Entong nutupan orok anjeun ku lambaran dina stroller

sabana dina angkot orok

Tiasa waé nalika anjeun angkat sareng orok anjeun jalan-jalan, anjeun ngalaksanakeunana dina stroller sareng kusabab panas pisan, sakapeung anjeun nutupan anjeunna ku simbut ipis atanapi sepré pikeun ngajagaan anjeunna tina panonpoé sareng masihan sababaraha tempat teduh. Anjeun pikir yén anjeun ngalaksanakeunna pikeun kahadéan sareng yén teu aya anu lepat, tapi naon anu anjeun kedah terang ngeunaan ieu? Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta solusi ieu sanés ide anu saé sareng éta tiasa bahaya pikeun orok anjeun.

Ngalakukeunana ngan ukur bakal naékkeun suhu stroller, bahaya ningkatkeun tungtung stroke panas anak. Biasana karanjang biasana ngagaduhan tiung anu lega pikeun ngajagaan tina panonpoe, malahan aya sistem ventilasi anu ngiuhan sareng ogé ngamungkinkeun hawa bergerak sacara bébas. Upami anjeun mikir mésér stroller kanggo orok, teras lakukeun kalayan ventilasi.

Upami anjeun nempatkeun simbut atanapi lambaran kana tiung, anjeun ngan ukur bakal nyiptakeun pangaruh rumah kaca anu nyegah peredaran hawa janten ieu bahaya pisan kanggo orok. Kolot kedah tumut kana hal ieu pikeun nyingkahan bahaya anu teu perlu pikeun orokna. Salaku tambahan, éta ditutupan ku simbut atanapi lambaran, kolot henteu tiasa ningali aya kajadian anu goréng ka orok atanapi upami sadayana saé jalan.

Hal pangsaéna anu kedah dilakukeun nyaéta ulah kaluar dina jam-waktos anu paling haneut sadidinten. Upami anjeun kaluar, lakukeun langkung saé di tempat teduh, anggo payung jangkung anu medar hawa sareng ngiuhan orok anjeun, pasang topi sareng tangtosna, tong hilap tabir surya anjeun. Upami anjeun ningali yén panas teuing, anjeun bahkan tiasa nyandak botol semprot dieusi cai kanggo nyemprot kulit orok anjeun ti waktos ka waktos nalika di tempat teduh tapi panas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.