Botol susu campuran pangsaéna

Botol susu campuran pangalusna

Ayeuna nalika urang badé ngagaleuh botol pikeun orok urang, urang tiasa mendakan riungan ageung boh botol sareng teats, hal anu tiasa pisan. Nyiptakeun pilihan anu pangsaéna penting pisan, supados budak leutik anjeun karasaeun nalika tuang tuangeun. Dinten ieu kami bade ngobrol ngeunaan botol pangalusna pikeun breastfeeding dicampur, sajaba ngajelaskeun naon cara ieu nyoco orok.

Naon anu diperlukeun pikeun breastfeeding campuran? Botol anti colic? Ukuran ageung atanapi alit? Naon plastik, silikon, kaca? Aya seueur patarosan anu paling logis naroskeun nalika milarian anu pangsaéna sareng nalika urang henteu terang ngeunaan sadaya produk anu ditawarkeun ka kami.

Naon ASI campur?

Lactation campuran

Aya sababaraha kaayaan dimana murangkalih teu tiasa dipasihan ASI, kayaning masalah médis atawa ngan kusabab indung geus opted pikeun model dahar ieu.

Breastfeeding campuran mangrupakeun kombinasi antara breastfeeding jeung susu botol. Numutkeun kana Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), nyoco ngaliwatan ASI kedah dijaga dugi ka orok umurna sahenteuna 6 bulan, tapi sakumaha anu parantos disebatkeun, henteu salawasna mungkin pikeun milih éta.

Naha nyusuan ka budak leutik atanapi henteu mangrupikeun kaputusan unggal indung, teu hadé atawa goréng pikeun milih hiji jenis dahareun atawa sejen, nu kudu dijieun jelas ti mimiti.

Kumaha gawé campuran breastfeeding?

Pasti, anjeun anu kabetot terang kumaha damel campuran ASI gaduh langkung ti hiji patarosan. Salajengna, urang bakal coba pikeun ngajawab sababaraha di antarana.

Lamun anjeun milih pikeun breastfeeding campuran, Dianjurkeun yén anjeun mimitian ku breastfeeding munggaran lajeng nganggo botol susu formula atawa ASI. Anu paling normal nyaéta ngagunakeun botol pikeun tuangeun ieu, tapi aya ogé metode anu sanés sapertos usik ramo, usik dada, gelas, sendok, jsb.

Pro jeung kontra ngeunaan breastfeeding campuran

Dahareun botol

Sapertos téknik naon waé, opting for mixed breastfeeding has its good and bad things, we will find them for you next.

Kaunggulan tina breastfeeding campuran

  • nu kolotna bisa silih ganti. Indung ngurus nyusuan, jeung bagian séjén tina botol
  • Upami anjeun henteu hoyong nyusuan di tempat umum, anu leres-leres terhormat, Anjeun tiasa milih pikeun nyoco orok dina botol
  • Es sampurna pikeun awéwé anu ngahasilkeun susu saeutik, Kusabab jenis ieu breastfeeding mantuan si saeutik teu tetep lapar

Kontra ASI campur

  • El prosés pembuatan botol téh rada leuwih kompleksatawa nu nyusuan
  • Éta tiasa kajantenan éta nu saeutik nyaluyukeun kana nipple tina botol jeung refuses payudara
  • Kurang nyusu produksi susu diréduksi, sarta bisa jadi kasus nu kudu eureun breastfeeding sooner ti ekspektasi

Botol pangalusna pikeun breastfeeding campuran

Sakumaha anu terang unggal kolot, Aya rupa-rupa botol jeung teats di pasar, nu geus dirancang nurutkeun pangabutuh budak leutik.. Dina kasus breastfeeding campuran, aya ogé model béda.

Dina bagian ieu kami mawa anjeun salah sahiji botol nu bisa mere Anjeun hasil pangalusna lamun geus opted pikeun breastfeeding campuran. Upami anjeun parantos nambihanana, jantenkeun botol anti colic anu langkung saé.

botol orok happymami

Botol orok HappyMami

happymamilactancia.com

Nalika milih pikeun nyusuan campuran, éta tiasa kajantenan, sakumaha anu urang sebutkeun sateuacana, yén si alit, nalika robih tina payudara kana nipple botol, rada reuwas sareng tiasa nampik. Botol ieu anu kami bawa ka anjeun, Éta sanggup ngahasilkeun deui anatomi anjeun, tiasa milih ukuran payudara anjeun, jinis pentil, bentuk payudara, aliran nyeuseup, kapasitas wadahna sareng warna.

Éta botol desainer ku ibu-ibu sareng ibu-ibu.

Rarasaan Alami Chicco

Botol orok chicco

chicco.es

Salaku pilihan kadua, kami nyangking anjeun modél botol ieu tina merek anu parantos lami. Éta mangrupikeun botol kualitas luhur kalayan teat aliran lambat sareng ogé anti-colic, janten sampurna pikeun nyusuan campuran.

Desain teat anu condong sarta rounded, nu mantuan eta salawasna pinuh ku susu., bari dina waktu nu sarua ngurangan asupan hawa. Bentuk ieu ngabantosan orok dina posisi anu pas pikeun nyoco.

Pikeun ngarengsekeun, urang hoyong nunjukkeun yén ASI anu dicampur ogé tiasa dilakukeun sareng ASI anu dikedalkeun, nyaéta, dina botol tibatan nyiapkeun susu formula, anjeun tiasa nyimpen susu anjeun nyalira. Hiji pilihan breastfeeding pisan nyaman jeung mangpaatna sangkan prosés ieu leuwih tahan jeung lila-langgeng.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.