Kumaha mungkus kado dina cara aslina pikeun barudak

kumaha mungkus kado dina cara aslina keur barudak

Tulisan dinten ieu khusus pisan sabab kami bakal nunjukkeun anjeun sababaraha cara supados anjeun terang kumaha cara mungkus kado ku cara anu asli pikeun murangkalih. Anjeun kedah kaluar tina bungkusan biasa sareng kaget budak leutik ku hal anu pikaresepeun sareng pribadi. Aya sarébu hiji cara pikeun mungkus, malah aya deui barudak anu ampir leuwih bungah kertas bungkus ti eusi sorangan.

Upami tanggal khusus caket, sareng anjeun badé ngalakukeun anu béda, Kalayan ideu aslina ieu aranjeunna bakal kaget henteu ngan ukur budak leutik tapi sadayana anggota kulawarga. Catet yén kalayan sakedik bahan sareng sababaraha kasabaran anjeun bakal ngahontal hasil anu luar biasa.

Kumaha mungkus kado asli pikeun murangkalih

Nalika tanggal anu dituduhkeun dina kalénder pikeun budak leutik di bumi caket, sapertos ulang taun atanapi Natal, Penting pikeun kaget budak leutik ku hadiah anu dibawa ku raja ku cara ngabungkus ku cara anu asli sareng ngantepkeun aranjeunna kalayan panonna dibuka..

Anjeun teu kudu tumut kana akun jenis kado anu disumputkeun di jero, sababaraha bisa mikir yén maranéhna leuwih pajeulit pikeun mungkus ti batur, tapi Kalayan tip anu bakal kami pasihan anjeun di handap, anjeun bakal tiasa adaptasi bungkus ka obyék naon waé.

bungkus jurassic

wrapper dinosaurus

pinterest.com.mx

Pikeun budak leutik anu resep dinosaurus, bungkus ieu sigana gélo. Hiji-hijina hal anu anjeun peryogikeun nyaéta gulungan kertas bungkus dina warna polos, kardus warna anu sami atanapi sami sareng spidol hideung. Sakali kotak kado dibungkus ku kertas, dina kardus urang bakal ngagambar sareng motong bagian-bagian anu béda dina dinosaurus sapertos sirah, suku, buntut, sareng sisik. Kalayan bantuan lem, urang bakal nempatkeun unggal bagian ieu sareng nganggo spidol hideung nambihan detil anu béda.

Boo! Abdi monster

Ngabagéakeun ieu mahluk anyar nu geus nyerang imah anjeun sarta nu bisa Anjeun pigawé pisan gampang. Kéngingkeun gulungan kertas bungkus polos tapi dina warna anu keuna, kardus hideung, bodas sanés sareng warna anu béda ti kertas. Hal kahiji anu mungkus kado jeung ninggalkeun eta kumisan. Salajengna, dina kardus hideung urang motong oval pikeun nyieun sungut, dina bodas sababaraha triangles pikeun huntu jeung dua bunderan pikeun panon.

Kalayan kardus warna, urang bakal ngagambar panangan sareng suku sobat anu saé. Ngabantosan diri anjeun ku lem pikeun nempelkeun bagian anu béda sareng saatos réngsé, kalayan bantuan spidol hideung nambihan detil panon.

Geus Natal!

bungkus reindeer

pinterest.es

Pikeun seueur murangkalih, Natal mangrupikeun waktos anu khusus sareng cara anu langkung saé pikeun ngamangpaatkeun kaayaan éta pikeun ngabungkus kado dina cara anu asli.. Jang ngalampahkeun ieu, urang bakal nyieun reindeer lucu kalayan bantuan kertas wrapping coklat, spidol hideung, kartu coklat poék, kartu beureum jeung lambar bodas kertas.

Bungkus kado si alit teras potong sareng lem tanduk reindeer nganggo kardus coklat. Hal salajengna anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta motong dua bunderan hideung leutik sareng dua bunderan bodas anu langkung ageung pikeun ngabentuk panon. Tungtungna, éta tetep nambahan irung beureum ku kuriling kardus beureum.

Speedway

Upami budak leutik anjeun gélo ngeunaan motor sareng gaduh kotak anu pinuh ku mobil, aranjeunna bakal resep bungkus ieu. Saderhana pisan, anjeun peryogi kertas bungkus warna polos, upami coklat langkung saé, kardus hideung, mobil bodas sareng mobil karesep anjeun.

Nalika kado anjeun dibungkus, éta waktuna pikeun motong dua strips tina kardus hideung pikeun simulate jalan, pas aranjeunna siap, nempelkeun aranjeunna dina kotak. Di luhureun ieu pita hideung nempatkeun rectangles bodas leutik pikeun nandaan jalur. Pikeun masihan tingkat anu sanés, tambahkeun mobil karesep anjeun anu macét dina jalur balapan ieu.

Aya sarébu hiji pilihan pikeun mungkus kado dina cara aslina keur barudak. Urang ngan ukur kedah ngalungkeun imajinasi sakedik sareng ngagampangkeun prosésna upami urang sanés tukang ngabungkus. Sakumaha anjeun tiasa tingali, kalayan bahan anu sederhana anjeun tiasa ngahontal hal-hal anu pikaresepeun anu tiasa ngahérankeun budak leutik. Surak up, sarta pastikeun yén Natal hareup barudak anjeun teu bisa nutup mouths maranéhanana di kaheranan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.