Dandan sareng kabersihan diri: kulit sareng rambut

Dandan sareng kabersihan diri di murangkalih

La kasehatan staf nutupan dasar tina jamban, beberesih sareng perawatan awak urang sareng barang-barang pribadi urang. Ku cara kieu, dinten ayeuna urang masihan anjeun sababaraha tips ngeunaan cara ngurus kulit sareng rambut barudak, ogé nyiptakeun kabiasaan rutin.

Kabiasaan dandan ieu ngeunaan kulit, rambut, leungeun sareng suku, sareng irung, panon, sareng ceuli. Nyaéta, sagala rupa anu aya hubunganana sareng indra, sahingga tiasa aya persépsi luhur di antarana.

Kabersihan kulit

Kulit mangrupikeun anu utami halangan pertahanan organisme ngalawan inféksi sareng agresi éksternal anu sanés. Éta ogé badan hubungan anu penting pikeun jalma. Pikeun ngajaga kabersihan kulit anu pantes, kabiasaan mandi langkung pikaresep tibatan mandi. Ku cara kieu, peluh langkung dipikaresep sareng résiko kaserang panyakit dermatologis tangtu, utamina anu asalna ti tepa, diminimalkeun.

nu budak awéwé ngahontal baligh Anjeun kedah terang yén nalika haid perlu ngalaksanakeun kabersihan diri anu ekstrim. Kapercayaan ngeunaan pangaruh négatip anu dimandikeun ku pancuran atanapi mandi dina kaséhatan dina jaman ieu leres-leres palsu.

Dandan sareng kabersihan diri di murangkalih

Kabersihan rambut

Buukna kudu dijaga bersih. Sababaraha urang, khususna anu rambutna berminyak, panginten kedah ngumbah unggal dinten; Teu aya kontéstip pikeun ieu, salami nyeuseuh dilakukeun nganggo sampo nétral anu henteu ngambek kulit sirah. Dina barudak di antara umur 3 sareng 12, penting pikeun ngawas ayana kutu, kaayaan anu umum sareng nular.

Dandan sareng kabersihan diri di murangkalih


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.