Lawu: naon anu kudu dilakukeun sareng aranjeunna nalika anjeun henteu peryogi deui

Nalika anjeun terang yén anjeun ngarepkeun orok, anjeun mimiti mésér barang-barang anu anjeun peryogikeun sareng anu sanés anu ngan saukur ngabahagiakeun anjeun. Salah sahiji hal anu paling diperyogikeun nyaéta buaian, kumargi orok biasana bakal dianggo lami. Masalahna sumping nalika orok tumuh sareng éta potongan mébel anu mimitina diwangun kamarna, teu aya gunana deui.

Dina awalna, hal anu normal nyaéta ngabongkar imbit sareng nyimpenna kalayan aman, upami orok anu sanés sumping ka bumi sareng upami éta tiasa dianggo ku anggota kulawarga anu sanés. Tapi nalika anjeun parantos terang pasti yén éta moal dianggo deui, anjeun gaduh dua pilihan deui, atanapi leupaskeun ku cara anu pangsaéna, atanapi ngarobahna kana hal anu béda sahingga janten potongan anyar konci pikeun bumi anjeun.

Saperti dina Ibu-ibu Dinten ieu kami sumanget ngeunaan daur ulang, Kami badé ngajukeun sababaraha ideu pikeun ngarobih imbit berharga barudak anjeun, dina hal anu lengkep beda tapi dina waktos anu sami, pohara kapaké. Anjeun pasti bakal resep kana pilihan sareng mendakan yén anjeun tiasa teras-teras terasrasakeun sapotong jati anu nyandak seueur kenangan ka anjeun. Kusabab éta langkung saé langkung saé hirup pinuh ku parabotan sareng objék permata, daripada disimpen salami mangtaun-taun ngantunkeun aranjeunna ngarusak.

Naon anu kudu dilakukeun ku imbit? Meja anu saé pikeun murangkalih

imbit diganti jadi méja

Ieu ideu saderhana, gampang dilakukeun na sampurna pikeun barudak ngagaduhan méja nyalira tanpa kedah mésér tina anyar. Struktur imbit saukur dirobih janten méja anu pinuh ku kamungkinan, dimana anjeun tiasa nempatkeun baskét, papan béwara, sareng wadah anu sanés tempat barudak tiasa nempatkeun sadaya bahan sakola atanapi karajinanana. Ménta barudak pikeun ngabantosan anjeun ngahias boks, kalayan jas tina cet éta bakal katingali sapertos jati anyar anu lengkep.

Hiji-hijina éta anjeun kedah ngalakukeun pikeun mastikeun yén desktop lengkep aman, nyaéta nyangcang tilu bagian anu tetep kabuka kalayan saé pisan. Dasar ranjang tina boks sorangan janten dasar méja, anjeun kedah neundeun méja di luhur sareng jangkar sadayana kalayan saé pisan supados aman sareng tahan. Upami anjeun hoyong masihan langkung pikaresepeun, anjeun tiasa cet dasarna atanapi sabagian tina éta ku cet efek kapur. Ku kituna, barudak tiasa ngembangkeun kréativitas na dina méja na.

Bangku anu saé kanggo kebon

Ku cara anu saderhana, anjeun tiasa ngarobih imbit orok anjeun kana bangku anu saé kanggo istirahat di kebon, pikeun rohangan barudak atanapi nyiptakeun daérah bacaan di bumi. Dina hal ieu, penting pikeun anjeun ngamankeun sadayana sendi ogé sareng dasar bangku anu bertulang. Sanaos langkung disayogikeun yén panggunaan na diwatesan ku barudak, ieu bakal tetep dina kaayaan anu sampurna pikeun waktos anu lami.

Pikeun ngajantenkeun bangku berharga ieu langkung raoseun, anjeun tiasa ngadamel bantal saderhana pikeun dasar dina bentuk segi opat. Anjeun ogé tiasa nyiptakeun bantal sanés kanggo backrest sareng cara ieu tinja anu saé ieu bakal janten tempat anu pikaresepeun pikeun anu alit. Anjeun bahkan tiasa nyungkeun aranjeunna pikeun ngabantosan anjeun ngahias éta, kalayan cet sakedik sareng seueur kreativitas, anjeun tiasa ngarobih imbit orok anjeun janten jati anyar kanggo bumi anjeun.

Kebon nangtung

Malah dina rohangan pangleutikna dimungkinkeun pikeun ngagaduhan kebon sareng nikmati alam di bumi. Ngadamel a kebon nangtung Éta saderhana pisan, dina tautan kami ngantepkeun anjeun sababaraha ideu pikeun ngalakukeunana di bumi sareng murangkalih. Éta bakal langkung istiméwa kénéh, upami anjeun nganggo potongan-potongan imbit kolot barudak anjeun. Mangga ngagantung aranjeunna dina témbok teras teras nempatkeun pepelakan antara papan kai. Anjeun bahkan tiasa nyiptakeun komposisi horizontal anu saé sareng nyiptakeun kebon sareng kebon leutik di bumi ku cara anu saderhana pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.