Cocooan dahareun simbolis pikeun motong

Cocooan dapur barudak

Budak lalaki sareng budak awéwé, nalika beuki kolot, maénkeun kaulinan niru kolotna. Ieu sering dina ngembangkeun kasieunan aranjeunna, kumargi cara aranjeunna nyarupaan déwasa ngadeukeutkeun aranjeunna ka aranjeunna sareng aranjeunna sadar kana kanyataan anu aya di sakuriling aranjeunna.

Kamiripan ieu kagiatan anu dilakukeun ku kokolot, aranjeunna dikedalkeun ku cara maénkeun. Kaulinan ieu, disebut simbolis, dikirimkeun sacara alami sareng cocooan anu urang mendakan di pasar: ti dapur leutik, mesin pemadam kebakaran, asesoris ubar, jsb.

Salah sahiji kaulinan simbolis anu paling diwakilan ku barudak nyaéta nyaéta kadaharan. Kegiatan ieu aya dina kaseueuran waktosna, sajaba ti éta, éta mangrupikeun kagiatan dimana barudak tiasa ilubiung sareng kolotna, sapertos nalika ngadamel kuéh atanapi kuéh.

Dapur mangrupikeun hal anu narik perhatian barudak kumargi aranjeunna anom pisan, sahingga di pasar urang tiasa mendakan seueur cocooan anu sampurna ngagambarkeun sadaya tuangeun sareng parabot anu diperyogikeun pikeun éta.

Cocooan dapur barudak

Conto ieu cocooan tuangeun, di mana anjeun mendakan papan motong, dua péso sareng tuang sapertos roti, endog sareng buah, Penting dina diét anak. Kalayan éta, budak bakal mimiti latihan katerampilanana, sabab anjeunna bakal ngembangkeun gerakan koordinasi panangan-panon sareng anjeunna motor rupa.

Éta cocooan tahan pisan kumargi éta didamel tina kai varnished kalayan warna anu saé pisan sareng pikaresepeun pikeun budak. Janten, anjeunna bakal senang nyéépkeun waktos anu pikaresepeun sacara simbolis motong dahareun. Éta jumlahna sapuluh potongan kai anu ngagambarkeun roti, endog, buah, péso, jsb. Sadaya ieu disimpen dina kotak kai anu saé pisan anu dipaké pikeun ngumpulkeun sareng gaduh slide anu teratur saé saatos maén.

Harga - € 15.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.