Dr Eduardo Forcada Melero, ahli bedah anu paling produktif dina ngagedekeun payudara di Madrid

Dr Eduardo Forcada Melero

Bedah payudara tiasa janten salah sahiji solusi anu paling pikaresepeun pikeun awéwé anu, pikeun alesan naon waé, henteu puas sareng payudarana. Mibanda spesialis reputable nyaéta léngkah munggaran.

Nominasi dina 2017 pikeun PhD nu pangalusna bedah plastik di Spanyol, Dr Eduardo Forcada Melero nyaeta a ahli bedah payudara augmentation di Madrid Karir anu panjang sareng tingkat pangalaman anu pikaresepeun ngajantenkeun anjeunna salah sahiji dokter bedah anu paling produktif dina spesialisasi ngagedekeun payudara sareng sadaya jinis bedah payudara kosmetik, kalayan dugi ka 500 intervensi unggal taun.

Kecap-kecapna mangrupikeun rujukan mutlak dina sektor, janten anggota Spanyol Society of Plastik, Rekonstruktif sarta Bedah estetika, tapi ogé ISAPS sareng AECEP, badan anu ngatur di tingkat internasional sareng di Spanyol, masing-masing, karya ahli bedah plastik. Anjeunna, ku kituna, mangrupa sora wibawa dina parobahan sarta mangpaat tina augmentation payudara.

Naon anu robih dina ngagedekeun payudara anu populer ayeuna?

Bisa disebutkeun yén harga sareng daya saing séktor, kalayan langkung seueur dokter bedah plastik, tapi ogé téhnologi pakait hadé. Tapi meureun alesan nyata dina masalah jaminan, kaamanan. Ngagaduhan bedah plastik ayeuna langkung aman sareng langkung séhat tibatan 10 atanapi 20 taun ka pengker, sareng éta kedah disebatkeun. Kadé aya masalah polusi jeung épék sekundér, nu praktis non-existent kiwari.

Naha awéwé naon waé tiasa ngajalanan operasi pembesaran payudara?

Sumuhun, salami abdi tos sah. Teu aya wates umur, contona, saatos éta ngagedekeun payudara henteu tiasa dilakukeun deui, Iwal Patologi a nyegah eta atawa dina pamadegan spesialis teu giat.

Tapi enya, sagala awéwé bisa boga bedah augmentation payudara. Nyatana, seueur pasien anu ngagaduhan implan dina umur anu tangtu sumping 5 atanapi 10 taun saatosna kusabab aranjeunna hoyong ningkatkeun atanapi ngarobih hiji hal, sareng saterasna.

Masalah naon anu paling umum anu dianggo ku pasien pikeun menta augmentasi payudara?

Kurangna naturalness sareng leungitna kateguhan tiasa janten alesan anu paling atra, atanapi sahenteuna éta anu didiktekeun ku statistik pasien. Éta kajadian pisan, contona, saatos ngalahirkeun, tapi khususna saatos nyusoni, awéwé teu sagemblengna wareg jeung breasts maranéhanana, ngarah biasana indit ka rundingan jeung néangan nasehat ngeunaan naon bisa dipigawé berkat bedah kosmetik.

Sanajan kitu, malformations payudara, ngarobah implants, nempatkeun prostheses di awéwé anu geus junun nungkulan kanker payudara, tapi geus kungsi nyabut aranjeunna, sababaraha requests paling umum.

Naon hasil optimal tina augmentation payudara sarta kumaha éta kahontal?

Nalika awéwé ngadéngé ngeunaan augmentation payudara, sahenteuna jalma anu masih skeptis ngeunaan eta, aranjeunna ngahubungkeun langsung sareng hasil tina kanyataan, tapi leres-leres anu dipilarian salaku profésional dina bedah plastik sareng khususna spesialis bedah payudara anu munggaran nyaéta naturalness.

Upami anjeun kéngingkeun kageulisan, upami awéwé éta ngarasa puas, tapi luhureun sakabeh eta, naturalness meunang kaluar, bisa disebutkeun yén hasil optimal geus diala.

Ayeuna, kumaha éta kahontal? Teu aya hiji resep anu tiasa dianggo sacara universal. Pangalaman, terang kumaha cara nganalisis naon anu pas dina unggal kasus, naha éta langkung saé gaduh susuk anatomis anu mulus atanapi anu buleud, naon ukuran idéal atanapi naon anu hoyong dicapai awéwé, mangrupikeun hal anu kedah dipertimbangkeun sateuacanna. detailing cara pangalusna pikeun meunangkeun eta.

Téknologi ngabantosan pisan dinten ayeuna. Implants anatomis ngamungkinkeun desain praktis milimeter ku milimeter, bisa meunangkeun naturalness, kageulisan tur ukuranana, sadayana dina waktos anu sareng, tanpa kasampak exaggerated atawa plastik, sabab nyebutkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.