Dianggo dina émosi sareng murangkalih

émosi

nu émosi di murangkalih penting pisan éta nguatkeun sareng aranjeunna damel ti alit. Éta kolot sareng sanés ngan ukur guru anu kedah damel sareng aranjeunna, kolot kedah ngajar aranjeunna ngontrol émosi aranjeunna sareng terang kumaha ngaidéntifikasi aranjeunna.

nu empati Di aranjeunna penting pisan, yén aranjeunna terang kumaha nempatkeun dirina dina tempat anu sanés, ngaraos naon anu dirasa batur bakal ngabantosan pisan pikeun tumuh sareng kabentukna emosi anak. Pikeun ieu aya sababaraha kaulinan kalayan anu dianggo émosina béda. 

Gawe sareng émosina sareng empati ka murangkalih bakal ngabantosan aranjeunna pisan hubungan sosial anu dipiboga salami hirupna. Anu penting pikeun aranjeunna tiasa ngendalikeun émosina kalayan saé nyaéta ti alit janten kolot fokus kana tiasa ngaidentipikasi anu bénten émosiYén aranjeunna terang nalika anjeun bagja sareng nalika anjeun sedih, nalika anjeun ambek sareng nalika anjeun sieun, sareng jelas yén aranjeunna terang kumaha cara lisan sadayana émosina éta.

lollipop tina émosi

Salah sahiji kagiatan anu tiasa dianggo pikeun ngerjakeun émosi sareng murangkalih di bumi nyaéta lolipop tina émosi. Pikeun nyiapkeun aranjeunna urang ngan ukur peryogi sababaraha tongkat popsicle sareng sababaraha kardus atanapi bunderan kardus dimana urang bakal cet wajah kalayan perasaan anu béda anu urang rasakeun (kabagjaan, sedih, sieun…) Dina tonggong rai urang tiasa nempatkeun nami émosi anu diwakilanana ogé tiasa dianggo dina literasi. Dina unggal momen sadidinten urang tiasa nyandak lollipop anu ngagambarkeun perasaan anu urang rasakeun sahingga engké aranjeunna lakukeun hal anu sami sareng urang sareng ngajelaskeun naha aranjeunna milih éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   pilar cenahna

    Hapunten, dimana anjeun nyetak lolongkrang émosina? atanapi dimana kuring tiasa kéngingkeun gambar anu sami? Hatur nuhun!

bool (leres)