngagantung). Upami anjeun tiasa nempatkeun hiji deui rak atanapi sapotong jati di rohangan, anjeun tiasa nganggo bagian pikeun nempatkeun baju anjeun, anu tiasa katingali, dina laci atanapi kotak hiasan. Saré jeung orok ogé ngandung harti yén pakéanana salawasna jeung urang, leuwih deukeut ulah kudu leumpang ti hiji sisi imah ka sisi séjén.

jati orok fungsional

Atur sagalana rapih

Urang ngan disebutkeun kumaha merenah éta boga sagalana deukeut. Tah, salian ti deukeutna ieu hal penting nyaéta ngajaga sagalana ogé diatur. Kami parantos terang yén dimana tatanan anu aya, sok aya rasa karaharjaan. Kadang-kadang tiasa pajeulit, khususna ku datangna orok, tapi urang bakal dugi ka dinya. Coba pikeun nyimpen sagalana pikeun orok ka hiji sisi, ulah campur baju atawa asesoris lajeng teu nyaho dimana urang boga sagalana.

Bet dina jati praktis

Anu ngabagi kamar sareng bobo sareng orok éta bakal janten langkung lumayan berkat jati praktis sareng fungsional. Anjeun terang yén ayeuna urang gaduh pilihan anu teu terbatas sareng éta anu urang resep. Hiji conto di antarana bisa jadi jalma anu mimitian ti keur ngarobah tabel jadi dada anyar drawers pikeun ngamangpaatkeun drawers sarua. Anjeun oge bisa ngamangpaatkeun wewengkon sudut atawa juru pikeun ngawanohkeun rak atawa rak jeung eusian eta sakabeh produk dasar unggal poé. Deui, tujuanana nyaéta pikeun tiasa gaduh aranjeunna dina panangan sareng teratur.

Nengetan husus ka kaamanan

Éta mangrupikeun hal anu sok aya dina pikiran anjeun, tapi ayeuna bobo sareng orok mangrupikeun tambihan kaamanan. Kusabab nalika tumuwuh jadi bakal worries. Coba teu gaduh jinis kabel atanapi colokan naon waé anu anjeun tiasa ngahontal sareng cengkraman. Kusabab urang terang yén dina sakedap panon, aranjeunna bakal kabetot dina sagala hal di sabudeureunana. Ogé, ulah hilap ngalereskeun sadaya detil hiasan sapertos kaca spion atanapi dressers. Pasti ku cara ieu anjeun bakal kéngingkeun istirahat anu langkung saé boh anu sepuh sareng anu alit di bumi!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.