Karakteristik trimester kadua kakandungan: bulan kaopat

obesitas natal
Bulan kaopat mangrupikeun tahap anu penting pisan dina kakandungan. Kami ngalangkungan periode kritis trimester munggaran sareng bahaya keguguran rendah pisan ayeuna. Ogé, upami anjeun utah sababaraha bulan kahiji, ayeuna bakal ngaleungit. Beuteung anjeun bakal mimiti beuki nonjol.
Salaku tambahan, bobo sareng kacapean ogé bakal ngirangan sareng anjeun bakal ngaraos aktip pisan.
Salila bulan kaopat kakandungan, hyperpigmentation biasana lumangsung di sababaraha daérah awak awéwé, utamina pentil sareng areola sareng garis nangtung poék dina beuteung. Éta ogé umum pikeun langkung seueur freckles némbongan. Dina tahap ieu, ati-ati sareng panonpoé, éta tiasa nyésakeun bintik bodas anu sesah pisan kanggo dicabut.
Gangguan peujit sapertos mulas jantung sareng konstipasi ogé biasana muncul dina bulan ieu. Éta bakal janten gynecologist anjeun anu bakal mamatahan anjeun anu pangsaéna pikeun meringankeun rasa teu nyaman ieu.

Poto ngalangkungan: biocuñados.wordpress.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.