Buku anu pangsaéna pikeun barudak umur 7 dugi 12 taun

buku barudak

Buku mangrupikeun kado anu pangsaéna kanggo anjeun tiasa pasihkeun ka anak anjeun. Anjeun tiasa pisan yén dina mimiti, sareng salawasna gumantung kana yuswa anjeun, anjeun bakal langkung ngaapresiasi komputer, tablet atanapi alat éléktronik naon waé anu seueur pisan ayeuna.

Ayeuna, dina kahirupan budak sok aya saat nalika, tanpa terang kumaha, anjeunna salamina kapikat ku resep maca. Sareng éta mangrupikeun hal anu bakal anjeunna laksanakeun sacara pribadi, tapi éta tanpa diragukeun, kami bakal ngamajukeun. Mimiti dijantenkeun conto, teras nawiskeun éta jandéla kabuka dina bentuk buku anu tiasa dibébaskeun, impian sareng mendakan dunya kamungkinan. Dinten ieu di rohangan kami hoyong nunjukkeun ka anjeun buku mana anu pangsaéna pikeun barudak umur 7 dugi 12 taun.

Buku barudak, pilihan pribadi dimana urang tiasa dijantenkeun panduan

Ajak maca ka barudak2

Nalika ngeunaan nyebarkeun resep maca ka murangkalih aya aspék penting anu kedah diperhatoskeun: urang kedah janten panutan aranjeunna. Budak anu ningali kolotna maca nyaéta jalma anu ningali maca sareng ngungkulan buku anu dinormalisasi. Nanging, urang kedah tumut kana dimensi ieu:

  • Entong maksakeun judul ka murangkalih, éta ngeunaan nyarankeun, muka panto sareng gaduh sababaraha rupa judul diantarana, aranjeunna ujug-ujug mendakan yén jandéla khusus anu ngahurungkeun karep aranjeunna.
  • Daripada masihan aranjeunna hiji buku, tawarkeun aranjeunna 3, kalebet buku klasik, anu anjeun parantos baca nyalira. Ku cara kieu kami masihan anjeun kasempetan pikeun diajar ngeunaan pustaka anu paling tradisional sareng teu tiasa hilap, nalika kami mendakan judul énggal.
  • Maca henteu diwatesan ku masihan buku ka barudak, bahkan kirang pikeun mésér éta judul wajib di sakola. Maca anu saé ogé didamel ku ngadatangan perpustakaan sareng nyéépkeun waktos antara toko buku, dina bagian fiksi ilmiah atanapi novel novel.
  • Konci anu salah deui pikeun ngirimkeun kapanasaran maca nyaéta ngaliwatan bioskop. Kiwari aya seueur judul anu parantos dibawa ka layar lebar sareng anu tiasa dianggo salaku "kait" pikeun nangkep aranjeunna, pikeun nungtun aranjeunna dina soré anu kapendak dina buku dumadakan ningali yén halaman tina novél langkung intens tibatan dunya bioskop.

Pasihan kabébasan budak pikeun milih, nyarios anu mana sareng mana anu henteu. Ayeuna, kakuatan pilihan sok dipasihkeun ku kasempetan sareng saran, maka kami hoyong nunjukkeun séri judul anu teu matak leungit di perpustakaan barudak urang.

Pangeran Leutik (Antoine de Saint-Exupéry)

Palasik upami kantos aya sareng harta karun literatur anu penting anu kedah dipanggihan ku unggal budak dina sababaraha waktos dina kahirupan aranjeunna. Buku ku Antoine de Saint-Exupéry nyebarkeun nilai-nilai anu luar biasa anu urang henteu kedah sono, ésénsi anu henteu pernah kaluar tina gaya sareng ngawangun pikiran sareng haté:

  • Cinta, kabagjaan sareng hormat, kabutuhan pikeun ningali saluareun penampilan, pentingna ngaraosan hirup tina émosi sareng imajinasi sareng sanés ngan ukur ku alesan ...
  • Pentingna janten murangkalih, ngararasakeun waktos éta nalika langkung bébas sareng tiasa ningali kanyataan tina seueur deui nuansa...

Gila hate hate mawar sabab ngan ukur saurang anu nyabak anjeun atanapi nyerah impian anjeun kusabab salah sahiji na teu janten kanyataan.

Pangeran alit

101 hal anu kedah anjeun laksanakeun sateuacan anjeun dewasa (Laura Dower)

Ieu mangrupikeun salah sahiji buku murangkalih asli ti sababaraha taun ka pengker. Éta mangrupikeun buku pikeun ékspérimén sareng di luhur sadayana pikeun dipikirkeun.

