Duka pati putra

Panguburan kanggo ngubur putra

Dinten dimana bagian internal indung anu milik budakna ngan ukur dirobah, aya ogé anu maot dina dirina.

Teu aya anu langkung parah tibatan salamet budak. Ngaliwat pupusna jalma anu paling dipicinta mangrupikeun pangalaman anu pikasieuneun pikeun indung. Hayu urang tingali kumaha ngungkulan karugian éta ku sababaraha strategi anu tiasa ngabantosan.

Ikatan indung sareng anak

Hubungan antara indung sareng anak teu tiasa dibandingkeun sareng jalma sanés sareng mimiti ngajalin parantos aya dina rahim indung. Indung sareng anak dihijikeun sareng sambungkeun ku tali pusat sareng di luar, éta kaakraban sareng kantétan tahan. Sering disebatkeun yén anak mangrupikeun perpanjangan émosional indung, janten nalika éta ngaleungit kusabab kaayaan anu béda, potongan anu rusak henteu pas deui. Sangsara kaleungitan murangkalih alatan panyakit, kacilakaan, kusabab kaayaan anu langkung tragis ..., janten duka anu boro boro boro.

Hiji indung aya dina kahirupan budakna: anjeunna tuang, ngahibur, ngajaga, ngarti, ngadangukeun, ngadukung ... Dinten dimana bagian internal sapertos hiji ngaleungit, aya ogé anu maot dina madre. Nyanghareupan anu sapertos kieu pisan rumit, bahkan langkung-langkung ngungkulanana. Éta lumrah pikeun seueur jalma di sakuriling indung anu kajantenan nyobian pikeun nyayogikeun, ngadorong atanapi ngaganggu anjeunna dina kasedihanana, nanging waktos sareng prosésna kedah dilaksanakeun saum sareng nyalira kalayan taktik anu hébat. Bantuan profesional ogé bakal janten pangrojong kahirupan.

Duka sareng strategi pikeun indung

Indung konsol dirina sareng dulur kusabab maotna putrana.

Ibu-ibu ieu umumna rumaos kaliru ngeunaan neraskeun hirupna sareng henteu hoyong nyarios lisan perasaanna, sahingga nambihan karusakan.

Ngan saha waé anu parantos ngalaman hal anu sami tiasa empati sareng indungna. Hal ilahar pikeun mendakan jalma anu kaleungitan sareng anu nuju ngalamun ngaleungitkeun jalma anu dipikacinta, tapi kaleungitan budak mangrupikeun nyeri anu pangpunjulna anu tiasa kajantenan. Éta rumit pisan pikeun awéwé anu kapangaruhan nyarioskeun perkawis éta, kusabab éta hartosna hirup deui nyeri, émut, sangsara. Sanaos kitu. waktos anjeun ngalaksanakeunana, anjeun bakal maju. Pasti anjeun moal pernah nutup tahap éta tapi anjeun bakal tiasa ngarepkeun kalayan stabilitas sareng kapercayaan anu langkung ageung.

Pikeun indung perlu dikedalkeun parasaan, ulah nahan atawa pura-pura. Simpen ka diri anjeun ngan ukur nambihan kanyeri, panginten kalepatan atanapi ambek. Aya seueur stadion anu ngalangkungan panyawat, tah ngobrol sareng bunderan caket anjeun atanapi sareng baraya ti korban éta bakal ngahibur. Euweuh anu tiasa mulangkeun kabagjaan anu lengkep, tapi netepkeun tujuan leutik bakal janten hal anu ngamotivasi sareng bakal masihan anjeun dorongan.

Seueur ibu-ibu rumaos kaliru ngeunaan ngawangun kahirupan deui, jaga murangkalihna atanapi gaduh batur. Kadang-kadang aranjeunna bahkan henteu tiasa ngahampura diri pikeun henteu ngajaga putra na hirup sareng sareng aranjeunna. Hal anu paling alus pikeun dilakukeun nyaéta mikir yén saha waé anu henteu sacara fisik bakal aya dina mémori. Barudak sanés moal pernah ngagantikeun anu angkat tapi bakal masihan dorongan sareng alesan pikeun neraskeun. Indung kedah neuteup ka hareup ku karapihan pikiran yén anjeunna parantos dipikacinta tanpa syarat. The dasi sareng perasaan bales sareng katénjo dina putra.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.