Chamomile nalika kakandungan

Chamomile nalika kakandungan

Nalika kakandungan penting pisan pikeun ati-ati pisan kana tuangeun anu dikonsumsi. Ku alatan éta, iraha waé anjeun gaduh mamang, penting pikeun konsultasi ka dokter anjeun sateuacan nyandak kaputusan naon waé. Salah sahiji produk anu henteu dipikanyaho pisan upami aranjeunna kedah dicandak atanapi henteu nalika kakandungan nyaéta infus. Henteu paduli naha aranjeunna gaduh kafein atanapi henteu, sababaraha infusions bisa jadi contraindicated dina jaman ieu.

Dina kasus chamomile teu aya mamang, konsumsi nalika kakandungan teu bahaya sarta bisa dicokot iraha wae dokter advises eta. The mamang utama ngeunaan naha éta téh alus atawa henteu, sabab salah sahiji épék utami nyaéta santai sarta ieu kadang ngarugikeun. Sanajan kitu, jumlah zat ieu jadi leutik nu teu bahaya prinsipna.

Naha chamomile tiasa dicandak nalika kakandungan?

Chamomile mangrupikeun salah sahiji infus anu paling umum dikonsumsi, bahkan dipasihkeun ka murangkalih ti alit. Ieu kusabab éta a infus tina bumbu kalawan sayah hébat sarta sipat pencernaan sarta lamun urang boga masalah burih, éta mantuan hébat. Éta ogé cara anu saé pikeun ngontrol setrés sareng ngirangan kahariwang.

Sedengkeun pikeun konsumsi chamomile nalika kakandungan disarankeun, prinsipna naon para ahli nyebutkeun yén teu aya masalah. Éta langkung, chamomile disarankeun nalika kakandungan sabab mantuan ngaronjatkeun nyerna, nu biasana kompléks sapanjang kakandungan. Éta ogé cara anu saé pikeun ngajaga awak caian saé sareng nginum infus anu santai sateuacan bobo.

Chamomile nalika kakandungan tiasa pisan mangpaat sabab diantara sababaraha pasipatanana nyaéta kieu.

  • Ngabantu ngadalikeun seueul. Dina trimester kahiji, seueul sareng utah sering pisan, chamomile hadé pikeun ngirangan épék ieu.
  • ningkatkeun nyerna. Malah chamomile hadé pikeun ngahindarkeun kamungkinan diare anu tiasa muncul nalika kakandungan kusabab parobahan hormonal.
  • Ngabantosan anjeun bobo langkung saé. Infusion herbal ieu gaduh pangaruh santai anu ngabantosan anjeun bobo langkung saé, hal anu sering sesah khususna nuju ahir kakandungan.
  • nyegah inféksi. Nalika kakandungan, inféksi saluran kemih bisa jadi rada rumit sarta bahaya. Dina hal ieu, tea chamomile disarankeun pisan, sabab gaduh pangaruh diuretik. Kalayan kecap sanésna, éta bakal ngabantosan anjeun langkung sering urinate, ngaleungitkeun racun sareng nyegah inféksi saluran kemih.

Tip pikeun nyandak infus tanpa résiko nalika kakandungan

Sanaos dina prinsipna chamomile henteu bahaya nalika kakandungan, penting pisan pikeun nyandak éta kalayan sababaraha pancegahan. Di hiji sisi, upami anjeun milarian pangaruh santai, anjeun henteu kedah nyandak langkung ti hiji infus sadinten, sabab pangaruhna bisa jadi sabalikna sarta tungtungna ngabalukarkeun anjeun gairah, nu kacida contraindicated nalika kakandungan.

Di sisi anu sanésna, anjeun kedah milarian infusions chamomile atanapi chamomile sareng pastikeun yén éta sanés chamomile tea, sabab tiasa ngandung theine. Zat ieu, sapertos kafein, dilarang pisan nalika kakandungan atanapi henteu kedah dikonsumsi. Dina tiap hal, Hal anu paling disarankeun nyaéta milarian situs anu tiasa dipercaya dimana meuli infusions sagemblengna aman. Saterusna, meuli chamomile dina bulk henteu dianjurkeun sabab bisa ngandung ngambah herbal kanyahoan séjén anu bisa bahaya nalika kakandungan.

Pondokna, prinsipna mah, chamomile kakandungan disarankeun salami eta dicokot dina moderation jeung nyokot kana akun nasehat saméméhna. Anjeun oge kudu nasehat professional, saprak dokter anjeun bakal hiji anu pangalusna bisa mamatahan anjeun ngeunaan sagala patarosan ngeunaan gizi nalika kakandungan. Tuliskeun naon waé patarosan anu timbul sareng anjeun bakal salawasna gaduh éta nalika anjeun gaduh konsultasi susulan ngeunaan kakandungan anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.