Ngahias ulang taun munggaran awéwé

Upami ultah munggaran budak awéwé anjeun caket, waktosna pikeun ngandung pikagumbiraeun anu ngahasilkeun dinten éta sareng ngamimitian mikiran ideu pikeun ngajantenkeun dinten éta paling khusus pikeun sadayana. Milih hiasan ultah munggaran gadis urang téh hiji hal penting pikeun kolotna. Émut éta ulang taun kahiji leuwih pikeun kulawarga ti keur budak leutik, sabab alatan amnesia budak leutik anjeunna moal inget nanaon di mangsa nu bakal datang. Tapi anjeun tiasa ningali dina poto sagalana anjeun ngatur pikeun ngahargaan-Na. Éta, tanpa ragu, cara anu saé pikeun anjeunna ningali sadaya cinta anu anjeun pikahoyong pikeun anjeunna ditingali dina gambar.

Kumaha anjeun ngarencanakeun, milih téma sareng mutuskeun saha anu bakal ngahadiran acara penting ieu? Ieu naon urang bakal coba mun ngajawab dina artikel ieu. Kami bakal masihan sababaraha ide supados anjeun tiasa inspirasi nalika ngagungkeun pesta ulang taun khusus anjeun. Éta cara anu pangsaéna pikeun awéwé pikeun ningali ka hareupna dampak anu hébat anu sumpingna dina kahirupan anjeun, sareng tangtosna, kabagjaan anu ageung anu masihan anjeun yén anjeunna mangrupikeun bagian tina sajarah anjeun.

Gagasan pikeun nyiapkeun hiasan ulang taun munggaran awéwé

lilin ulang munggaran

Kontrol waktos sareng rohangan

Nalika kolotna nyiapkeun pikeun ngagungkeun taun mimiti kahirupan putrina, aranjeunna ngalakukeun kasalahan pikeun nyandak éta panjang teuing. Ieu teu dicokot kana akun nu keur babies jadi leutik éta pangalusna tetep hajatan pondok. Ieu kitu, umumna, sabab orok geus loba rutin sarta merlukeun kayakinan, salian kanyataan yén engké maranéhna moal apal nanaon alatan amnesia orok.

Sababaraha jam leuwih ti cukup pikeun mojang. Dina sababaraha jam manéhna geus cukup waktu pikeun ulin game, kado muka jeung dahar jajan. Sangkan parobahan rutin ieu henteu ngageterkeun anjeun, penting yén anjeun henteu nuturkeun jadwal anu ketat pisan dina kahirupan sadinten anjeun. Upami anjeun biasa kana hal-hal anu tangtu dina waktos anu khusus, pésta ultah anjeun tiasa ditungtungan ku tantrum.

Tantrums ogé tiasa muncul upami anjeun ngajak seueur teuing jalma. Lamun ningali loba teuing jalma dina spasi anjeun, sanajan aranjeunna kenalan, éta bisa nyieun anak uncomfortable tur timer sadar. Hal anu sami tiasa kajantenan upami anjeun ngagungkeun pésta jauh ti bumi, ningali loba teuing jalma babarengan bisa nyieun anak ngarasa kirang ti nyaman.

Upami aya murangkalih umur anu béda-béda diantara tamu, rencana kagiatan pondok nu sakabeh barudak bisa ilubiung dina, kayaning lukisan, karajinan, kaulinan barudak, jsb. Ku cara ieu aranjeunna bakal ngahibur sareng anjeun bakal nyingkahan kamungkinan tantrums.

Iraha nyandak poto?

gambar tangkal ultah

Biasana mah kolot hayang loba poto souvenir. Anu panggeulisna sigana anu anjeun tarik kaluar sateuacan sagala keributan dimimitian sabab budak awéwé bakal tenang sareng langkung resep kana posing. Ku cara ieu, éta moal perlu nyandak mojang kaluar ti pihak pikeun nyandak poto dirina, atawa monopolize dirina di hareup sesa tamu.

Ieu lain hartosna yén anjeun teu nyandak poto salila pésta, sabalikna. Salila acara éta penting pikeun ngaabadikeun moments paling endearing. Sapertos nalika jajan muncul, sareng sémah, ulin sareng barudak sanés, jsb. Sateuacan pesta anjeun tiasa nyandak poto mojang nyalira sareng sareng sesa inti kulawarga, nyaéta, sepuh sareng duduluran upami anjeunna ngagaduhan. Hatur nuhun kana poto, anjeun bakal tiasa ningali naon anu lumangsung dina kahirupan anjeun saméméh anjeun kenangan munggaran.

Pilih téma pikeun hiasan ulang taun munggaran awéwé

Milih téma anu cocog pikeun putri anjeun tiasa janten tugas anu ngahibur. Éta jelas yén dina taun ieu anjeun parantos mendakan naon anu anjeunna resep sareng naon anu anjeunna henteu resep. Hiasan ulang taun munggaran budak awéwé dibasajankeun milih warna karesepna dugi ka karakter anu paling anjeunna resepsapertos unicorns, sato karesep anjeun, putri Disney, kartun trendi anu anjeun hoyong tingali, jsb. Anjeun tiasa milih hal anu anjeun anggap penting, sapertos karakter barudak anu ngirimkeun nilai yén anjeun hoyong mangaruhan budak leutik anjeun (Anna sareng Elsa ti Frozen, Mulan, Bella, Merida ti Brave, jsb.)

Upami anjeun hoyong pésta anu langkung sederhana, ngan milih warna atanapi motif hiasan barudak anu éndah anjeun bakal nyiptakeun suasana anu khusus pikeun budak leutik anjeun. Sanajan kitu, ulah poho yén euweuh urusan kumaha basajan hajatan téh, persiapan na bakal masihan anjeun loba karya tambahan, jadi ulah ragu nanya ka babaturan, kulawarga atawa profésional pikeun pitulung supados sagalana sampurna dina dinten ultah.

wilujeng tepang taun

Umurna kakara sataun

Poé anu paling diinget ku ibu-ibu biasana nyaéta dinten lahir murangkalih, sareng ingetan salajengna sigana saraf sareng émosi tina ulang taun munggaran. Persiapan karasaeun kawas hal penting jeung husus, sarta salila prosés aya loba anekdot nu moal poho.

Nanging, ulah hilap yén pésta ieu langkung seueur pikeun anjeun tibatan awéwé, sabab éta bakal anjeun sareng kulawarga budak awéwé anu sanés anu paling émut kana perayaan éta. Janten anu paling penting nyaéta anjeun nyiapkeun hiasan ulang taun anu munggaran mikirkeun budak leutik, tapi émut éta Anu paling bakal ngarasakeun éta anu pangkolotna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.