  • Kami nyarankeun pikeun barudak umur 8 sareng 10 taun sareng anu "henteu acan resep resep maca." Mangrupikeun padamelan interaktif sareng pikaresepeun dimana anjeun bakal mendakan serangkaian lambar praktis kalayan anu ngalaksanakeun rupa-rupa hal anu kedah dialaman ku unggal murangkalih, ampir salaku kabiasaan ngalangkungan, sateuacan aranjeunna langkung sepuh.
  • Sababaraha conto? Juggling, nyiptakeun kode rahasia, ngadamel gunungapi ... Aranjeunna gaduh 101 hal anu kedah dilakukeun!

Dimana monster cicing (Maurice Sendak)

buku barudak (2)

"Dimana monster hirup" mangrupikeun buku anu saé anu biasana sok ngagaduhan ilustrasi anu luar biasa pikeun nyieun impian barudak urang. Mangrupikeun salah sahiji buku barudak anu paling panasaran, gaib sareng seungit anu tiasa narik perhatian budak lalaki sareng budak awéwé bangor antara umur 7 sareng 12 taun.

Argumenna sapertos kieu: Max biasana sok sareng kostum serigala na ngalakukeun kalakuan jahat. Indungna sok ngagorowok ka anjeunna yén "Anjeun monster!" ... Dugi ka hiji dinten anu hadé, petualangan na ngahontal wates anu ekstrim sareng anjeunna dihukum tanpa tuang di kamarna.

Saatos éta Max angkat ka dunya hal-hal liar, dimana anjeunna pendak sareng monster anu nyata: aranjeunna ageung, kalayan huntu anu seukeut sareng soca hérang ... Nanging, Max nangtung salaku raja, salaku anu paling pikaresepeun diantarana.

Alice dina Wonderland (Lewis Carroll)

buku barudak (5)

Sanaos leres yén buku Alice in Wonderland tiasa rada rumit dibaca, aya édisi anu suksés pisan anu parantos diadaptasi pikeun barudak umur 7 sareng 8 taun anu ngan saukur éndah. Salawasna dibarengan ku ilustrasi anu suksés, buku paling klasik a Lewis Carroll mangrupikeun rujukan anu mutlak pikeun saha waé barudak anu hoyong nangtang imajinasi sareng ngalangkungan kanyataan.

Mangrupikeun salah sahiji buku fantasi anu teu tiasa diragukeun anu nyésakeun tanda, sareng anu tiasa dijantenkeun konci pikeun narik ati naon waé, sareng ngamimitian salaku anu maca resep. Klasik pernah gagal sareng Alice di Wonderland pikaresepeun.

Dua Puluh Rébu Liga di handapeun Laut (Jules Verne)

buku barudak

Barudak ayeuna terang pisan saha Harry Potter, sareng tokoh-tokoh sanésna dunya bioskop ngapopulerkeun ku cara sapertos anu ampir teu dihaja nyababkeun klasik hébat bakal leungit. Pantes pikeun nyayogikeun karya-karya barudak urang yén bioskop sareng tipi teu kasohor deui, sareng kumaha waé ogé nyandak makna otentik maca: pikaresepeun petualangan, tantangan, misteri, sieun sareng kabébasan.

  • Jules Verne nyaéta sareng bakal salawasna janten master nalika datang ka pipikiran anu bungsu ngimpi. Maka, pantes milarian jilid anu saé kalayan pameungkeut sareng ilustrasi anu pikaresepeun pikeun "ngajantenkeun anu lami énggal", kusabab anu lami henteu pernah gagal, sabab éta selalu jalan, sabab éta selalu inspirasi.
  • Barudak bakal resep pendak sareng Kaptén Nemo, kana misteri na, ka jalma anu parantos milih laut salaku cara hirup, sareng anu parantos ngawangun kapal sakumaha canggihna sapertos Nautilus. Ngarasa bébas ngawartosan anjeunna ngeunaan kakuatan visioner Jules Verne, sareng ngajelaskeun yén seueur hal-hal anu muncul dina buku éta ditulis dina waktos téknologi jenis ieu henteu acan aya.
buku barudak (4)

Carita anu teu aya tungtungna

Barudak resep misteri sareng saran, janten nawiskeun aranjeunna salah sahiji buku ieu salaku jalma anu nawiskeun tangtangan, jandéla ka saluareun dimana aranjeunna tiasa ngumbara nyalira nangtang kanyataanna, janten langkung bébas sareng langkung bahagia.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Roy cenahna

    Rekomendasi anjeun saé pisan Valeria Sigana mah aya buku anu pikaresepeun pikeun sadaya jalma, henteu masalah kumaha umur, tapi anjeun teras-terasan ningali minat anjeun sahingga anjeun tiasa masihan hubungan anu maca-na indah

bool (leres)