Butuh sakedik cai sareng kirang ti dua menit kanggo murangkalih tilelep

inuman dina usum panas

Hanjakalna, usum panas henteu sacara resmi dimimitian sareng parantos aya sababaraha murangkalih anu kaleungitan nyawa titeuleum dina kolam renang dina dinten-dinten ayeuna. Sanaos anjeun henteu peryogi kolam renang pikeun budak tilelep, Kalayan kirang tina dua séntiméter cai (cekap pikeun nutupan irung sareng sungutna) sareng hiji menit, cekap kanggo orok kaleungitan nyawa kusabab tilelep.

Teu aya ubar anu langkung saé pikeun musibah musibah ieu tibatan pencegahan. Kolot PERNAH PERNAH panon ti barudak nalika aranjeunna maén di cai, waspada mangrupakeun alat anu pangsaéna pikeun nyegah budak leutik ti tilelep. Y Upami anjeun henteu tiasa ningali aranjeunna pikeun alesan naon, maka anu pangsaéna nyaéta aranjeunna henteu mandi.

WHO nunjukkeun ka kami data anu matak pikasieuneun: drownings ngabalukarkeun langkung ti 150 maotna di Spanyol unggal taun, sakitar 5.000 di Éropa sareng sakitar 388.000 di dunya ... Naha anjeun ngabayangkeun jumlah maotna anu tiasa dicegah sapanjang taun upami kolotna waspada sadaya waktos? Tenggelam mangrupikeun panyabab kadua maotna orok teu kahaja di Spanyol saatos kacilakaan lalu lintas! Sareng mangrupikeun panyabab katilu di dunya. Data anu ngeri ieu kedah langkung ti cekap, janten, upami anjeun ramana atanapi indung, anjeun janten sadar pentingna ngawaskeun barudak anjeun. iraha aranjeunna mandi, dina sagala umur ... tapi utamina upami aranjeunna murangkalih alit.

Tenggelam di barudak di handapeun umur 5 taun biasana lumangsung di kolam renang atanapi komunitas swasta ... bahaya di barudak ngora nyaéta kolotna "percanten" kusabab aranjeunna langkung mandiri tina orok, tapi dina kanyataanana ieu nambahan résiko lumayan kusabab. Aranjeunna henteu terang kumaha mikawanoh kaayaan bahaya sareng aranjeunna teu gaduh dexterity dina cai jadi tilelep tiasa janten hal gampang kajadian.

Buka kelas ngojay, gaduh pager anu ditutup sacara tertutup dina posisi na, entong turunkeun hansip anjeun, hindarkeun cocooan dina cai supados murangkalih teu hoyong nyandak, jst


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.