Daya Saing: pola pikir anu tetep sareng kamekaran

Daya saing nyalira umumna sanés hal anu goréng, éta kumaha jalma ngubaran kompetisi anu ngajantenkeun aranjeunna henteu séhat. Kalayan kecap séjén, upami hiji-hijina tujuanna nyaéta meunang sareng henteu diajar nanaon dina prosésna, barudak bakal pundung nalika éléh.

Tapi, upami kolot, palatih sareng déwasa sanés diajar diajar kumaha kaleungitan konstruktif, murangkalih bakal diajar langkung seueur tina kompetisi anu aranjeunna ilubiung… Janten kolot sareng déwasa di lingkunganana ngagaduhan peran anu penting dina sagala hal ieu. Persaingan anu séhat nyayogikeun pola pikir anu tumuh sareng ngabasmi pola pikir anu tetep.

Contona, Nalika barudak yakin yén kualitas anu dipibanda moal tiasa dirobih, sapertos goréng dina matématika, maka aranjeunna ngagaduhan pola pikir anu tetep. Akibatna, nalika murangkalih ngagaduhan pola pikir ieu, aranjeunna yakin yén parobihan henteu mungkin sareng aranjeunna nyangkut ... sareng aranjeunna henteu tiasa ngadadak ngarobih atanapi ngembangkeun katerampilan anu dipikahoyong atanapi diperyogikeun. Barudak anu ngagaduhan pola pikir anu tetep sering ngaraos kedah nyobian dirina nyalira teras-terasan deui sareng ngaevaluasi nyalira ku cara sadayana atanapi henteu.

Samentawis éta, sabalikna tina pola pikir anu tetep nyaéta pola pikir anu tumuh. Barudak anu ngagaduhan pola pikir tumuh mikawanoh kamampuan sareng kamampuanna ayeuna, tapi yakin yén aranjeunna tiasa ngarobih, ningkatkeun, atanapi nambihan katerampilan anyar kalayan waktos sareng usaha. Hasilna, nalika murangkalih ngagaduhan pola pikir anu tumuh, aranjeunna langkung condong ngadeukeutan ka persaingan sareng ngartos yén lamun henteu hasil, éta sanés akhir dunya. Aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa diajar sareng ningkatkeun. Y, Anu paling penting, aranjeunna daék nyobian. Barudak anjeun tiasa ngagaduhan pola pikir anu saé upami anjeun ngabantosan aranjeunna sumping! Pitunjuk sareng dukungan anjeun penting.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.