Pakéan bersalin: gaya henteu saling éksklusif

poto baju mitoha

El perjalanan ka indung éta nangtang sih. Salami salapan bulan kakandungan, awéwé ngalaman sababaraha parobihan agén hormonal anu unik. Kanaékan produksi hormon, sapertos estrogén, progesteron, laktogen atanapi chorionic gonadotropin manusa, jawab parobahan fisik anu lahirna orok kahareup (nambihan beurat, pertumbuhan rahim atanapi pembesaran payudara, sareng anu sanésna).

Sanaos awak unggal awéwé réaksi béda, umur ieu gangguan hormonal Éta henteu resep ka awéwé waé, utamina kusabab nambihan perasaan teu aman. Kusabab kitu, milih baju bersalin anu saé penting pisan pikeun ngajaga semangat anjeun dina tahap anu khusus dina kahirupan awéwé.

Ti bulan kaopat kakandungan, nalika tumuh beuteung mimiti diperhatoskeun, parantos waktuna mésér baju mitoha. Aya seueur cara pikeun ngadeukeutan baju mitoha pikeun nyiptakeun papakéan serbaguna sareng lengkep anu adaptasi sareng siluét anyar anjeun, kalayan baju anu bakal katingali raoseun sareng éndah salami salapan bulan ka payun. Kakandungan mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ngalanggar sagala jinis aturan gaya bersalin sareng milih tren kreatif sareng gaya anu nembongkeun ayana feminin anu menawan sareng ngagoda, sok ngahiji sareng kanyamanan ngagem bersalin sareng gaya. Anjeun bakal kagum kana sabaraha baju praktis sareng nyaman pisan anu anjeun tiasa anggo nalika kakandungan.

Gaya henteu sauyunan sareng kanyamanan. Beuki seueur toko baju gaduh seueur usulan sareng koleksi pikeun ibu hamil anu ngaréspon kana tren waktos sareng adaptasi sareng kabutuhan unggal awéwé. Isro nyaéta dinten nalika baju bersalin matak pikaboseneun sareng mahal. Ayeuna, awéwé tiasa mendakan desain sareng tren anu ngamungkinkeun aranjeunna tetep dina gaya salami saminggu kakandungan, kalayan harga anu terjangkau sareng bahan lemes, sutra anu raoseun pisan dianggo.

baju mitoha usum panas

Salah sahiji tip pikeun katingali seksi nalika kakandungan nyaéta milih papakéan anu ngalaan kaéndahan alami beuteung, utamina baju anu langkung ketat sareng langkung raoseun anu nyorot kana parobihanana. Pakéan panjang sareng ketat, anu nyirian kurva kakandungan, atanapi baju chiffon warna-warni, kalayan garis v-neck sareng rok leupas, mangrupikeun tren anu pang anyarna.

Tren musim semi pikeun ibu hamil

Tren pantun diperpanjang sacara praktis unggal taun sareng pantun pikeun ibu hamil henteu janten kirang. Hurung tren cinyusu, Anu nyandak deui mode taun 80an sareng 90an, ibu-ibu kahareup tiasa mendakan pakean pikeun ngajaga hakékatna, satia kana gaya sareng ngahontal tampilan kalayan saimbang sampurna antara kanyamanan sareng kaanggunan. Pakéan nganggo cetakan, sét sareng titik-titik polka, kaftans katun atanapi sapatu gaya lalaki mangrupikeun baju sareng alas kaki anu bakal ngajantenkeun anjeun langkung spektakuler tibatan usum semi-usum panas 2021 ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.