Entong ninggali piaraan anjeun

piaraan sareng murangkalih

Mangsa usum panas sareng anjeun panginten hoyong liburan di kulawarga, tapi naha piaraan anjeun ngaganggu anjeun sareng anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng éta? Éta sanés alesan. Aya seueur pilihan sateuacan nyandak kaputusan kejam pikeun ninggalkeun piaraan anjeun kana nasibna. Nalika anjeun mutuskeun pikeun ngadopsi piaraan, anjeun kedah teras-terasan terang yén ti waktos éta bakal janten bagian penting kulawarga anjeun. Kusabab upami anjeun ngagaduhan anjing, ucing, kelenci atanapi piaraan sanésna, éta ogé bagian tina kulawarga anjeun.

Naon nilai anu anjeun tanamkeun ka murangkalih anjeun upami upami aya anu ngaganggu anjeun, anjeun ngan saukur ningalkeun paduli nasibna? Teu kedah dicarioskeun, piraku nilai-nilai pikasieuneun anu aya dina kalakuan anu hina.

Upami anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng piaraan anjeun, anjeun tiasa gaduh sababaraha pilihan: nyewa batur pikeun nyandak anjeunna jalan-jalan sareng tuangeun anjeunna unggal dinten upami anjeunna anjing, anu bakal tuang cai ka ucing anjeun sareng saliwatan masihan aranjeunna sayang , jsb. Aya ogé tempat cicing sato anu tiasa diurus sareng dirawat kalayan saé.

Anjeun tiasa ngobrol sareng kulawarga sareng réréncangan ngeunaan ngurus piaraan anjeun dugi ka anjeun balik. Atanapi ogé, dina hal anjing, anjeun tiasa ngarencanakeun liburan anjeun kalayan nyatet yén anjeun ngagaduhan anjing sareng angkat ka bumi padesaan atanapi hotél anu diijinkeun sato.

Boh pilihan tiasa ditampi sateuacan ngantunkeun piaraan anjeun. Kusabab piaraan anjeun mangrupikeun babaturan maén barudak anjeun, éta mangrupikeun bagian tina kulawarga anjeun, tapi éta ogé mangrupikeun bagian anu mendasar pikeun ngembangkeun budak anjeun anu saleresna.

Pernah ninggali sato. Upami anjeun pikir perawatanna sesah teuing, ngan ukur henteu gaduh sato. Sato sareng mahluk hirup sanés hadiah ... aranjeunna sareng kedah janten bagian tina kulawarga anjeun. Upami anjeun henteu mikir yén anjeun cukup tanggel waler pikeun ngurus piaraan anjeun, langkung saé anjeun henteu ngagaduhan éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.