gagasan decorating pikeun kamar barudak

Kamar barudak

Upami anjeun peryogi ideu hiasan pikeun kamar barudak, maka kami tinggalkeun inspirasi anjeun. Kusabab teu salawasna gampang pikeun manggihan cara pangalusna pikeun nyieun spasi cocog pikeun barudak. Kusabab, kiwari aya loba pilihan, tapi ogé kudu boga rasa jeung pangabutuh ti barudak. Kamar anjeun mangrupikeun rohangan pribadi anjeun sareng éta kedah dihias ku cara anu ngajantenkeun anjeun betah di jerona.

Salian cet, jati atawa gudang, éta pohara penting pikeun ngawengku rinci nu ngeusian kamar barudak kalawan kabagjaan. Tanpa hilap pungsionalitasna, sabab kamar barudak masih mangrupikeun rohangan dimana seueur hal-hal anu akumulasi. Sarta di sisi séjén, kudu tempat istirahat, senang, rélaxasi jeung konsentrasi pikeun barudak.

Naon anu kudu kaasup dina hiasan kamar barudak

Salian hal-hal anu atra, sapertos ranjang, aya unsur-unsur anu tangtu anu teu tiasa leungit dina hiasan kamar barudak. Unsur-unsur anu nyumponan kabutuhan barudak, sapertos istirahat, maén, diajar sareng ogé ngaraosan momen intimna. Kusabab gaduh tempat di bumi, rohangan anjeun nyalira, penting pisan ngamekarkeun aspék saperti kamerdikaan atawa otonomi.

Ku kituna, diantarana elemen nu teu bisa leungit di kamar barudak, nyaéta kieu:

  • Hiji ranjang sareng tempat panyimpen: Kusabab kamar barudak biasana teu badag teuing, teu pernah nyeri mun boga spasi gudang tambahan. Ranjang luhur anu ngagaduhan laci di bagian handap mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna. Tanpa nyéépkeun rohangan di rohangan, anjeun bakal ngagaduhan seueur sumber pikeun ranjang, baju tina musim sanés atanapi cocooan anu kirang dianggo.
  • Wewengkon bacaan: Kanggo ngamajukeun bacaan perlu yén barudak boga spasi luyu pikeun eta. Sababaraha rak bakal cukup dimana nempatkeun sababaraha carita sareng buku dumasar kana umur murangkalih.
  • Méja pikeun diajar: Di wewengkon ulikan Anjeun, sajaba meja alus tur korsi ergonomic, Anjeun kudu boga lampu luyu. Anjeun ogé tiasa nempatkeun papan dina témbok supados aranjeunna tiasa ngagantung catetanana.
  • lomari anjeun: Salawasna néangan pungsionalitas dina cabinets, sabab ieu téh kalawan cara anu pangalusna pikeun mantuan barudak ngatur jeung ngajaga kamar maranéhanana beberes.

Dekorasi

Sedengkeun pikeun hiasan, hal anu penting pikeun tumut kana akun kapentingan barudak pikeun nyieun hiji spasi luyu pikeun aranjeunna. Tapi bari tetep dina pikiran nu rasa anu ephemeral, jadi Anjeun teu kudu ngantep sagala hiasan teuing husus. Gantina ngalukis témbok warna anu khusus, milih bodas tur nganggo elemen hiasan pikeun meunangkeun warna.

Kalayan vinyls napel anu gampang dipasang, anjeun tiasa nyiptakeun daérah warni pikeun kamar barudak. Éta gampang pikeun manggihan, murah, sarta nyetél dina menit. Sajaba ti éta, maranéhna teu noda jeung anjeun bisa kalayan gampang nyabut aranjeunna nalika rék ngarobah hiasan. Naon ngidinan Anjeun pikeun masihan touch béda ka kamar tanpa kudu ngalakukeun karya hébat.

Cara séjén pikeun ngahias kamar barudak nyaéta ku nyiptakeun gambar sareng gambar anu tiasa dicét sorangan. Nyiapkeun soré karajinan, hayu aranjeunna nganyatakeun kréatipitasna dina sababaraha kanvas sareng sakedap anjeun bakal gaduh sababaraha lukisan unik pikeun ngahias kamar anjeun. Anjeun malah tiasa ngalukis témbok nganggo cet éfék kapur supados aranjeunna tiasa gaduh seueur lukisan anu pikaresepeun di kamarna.

Di kamar barudak, penting pisan pikeun milih elemen sareng hiasan anu fungsional pisan. Sabab tumuwuh gancang pisan jeung kabutuhan maranéhanana terus robah. Jadi teu perlu méakkeun loba duit unggal waktu rék ngarobah atawa renew hiasan. Salawasna milih pilihan basajan, nu bisa dirobah dina waktu anu singget tanpa ngalibetkeun hiji investasi badag.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.